deesnider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Σήμα κατατεθέν η χρήση υποκοριστικων. Εσύ δηλαδή, μ' ένα «μανίτσα μου», δε θα ξεραθείς από κεραυνοβόλο έρωτα; 1
mentoras99 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τώρα που λέτε για αυτοκίνητα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι γλυωδεις τύποι που πλευριζουν (κυριολεκτικά) νεαρες και προσπαθούν να πουλήσουν μούρη ( με το γλυκερο χαμόγελο σαλιγκαριού) με το αυτοκίνητο τους ή την κουλτούρα τους. Σήμα κατατεθέν η χρήση υποκοριστικων. Ποσα χρονια πια αυτοι οι κλαρινογαμπροι... Θυμαμαι παλια, καθηγητρια να σχολιαζει τα 'παπια' που εκαναν σουζες εξω απο το σχολείο, με την τρυπημενη εξατμιση... Ποιος ξερει... μπορει να υπαρχουν και 'πυροβολημενες' που εξιτάρονται απο την τρυπια εξατμιση του παπιου και τις σουζες... Βαλε και καμια 'καδενα' και μισανοιχτο πουκαμισο να ξεχειλιζει το 'πουλοβερ' με τις τριχες, και εδεσε το γλυκο... 1
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εσύ δηλαδή, μ' ένα «μανίτσα μου», δε θα ξεραθείς από κεραυνοβόλο έρωτα; Το 'μανίτσα μου' δεν τό'χω ακούσει ακόμα να το λένε. Τα κλασσικά εδώ Αθήνα είναι κάτι του στυλ: 'Ποοο τί μνάρα είσαι συ!', 'Κωλάραααααααα!', 'Μανάρι ατελείωτο!' κλπ κλπ κλπ. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ dee ότι ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος! Μα με τέτοια πέφτουμε εμείς οι γυναίκες! Έτσι δεν λένε; Με τέτοια γλυκόλογα λιώνουμε σου λέω. Αυτόματα σκεφτόμαστε το αμάξι σαν προέκταση του πέους του άλλου. Ή όταν δούμε στην καφετέρια νά'χει ακουμπήσει ο άλλος στο τραπεζάκι κινητό των 500+ ευρώ αμέσως κεραυνοβόλος έρωτας πάλι, δεν το συζητώ. Αχ αχ μας καταλάβατε βρε άντρες! 10
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το 'μανίτσα μου' δεν τό'χω ακούσει ακόμα να το λένε. Τα κλασσικά εδώ Αθήνα είναι κάτι του στυλ: 'Ποοο τί μνάρα είσαι συ!', 'Κωλάραααααααα!', 'Μανάρι ατελείωτο!' κλπ κλπ κλπ. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ dee ότι ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος! Μα με τέτοια πέφτουμε εμείς οι γυναίκες! Έτσι δεν λένε; Με τέτοια γλυκόλογα λιώνουμε σου λέω. Αυτόματα σκεφτόμαστε το αμάξι σαν προέκταση του πέους του άλλου. Ή όταν δούμε στην καφετέρια νά'χει ακουμπήσει ο άλλος στο τραπεζάκι κινητό των 500+ ευρώ αμέσως κεραυνοβόλος έρωτας πάλι, δεν το συζητώ. Αχ αχ μας καταλάβατε βρε άντρες! έκλαψα
deesnider Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αυτόματα σκεφτόμαστε το αμάξι σαν προέκταση του πέους του άλλου. ...και πολύ σωστά κάνετε κυρία μου! Ποιος νομίζετε ότι είναι ο λόγος που αγοράζουμε μεγάλα αυτοκίνητα, αν όχι για να χωράει χωρίς να στριμώχνεται ο μεγαλέξαντρος;
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Και για να μην είμαι off topic μανίτσες μου, πάμε σε κάτι πιο anime look: 5
Valerie_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ποσα χρονια πια αυτοι οι κλαρινογαμπροι... Θυμαμαι παλια, καθηγητρια να σχολιαζει τα 'παπια' που εκαναν σουζες εξω απο το σχολείο, με την τρυπημενη εξατμιση... Ποιος ξερει... μπορει να υπαρχουν και 'πυροβολημενες' που εξιτάρονται απο την τρυπια εξατμιση του παπιου και τις σουζες... Βαλε και καμια 'καδενα' και μισανοιχτο πουκαμισο να ξεχειλιζει το 'πουλοβερ' με τις τριχες, και εδεσε το γλυκο... αν το παπί αντικατασταθεί από κανένα hayabusa όμως...
Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Και για να μην είμαι off topic μανίτσες μου, πάμε σε κάτι πιο anime look: [Εικόνες] Μας έλεγες για το ροζ πριν και τώρα ποστάρεις. Μακάρι να υπήρχαν να έπαιρνα.
Demetra_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 ο νένυ το πρώτο χρωματάκι μαμάει .... αχ να δω τι θα βγει και το δικό μου το Σάββατο έχω και bachelor μετά 1
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Χαχαχ έλεγα ότι το κόκκινο μπορεί να ξεβάψει σε ροζ βρε! Το ροζ από μόνο του δεν ξέρω πάντως σε τί μπορεί να ξεβάψει..
Demetra_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Χαχαχ έλεγα ότι το κόκκινο μπορεί να ξεβάψει σε ροζ βρε! Το ροζ από μόνο του δεν ξέρω πάντως σε τί μπορεί να ξεβάψει.. και τα ξεραμένα χρώματα είναι της μόδας
Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θα γίνει ακόμα πιο ανοιχτό ροζ. Πάντως και το μπλε στην 2η εικόνα όπου δεν είναι όλο το μαλλί μου αρέσει. Θα έβγαινα με κοπέλα αν είχε τέτοιο μαλλί.
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το μοβ για χειμωνα , το ροζ για καλοκαιρι .Το μπλε απορριπτεται
vrwmiaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Η δεύτερη ωραίο μωρό, Όχι ότι η πρώτη πάει πίσω
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το 'μανίτσα μου' δεν τό'χω ακούσει ακόμα να το λένε. Τα κλασσικά εδώ Αθήνα είναι κάτι του στυλ: 'Ποοο τί μνάρα είσαι συ!', 'Κωλάραααααααα!', 'Μανάρι ατελείωτο!' κλπ κλπ κλπ. Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ dee ότι ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος! Μα με τέτοια πέφτουμε εμείς οι γυναίκες! Έτσι δεν λένε; Με τέτοια γλυκόλογα λιώνουμε σου λέω. Αυτόματα σκεφτόμαστε το αμάξι σαν προέκταση του πέους του άλλου. Ή όταν δούμε στην καφετέρια νά'χει ακουμπήσει ο άλλος στο τραπεζάκι κινητό των 500+ ευρώ αμέσως κεραυνοβόλος έρωτας πάλι, δεν το συζητώ. Αχ αχ μας καταλάβατε βρε άντρες! προσωπικα τα κωλαρα,μαναρι,κουκλα κτλ δεν τα λεω για να πεσει καμια αλλα επειδη χαιρεστε, οχι ολες αλλα παρα πολλες γυρναν μεν με το υφος ασε μας μαλακα αλλα χαμογελαν (αρκει βεβαια απλα να πεις την μαλακια σου και να τις αφησεις στην ησυχια τους) αν το παπί αντικατασταθεί από κανένα hayabusa όμως... το μπουσα το εχω συνδιασει με 35+ ηλικιες αρκετοι εχουν και στυλ hells angels σε greek blaho εκδοση οποτε δεν νομιζω να ανατσουτσουριαζουν κιολας οι γκομενες. Βεβαια αυτα τα λεει και ατομο που δεν τον συγκινει καθολου το συγκεκριμενο μηχανακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα