Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...και πολύ σωστά κάνετε κυρία μου! Ποιος νομίζετε ότι είναι ο λόγος που αγοράζουμε μεγάλα αυτοκίνητα, αν όχι για να χωράει χωρίς να στριμώχνεται ο μεγαλέξαντρος;

εγω δεν εχω μεγαλεξαντρο ,εχω τον μικρο  πριγκηπα

αλλα εχω ducati κ κοιλιακους,οποτε το ιδιο ειναι

Δημοσ.

Κορίτσια μιας και μιλάτε για κάτι που θέλει στανταρόκο ντεκαπάζ πριν γίνει μωβ/μπλε/πράσινο/ροζ, ενημερώνω όσες δεν το ξέρουν ότι η νέα επαναστατική μέθοδος olaflex δεν καίει τα μαλλιά και κάνει την τρίχα πετονιά (χρωματικά!). Κοστίζει βέβαια τα διπλάσια από μια ντεκαπάζ, αλλά το αξίζετε.

Στο επόμενο επεισόδιο, τι λένε οι στρέητ άνδρες για το υπερβολικό μπρόνζερ, 4 σημεία που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να κάνετε χάηλαητ και ποια τζελ για νύχια ξεχώρισε το φουρνάκι μας.

olaplex βασικά :-D

• Like 2
Δημοσ.

Εσένα σ'αρεσει η γυναίκα εδώ όχι το κούρεμα

Το κούρεμα πάντα κρίνεται βάσει της υπόλοιπης εμφάνισης. Οπότε σε κάποιες μπορεί να μου αρέσουν τα συγκεκριμένα κουρέματα ενώ σε άλλες μπορεί να θεωρώ ότι ταιριάζουν λιγότερο. Αλλά οκ, δεκτό το πόιντ σου, θα μπορούσα να παρέθετα πιο "καθημερινές" κοπελιές.

Δημοσ.

Πω, πω , τι μπελας ειναι αυτος ? Χιλιαδες διαφορετικα ειδη ρουχισμου,αξεσουαρ,μακιγιαζ,κουρεματα, βαφες μαλλιων  :P  :fear:

Ρε κοριτσια πως τα προλαβαινετε ολα ? Και δουλειες του σπιτιου και παιδια και δουλεια και να ειστε ομορφες ?  :P

Δημοσ.

Μωρέ είδες;;; Και σε σας μόνο να ξυρίζετε τ'αρχίδια σας μένει αλλά ούτε αυτό δεν κάνετε μερικοί! :P

• Like 6
Δημοσ.

Μωρέ είδες;;; Και σε σας μόνο να ξυρίζετε τ'αρχίδια σας μένει αλλά ούτε αυτό δεν κάνετε μερικοί! :P

• Like 3
Δημοσ.

Αυτα πες τα στην κοπελια που ειχε κανει θρεντ και ελεγε πως οσοι ξυριζονται δεν ειναι αντρες

Δημοσ.

πω ρε φίλε τι μπόχα που βγάζουν οι αξύριστοι κ οι αξύριστες το καλοκαίρι , αηδία 
Και δεν το καταλαβαίνουν κιόλας , γιατι για να σου μυρίσει η μπόχα σου πάει να πει οτι την έχει μυρίσει ο υπόλοιπος κόσμος κανα τριάρι μέρες πριν  :eek:  :eek:  :eek:  :eek: 

Και δεν έχει σημασία πόσες φορές τη μέρα κάνεις μπάνιο αφου συγκρατείτε ο ιδρώτας και δημιουργείται εστία μπόχας

Δημοσ.

Ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος γι'αυτό

Δημοσ.

Γουλι ? Δηλαδη οχι κουρεμα απλως αλλα λαμπικο , γυαλι.Μα αυτο ειναι σαν την ρωσικη ρουλετα και το five fingers fillet σε αργη κινηση  :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...