vchristod84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ^^Straight με διαφορά. Κοντό καρέ Όχι καρέ ρε φίλε... Σαν "κρανακι" είναι. Μακρύ και ίσιο
*nenya* Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Χαχαχ σιγά μην σας ρωτήσουμε κιόλας! Τη μία μέρα ίσιο μακρύ μέχρι το κωλαράκι και την άλλη μέρα κοντό κοντό. Ανάλογα τα κέφια! [Προσωπικά δεν ξανακάνω το λάθος να ακούσω σύντροφο και να κάνω ό,τι μαλλί θέλει αυτός. Όπως κάποτε που τα είχα βάψει ξανθά για να χαρεί ένας πρώην κι εγώ το μετανιωνα κάθε μέρα. Το μαλλί είναι προσωπική υπόθεση, ν'αρέσει σε μας πάνω απ'όλα.] 7
Demetra_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Χαχαχ σιγά μην σας ρωτήσουμε κιόλας! Τη μία μέρα ίσιο μακρύ μέχρι το κωλαράκι και την άλλη μέρα κοντό κοντό. Ανάλογα τα κέφια! [Προσωπικά δεν ξανακάνω το λάθος να ακούσω σύντροφο και να κάνω ό,τι μαλλί θέλει αυτός. Όπως κάποτε που τα είχα βάψει ξανθά για να χαρεί ένας πρώην κι εγώ το μετανιωνα κάθε μέρα. Το μαλλί είναι προσωπική υπόθεση, ν'αρέσει σε μας πάνω απ'όλα.] ε φυσικά και όχι ... σε όποιον αρέσουμε, για τους λοιπούς δεν θα μπορέσουμε. είναι απαράβατος όρος για την αρχή μιας σχέσης "με θες για αυτό που είμαι και όχι για αυτό που θα 'θελες να είμαι" On topic... μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες/χαλκινοπορτοκαλομάλλες με σγουρά-σπαστά μαλλιά .. επίσης το θέλω να συνδυάζεται με πρόσωπο και σώμα ... Και στις ξανθιές δεν θα έλεγα όχι Οι μελαχρινές καστανο/σκουρο/σοκολατομάλλες μου είναι αδιάφορες
Laurelien Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Χαχαχ σιγά μην σας ρωτήσουμε κιόλας! Τη μία μέρα ίσιο μακρύ μέχρι το κωλαράκι και την άλλη μέρα κοντό κοντό. Ανάλογα τα κέφια! [Προσωπικά δεν ξανακάνω το λάθος να ακούσω σύντροφο και να κάνω ό,τι μαλλί θέλει αυτός. Όπως κάποτε που τα είχα βάψει ξανθά για να χαρεί ένας πρώην κι εγώ το μετανιωνα κάθε μέρα. Το μαλλί είναι προσωπική υπόθεση, ν'αρέσει σε μας πάνω απ'όλα.] Εννοειται. Ειδικα αν προκειται για βαψιμο που απαιτει χρονο και χρηματα.
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αχ καστανό μακρύ ίσιο μαλλί. .. Και πάνω απ'όλα υγιές. Δεν μπορώ τα μαλλιά σαν άχυρα.
defacer Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 είναι απαράβατος όρος για την αρχή μιας σχέσης "με θες για αυτό που είμαι και όχι για αυτό που θα 'θελες να είμαι" ...και για τη συνέχεια μιας σχέσης επίσης: "με θες γι' αυτό που είμαι και όχι γι' αυτό που θα μπορούσα να γίνω". On topic... μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες/χαλκινοπορτοκαλομάλλες με σγουρά-σπαστά μαλλιά .. επίσης το θέλω να συνδυάζεται με πρόσωπο και σώμα ... Ο άνθρωπος που έχει γούστο φαίνεται από μακριά! Χαχαχ σιγά μην σας ρωτήσουμε κιόλας! Τη μία μέρα ίσιο μακρύ μέχρι το κωλαράκι και την άλλη μέρα κοντό κοντό. Ανάλογα τα κέφια! [Προσωπικά δεν ξανακάνω το λάθος να ακούσω σύντροφο και να κάνω ό,τι μαλλί θέλει αυτός. Όπως κάποτε που τα είχα βάψει ξανθά για να χαρεί ένας πρώην κι εγώ το μετανιωνα κάθε μέρα. Το μαλλί είναι προσωπική υπόθεση, ν'αρέσει σε μας πάνω απ'όλα.] Παλιότερα που το κοντό μαλλί στη γυναίκα το είχα οξαποδώ φτου φτου φτου έγινε το εξής. Ένα βράδυ σηκώνομαι από το κρεβάτι για νερό, και όπως γυρνάω πίσω έχουν ευθυγραμμιστεί οι πλανήτες και πέφτει απ' έξω το φεγγαρόφως ακριβώς πάνω στο πρόσωπο της κοπελιάς μου, και γύρω γύρω που έχουν απλωθεί νωχελικά τα μαλλιά της στο μαξιλάρι, σα φάση από ταινία ή καλλιτεχνική φωτό. Τρώω ένα σκάλωμα και της λέω επιτόπου το φλας που έφαγα, καρδούλες έρωτες κλπ. Μου είπε κι αυτή (αργότερα) πως της ήρθε κατακέφαλα με την καλή έννοια και μετά από εκείνη τη φάση σκεφτόταν I'm in love το μαλλί δε θα το κόψω ποτέ κλπ κλπ. Από αυτό έμαθα πως αλλάζει ο Μανωλιός και φτιάχνει το μαλλί του αλλιώς και φαντάσου πόσο μάταιο και ηλίθιο είναι να προσπαθείς να το ελέγξεις από τη στιγμή που η άλλη πήρε όρκο αίματος αλλά eventually άλλαξε γνώμη έτσι κι αλλιώς. Μετά από μερικούς μήνες έχει στηθεί σκευωρία και εκεί που χτυπάω το κουδούνι σε μια φίλη της, μου ανοίγει η ίδια απροειδοποίητα με το μαλλί αγορέ. ΝΤΟΙΝΓΚ. Την κοιτάω άφωνος δυο φορές για να το εμπεδώσω και τι να δω; Όχι απλά της πήγαινε αλλά της είχε αλλάξει το look από όμορφη γλυκούλα σε καβλάκι με αθώα φάτσα, που είναι το δεύτερο πιο σεξι που υπάρχει σε γυναίκα (1η θέση έχει το ίδιο ακριβώς πράγμα αλλά με κόκκινο μαλλί ) Από αυτό έμαθα (φανταστική ανακάλυψη τι να σας λέω) ότι πέρα από γυναίκες που έχουν τσακωθεί με το γούστο, οι υπόλοιπες μπορούν να κανονίσουν τα εμφανισιακά τους πολύ καλύτερα απ' ότι θα μπορούσα ποτέ να τα κανονίσω εγώ για λογαριασμό τους. Όχι δηλαδή απλά μάταιο και ηλίθιο να προσπαθείς να ελέγξεις, αλλά και να τα καταφέρεις παίζει να έχεις κάνει δυο τρύπες στο νερό. TL;DR: κόκκινο να είναι και κάντο όπως θες αλλά και κείνο το ξανθό σαν σύνολο... 3
xristina1234 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μπουκλα/σπαστο οχι αφανε ειναι το αγαπημενο μου... Και υγιες κυριως!
defacer Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 ^Το μαλλί κάνει τεράστια διαφορά στον άνθρωπο Ναι έχω ακούσει κάτι τέτοια κι από άλλους. ex με την οποία είχα κοινωνικές σχέσεις πριν το κούρεμα και ρομαντικές μετά: "δεν υπήρχε καμία περίπτωση να σ' έβλεπα ερωτικά με το μακρύ μαλλί". Full points for honesty. 1
Pokemon640 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 εμένα μαρέσει το μακρύ μαλλί, είναι βασικό κριτήριο όταν διαλέγω κοπέλα. Δεν έχω τόσο κόλλημα με το χρώμα, βέβαια αν είναι κάτι πολύ προχωρημένο : μπλέ, μωβ, πορτοκαλί. Όπως στα anime που βλέπω, ε τότε εντάξει, κρατιέμαι μην εκτοξευτώ από τη "χαρά" μου (να το πω ευγενικά ). Το κοντό ποτέ δεν με τράβαγε, αν το έκανε η κοπέλα μου στα μέσα της σχέσης θα χώριζα για πλάκα. 1
Garnele Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αυτό είναι αληθινή αγάπη - να χωρίζεις επειδή η άλλη κουρεύτηκε.Οντοπικ - νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από το καστανό ίσιο καρέ. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 εμένα μαρέσει το μακρύ μαλλί, είναι βασικό κριτήριο όταν διαλέγω κοπέλα. Δεν έχω τόσο κόλλημα με το χρώμα, βέβαια αν είναι κάτι πολύ προχωρημένο : μπλέ, μωβ, πορτοκαλί. Όπως στα anime που βλέπω, ε τότε εντάξει, κρατιέμαι μην εκτοξευτώ από τη "χαρά" μου (να το πω ευγενικά ). Το κοντό ποτέ δεν με τράβαγε, αν το έκανε η κοπέλα μου στα μέσα της σχέσης θα χώριζα για πλάκα. off topic Καλά και εμένα σε αγόρι το χρωματιστό μαλλί μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά σε κοντό κούρεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα