Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Μετα απο πολλους μηνες αναζητησης, απειρα δοκιμαστικα, "θα σε ειδοποιησουμε" και αλλα τετοια ψεμματακια , η γυναικα μου ειδοποιηθηκε να δουλεψει σε ενα χμμ ιατρικο πολυχωρο.

Ομως εδω ξεκινανε τα παραξενα. Η κυρια δουλεια της θα ειναι η ηλεκτρονικη συνταγογραφηση, η διευθετηση ραντεβου, τηλεφωνα κλπ ως γραμματεας στον 1ο οροφο του κτιριου.

Ομως ο πολυχωρος αυτος εχει καποιες......ιδιαιτεροτητες.

Ειναι ενα τετραοροφο πολυτελης κτισμα. Το ισογειο ειναι ο χωρος υποδοχης, ο 1ος οροφος ειναι ενας χωρος με πολλα κρεβατια, καρδιογραφους, τριπλεξ κλπ, ο 2ος οροφος αποτελειται απο...υδρομασαζ, σαουνα, και ....σολαριουμ, ο 3ος απο διαφορες καμπινες για....μασαζ σε ζευγαρακια....Και εχεικαι ενα υπογειο χωρο παλι με διαφορα τετοια καλουδια.

Ολοι οι χωροι ειναι διακοσμημενοι με ταϋλανδεζικο στυλ, πολυτελη διακοσμητικα, χαμηλο φωτισμο, και .....μπορντο τοιχους στις καμπινες με τα μασαζ.

Χμμ, οπως κι εγω ετσι και η γυναικα μου εχει σοβαροτατους ενδοιασμους ως προς το τι ακριβως γινεται εκει περα και καταλαβαινεται φυσικα τι υποννοω. Απευθυνεται κυριως σε...μεγαλα και...χρυσα..."ψαρια".

Να σημειωσω οτι ο χωρος βρισκεται στο Αιγαλεω και ανηκει σε ενα ζευγαρι ανθρωπων που μας συστηθηκαν ως φυσιοθεραπευτες.

Ποια ειναι η δικη σας γνωμη; Που κολαει το ιατρειο του 1ου οροφου με τα ταυλανδεζικα μασαζ και τις σαουνες. Δικαια δεν ειμαστε αρκετα καχυποπτοι ως προς την δουλεια;

Δημοσ.

γραμματεας στο ιατρείο δεν θα ειναι η γυναικα σου?της ειπαν οτι θα εχει καποια επαφη με τους αλλους οροφους?αν οχι τοτε δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλος λογος ανησυχίας.στο ιντερνετ εκανες καμια ερευνα για το κτηριο και το ιατρειο αν εχει γραφτει τιποτα περιεργο?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω ότι απλώς σκέφτηκαν να ψαρεύουν γριές που θα έρχονται για εξετάσεις και γκομενάκια για υδρομασάζ που κάνουν καλό σε ρευματισμούς και ανατολικό τσιλάξ και τέτοιες παπάτζες. Το οποίο δεν είναι και κακή ιδέα γενικά, κέντρο υγείας και συμβατικό και αλτερνατίφ ναούμ.

Κατά τα άλλα υπάρχει ένας σχετικά περίπλοκος τρόπος να βεβαιωθείς: ρώτα τους.

Δημοσ.

Καλησπερα, ναι ειναι κοντα στο γηπεδο του Αιγαλεω.

Σε απαντηση ποιο πανω ερωτησης, η γυναικα μου θα ασχολειται (ελπιζω) με την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση (λογικα) στον 1ο οροφο.

Δημοσ.

Μάλλον συμφωνώ με τον Λούσιφερ. Εξάλλου, αν γίνεται κάτι περίεργο, θα το καταλάβει σύντομα η γυναίκα σου και μπορεί να σηκωθεί να φύγει. Πάντως κι εμένα το πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό που είπε ο Λούσι. Πάει ο άλλος με το ορθοπαιδικό πρόβλημα, του γράφουμε το φαρμακάκι του, αλλά του λέμε να κάνει και 22 συνεδρίες σούπερ αγιουβερδικού βραχμαπουτρικού μασάζ, γιατί βοηθάει κι έτσι τα τσεπώνουμε πολλαπλώς.

Αν ακούει άλλου είδους βογκητά και συνταγογραφεί Βιάγκρα, μπορεί πάντα να παραιτηθεί.

Δημοσ.

Ποιό είναι ακριβώς το θέμα σου; Έστω ότι η επιχείρηση προσφέρει "έξτρα υπηρεσίες". Δεν θέλεις καν η συζυγός σου να έχει σχέση με το μέρος; Η δεν σε πειράζει αρκεί να μη μπλέξει και να είναι αποκομμένη απο τις αλλες ιστορίες;

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα πάλι καλά που βρήκε δουλειά.

Τώρα το να φοβάσαι μην σκάσουν μαφιόζοι με ουζι δεν είναι λογικό.

Άλλωστε όλοι χώροι χαλάρωσης και μασαζ έτσι είναι διαμορφωμένοι... δεν σημαίνει ότι είναι μπουρδέλο.

Δημοσ.

Σε απαντηση ποιο πανω ερωτησης, η γυναικα μου θα ασχολειται (ελπιζω) με την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση (λογικα) στον 1ο οροφο.

Άσε την να μάθει την δουλειά και μετά δεν θα χρειάζεται να ξαναδουλέψεις εσύ.;ρ

Χωρίς πλάκα, ψάξε το, αλλά και πάλι αν είναι κυριλέ μασαζομπορντελο, σιγά το πράγμα..

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι γιατροι εχουν καποια γραμματεα που συνταγογραφει μεσω του νεου ηλεκτρονικου συστηματος και απλα βαζουν μια τζιφρα και κοπανανε τη σφραγιδα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...