nemesiskp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το πιστεύεις; Φαντάσου δηλαδή να σου πω και το άλλο: Δεν έχω δει ούτε lord of the rings... Καλα δεν σε κατακρινω(αν το πηρες ετσι).Απλα 8 ταινιες ειναι αυτες,λεω μια δεν θα εχει δει; Τελος παντων,η emma κουκλι ετσι;
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το πιστεύεις; Φαντάσου δηλαδή να σου πω και το άλλο: Δεν έχω δει ούτε lord of the rings... Εαν εχεις δει Star Wars και Star Trek σε συγχωρώ
deesnider Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα δεν σε κατακρινω(αν το πηρες ετσι).Απλα 8 ταινιες ειναι αυτες,λεω μια δεν θα εχει δει; Τελος παντων,η emma κουκλι ετσι; Σιγά, ρε 'συ, να μη θεώρησα ότι με κατακρίνεις! Απλώς δε μπορώ να τις παρακολουθήσω αυτού του είδους τις ταινίες. Από ένα σημείο και μετά, με καταλαμβάνει μια απίστευτη βαρεμάρα... (ψιλοκαλή είναι μωρέ, για μέσα στο σπίτι...) Εαν εχεις δει Star Wars και Star Trek σε συγχωρώ Είναι αρκετό να τα έχω δει προκειμένου να με ...συγχωρέσεις(!), ή να μου άρεσαν;
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι αρκετό να τα έχω δει προκειμένου να με ...συγχωρέσεις(!), ή να μου άρεσαν; Αν τα εχεις δει σε συγχωρω, εαν σου αρεσαν εισαι αδελφος μου. 1
deesnider Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αν τα εχεις δει σε συγχωρω, εαν σου αρεσαν εισαι αδελφος μου. Έχω δει κάποιες, όχι όλες τις ταινίες. Θεωρώ ότι είναι καλές για τα δεδομένα του είδους, δεδομένου όμως του ότι δεν είναι το είδος μου, δε μπορώ να πω ότι μου «άφησαν» κάτι ...
star12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 προσωπικα με αρεσει αυτο το λουκ που το βρισκω πολυ σεξι.κοντα ξανθα μαλια.Οπως στη σειρα η νταντα που η Miss babgog τα χει τα μαλια ετσι και φενεται πολυ σεξι.και το χω δει αυτο το λουκ και σε αλλες γυναικες εστω και αν η νταντα ηταν των 90ς.Δηλαδη ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 κοντό μαλλί σημαίνει αυτόματη απόρριψη και κατηγοριοποίηση στις "νον φακαμπλ" κοντό κούρεμα εντός σχέσης είναι αιτιο χωρισμου. και γενικα αν την έβρισκα με το να μοιάζει κάποια με 15χρονο αγόρι θα πήγαινα απευθείας με το 15χρονο αγόρι.. 2
freedubus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 κοντό μαλλί σημαίνει αυτόματη απόρριψη και κατηγοριοποίηση στις "νον φακαμπλ" κοντό κούρεμα εντός σχέσης είναι αιτιο χωρισμου. και γενικα αν την έβρισκα με το να μοιάζει κάποια με 15χρονο αγόρι θα πήγαινα απευθείας με το 15χρονο αγόρι.. 2
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρταται, ο τροπος που ειναι το μαλι, το προσωπο, ο σωματοτυπος κτλ κτλ. Με αρεσουν γυναικες και με κοντα και με μακρια μαλια αν και και εχω μια αδυναμια στα μακρια. Παρα αυτα γνωριζω ορισμενες κοπελες που εχουν κοντα μαλια και ειναι πραγματικα απιστευτες.
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 κοντό μαλλί σημαίνει αυτόματη απόρριψη και κατηγοριοποίηση στις "νον φακαμπλ"κοντό κούρεμα εντός σχέσης είναι αιτιο χωρισμου. και γενικα αν την έβρισκα με το να μοιάζει κάποια με 15χρονο αγόρι θα πήγαινα απευθείας με το 15χρονο αγόρι.. Μα ΤΟΣΟ σκληρος;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 την προτιμω με κοντα. με μακρυ μαλλι μου φαινεται πολυ σαν παιδουλα. φαίνεται σαν παιδούλα γιατί η φώτο με το μακρύ μαλλί είναι πιο παλιά από αυτή με το κοντό όσο για το κοντό ή μακρύ μαλλί, απαντάω ανάλογα το άτομο...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Βλέποντας ότι συζητήθηκε το μακρύ vs κοντό μαλλί και για να μην ανοίγω άλλο θέμα με το άλλο καυτό πρόβλημα, ίσιο ή σγουρό, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας πάνω σ΄ αυτό. http://www.divinecaroline.com/love-sex/curly-vs-straight-which-do-men-prefer 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα