johnbond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Το πολύ κοντά μαλλιά δε μου αρέσουν καθόλου. Μάλιστα αν η κοπελα που τα έχει,διαθέτει και έντονη προσωπικότητα τότε μου προκαλεί απέχθεια. Μιλάω για σχεδόν αντρικό κούρεμα. 2
gang Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 η πρώην μου είχε τα μαλλιά αυτά που βλέπουμε στις διαφημίσεις που λες... μακρυά καστανά, λαμπερά, ίσια, μεταξένια, με φυσική διχρωμία - ανταύγεια πες το όπως θες, χωρίς να τα βάφει, και αν τα έβλεπες στον ήλιο ήταν όνειρο... προσωπικά μου αρέσουν τα μακρυά μαλλιά. και εσύ ρε μινάρα την χώρισες; btw ψηφίζω και εγώ μακριά μαλλιά 1
johnieXoX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 και εσύ ρε μινάρα την χώρισες; τα μαλλιά της είπε ότι ήταν υπέροχα.. όχι τα υπόλοιπα... μπορεί να ήταν 150 κιλά με σπυριά στη μούρη και iq ραδικιού
santana99 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 συγνώμη αλλά το "μινάρας" δεν έχει μια πιο βαριά έννοια από το "ρε φίλε"; αν ναι, μήπως μιλάς λίγο άνετα να το πω ευγενικά; μπααα γκομενάρα ήταν και πανέξυπνη...
johnieXoX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 και εσύ ρε μινάρα την χώρισες; btw ψηφίζω και εγώ μακριά μαλλιά συγνώμη αλλά το "μινάρας" δεν έχει μια πιο βαριά έννοια από το "ρε φίλε"; αν ναι, μήπως μιλάς λίγο άνετα να το πω ευγενικά; μπααα γκομενάρα ήταν και πανέξυπνη... αν η τύπισσα ήταν και γκομενάρα και πανέξυπνη και την χώρισες καλά κάνει και σε λέει μινάρα, αντί για φίλε.. βέβαια, αν την χώρισες για καλύτερη, αλλάζει το πράγμα.. τώρα, αν σε χώρισε αυτή συλλυπητήρια.. στο θέμα τώρα.. ανάλογα το πρόσωπο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. πάντως πολύ δύσκολα θα μου αρέσει το αγορίστικο σε κορίτσι..
nemesiskp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Μακρυα μαλλια εννοειται ρε....Υπαρχει συγκριση ας πουμε αυτου με αυτου; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από nemesiskp 1
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μακρια μαλλια εννοειται ρε....Υπαρχει συγκριση ας πουμε αυτουμε αυτου; την προτιμω με κοντα. με μακρυ μαλλι μου φαινεται πολυ σαν παιδουλα.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 την προτιμω με κοντα. με μακρυ μαλλι μου φαινεται πολυ σαν παιδουλα. Ελα τωρα! 2
nemesiskp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) την προτιμω με κοντα. με μακρυ μαλλι μου φαινεται πολυ σαν παιδουλα. Δεν ξερω μου κανει για περισσοτερο θηλυκο με τα μακρυα μαλλια.Με τα κοντα φαινεται σαν αγοροκοριτσο. Edit επισης στην φωτο με τα μακρυα μαλλια μου φαινετε οτι ειναι σε μικροτερη ηλικια.Οποτε για αυτο μπορει να σου φαινεται σαν παιδουλα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από nemesiskp 2
Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ολα ωραια ειναι αρκει η γυναικα να εχει ωραιο προσωπο ή να ξερεις να χτενιζεται ωραια... Η πρωην μου(παλι για αυτην θα πω) τα ειχε και κοντα (καρε νομιζω το λενε) και τωρα πολυ μακρια της πηγαινουν και τα δυο.. Αλλα με τα κοντα στο τομεα μετα της 12:00 το βραδυ ηταν πολυ σεξυ...( η ωρα δεν παιζει καποιο ρολο απλα το ειπα κοσμια..)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Στην χειροτερη περιπτωση πρεπει να καλυπτουν τους ωμους, στην καλυτερη να φτανουν περιπου ως το στηθος-εκει γυρω γενικα. Πιο κοντα ειναι (συνηθως) αντικαυλωτικα (εκτος αν η αλλη ειναι κανενα πιστολι, οποτε δεν μπορει να την χαλασει το μηκος του μαλιου της τοσο ευκολα) και πιο μακρια ειναι -ενιοτε- εως και ενοχλητικα. 1
gokuthelegend Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Οτι ταιριαζει στο προσωπο.Παντως και τα κοντα μια χαρα ειναι ! Διαφωνει κανεις ? Εγώ διαφωνώ, μακριά και πάλι μακριά. 4
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ως προς το μήκος είμαι κάπου στα ίδια με τον Midi, το όριο είναι στους ώμους ή και κάτω από αυτούς. Οτιδήποτε κοντύτερο δεν κάνει, ειδικά το κοντό αγορέ στιλ. Γενικά η άλλη πρέπει να έχει μαλλί πιστεύω για να μπορείς να την πιάνεις όταν πρέπει να τη συνετίσεις.
bluesattack Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μακρια μαλλια εννοειται ρε....Υπαρχει συγκριση ας πουμε αυτου με αυτου; Oχι.Αλλα υπαρχει ομως μεταξυ αυτου και αυτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα