HALF EVIL Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το look που μου αρέσει Το ίδιο άτομο με μακρυά μαλλιά Αν ήταν πχ. η φιλενάδα κάποιου θα της έλεγε, καααλή είσαι δε λέω , αλλά δεν ρίχνεις ένα κούρεμα ! Συμπέρασμα, κάθε άτομο μπορεί να είναι επιθυμητό ανεξάρτητα από το μήκος μαλλιών. Φτάνει να έχει
Valerie_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 κι όσο σκέφτομαι ότι αυτή η κούκλα τα έμπλεξε με τον sean penn :S 2
kostas_sl Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το look που μου αρέσει thumbnail.jpg Το ίδιο άτομο με μακρυά μαλλιά 9ae11968e0cbb42d1a02575d39e34b48.jpg Αν ήταν πχ. η φιλενάδα κάποιου θα της έλεγε, καααλή είσαι δε λέω , αλλά δεν ρίχνεις ένα κούρεμα ! Συμπέρασμα, κάθε άτομο μπορεί να είναι επιθυμητό ανεξάρτητα από το μήκος μαλλιών. Φτάνει να έχει Πέσαμε τώρα και στην περίπτωση,ότι μάκρος και να έχει το μαλλί αυτής της γυναίκας είναι θεά,απλά το κοντό όταν έχεις αυτό το πρόσωπο δείχνει απίστευτα στυλάτο και μοντέρνο.Η Σαρλίζ το τερματίζει βασικά. Νομίζω το κοντό θέλει και ένα ωραίο προσωπάκι. Το μακρύ επίσης ωραίο αρκεί να μην είναι στο στυλ πριγκίπισσα - Barbie της Δούκισας Νομικού. Αίσχος 1
defacer Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θα επρεπε να το ισιωνεις και να το παιζεις Elf. Βρεγμένο το μαλλί έφτανε μέχρι τη μέση. Ήμουν και πολύ αδύνατος τότε (και ακόμα πιο πριν απ τις φωτό), 1.93 75kg, είχα και κατάλληλη έκφραση (δεν παραπέμπουν αυτές οι φωτό βέβαια). Το μόνο που δεν είχα ήταν μυτερά αυτάκια, οπότε αναγκαστικά με κάνανε cast σαν Ιησού. Κωλόπαιδα συμφοιτητές τους αγαπώ. Εξαρτάται πάντα το πρόσωπο, μάτια χρώμα δέρματος και την σωματική διάπλαση. π.χ Sophie Turner χωρίς μακρυά μαλλιά θα είναι κάπως meh, εν αντιθέσει Halle Berry τα κοντά μαλλιά της πάνε πολύ. Καλά ναι τα μαλλιά της είναι πράγματι εντυπωσιακά...
HALF EVIL Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 κι όσο σκέφτομαι ότι αυτή η κούκλα τα έμπλεξε με τον sean penn :S έλα μου ντε βρε Vai. Χάθηκαν τα καλά παιδιά 1
bluesattack Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Βλέποντας ότι συζητήθηκε το μακρύ vs κοντό μαλλί και για να μην ανοίγω άλλο θέμα με το άλλο καυτό πρόβλημα, ίσιο ή σγουρό, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας πάνω σ΄ αυτό. http://www.divinecaroline.com/love-sex/curly-vs-straight-which-do-men-prefer Ισια με ελαχιστες εξαιρεσεις
deesnider Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 κι όσο σκέφτομαι ότι αυτή η κούκλα τα έμπλεξε με τον sean penn :S Ομολογουμένως, εμφανισιακά τής πέφτει από λίγος - αν και δεν είναι ο πρώτος «άσχημος» που έχει γοητεύσει πανέμορφη γυναίκα - έως ...ελάχιστος, αλλά, αν μη τι άλλο, ταίριαζαν στο ότι είναι και οι δύο ηθοποιάρες (και, ναι, για όποιον φαντάστηκε ότι το είπα ειρωνικά, η Theron είναι ηθοποιός με πολλά κιλά ...βάλτε ό,τι σας έρχεται! Απλώς έτυχε να είναι και κουκλάρα). Καλά ναι τα μαλλιά της είναι πράγματι εντυπωσιακά... ...υπονοείς κάτι; 4
defacer Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ...υπονοείς κάτι; Βάλθηκες να με βγάλεις δηλαδή ότι υπονοώ ντε και καλά; Όντως είναι ζωντανό το κοντό μαλλί πάνω της, ιδιαίτερα εφόσον έτσι μαζεμένο αναδεικνύει και τον όμορφο λαιμό της. ΥΓ δεν ξέρω τι παίζει ο editor βάζει αλλαγή γραμμής όπου ναναι.... 1
deesnider Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Βάλθηκες να με βγάλεις δηλαδή ότι υπονοώ ντε και καλά; Όντως είναι ζωντανό το κοντό μαλλί πάνω της, ιδιαίτερα εφόσον έτσι μαζεμένο αναδεικνύει και τον όμορφο λαιμό της. Τώρα τα βρήκαμε, τέλος η κουβέντα! Το όριο στη δική μας ματιά είναι το ύψος των ώμων. Από 'κει και κάτω αρχίζει η εικόνα να γίνεται blurry...
Vapir Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ωραία η Haley berry με κοντό , αν κάνετε και zoom φαίνεται η προβοσκίδα της :3 1
Demetra_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ωραία η Haley berry με κοντό , αν κάνετε και zoom φαίνεται η προβοσκίδα της :3Δν μου αρεσει η Μπερι, πολυ σκουροχρωμη για τα γουστα μου.θελω ετσι προς ασπρουλιαρικο με κοκκινωπα μαλλακια, μετριου αναστηματος με ομορφε αναλογιες.τοτε θα υπογραψω κ το συμφωνο. 1
defacer Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 θελω ετσι προς ασπρουλιαρικο με κοκκινωπα μαλλακια, μετριου αναστηματος με ομορφε αναλογιες.τοτε θα υπογραψω κ το συμφωνο. Σα να λέμε Rose Leslie aka Ygritte? και δεν παίρνεις και γουρούνι στο σακί ε; όλα τα είδαμε στο GoT 1
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 H γυναικα με τα χιλια κουρεματα Γαλαζια λιμνη + πεμπτο στοιχειο . Δεν μου αρεσουν οι γυναικες με πολυ κοντα μαλλια. Ουτε η γυναικα του αστροναυτη δε μου αρεσε, ουτε η γκομενα του νιο, ουτε η ξανθια πρωην του μορφεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα