Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βγαινουν αλλα πολυ πιο αργα απ οτι οι υπολοιπες τριχες. θελουν 6 μηνες περιπου νομιζω. τις μαδας επιτηδες η φευγουν οταν τριβεις τα ματια σου; (δεν ξερω αν εισαι κοπελα για να συμπεριλαβω το μαδημα λογω ντεμακιγιαζ και μασκαρας)

Δημοσ.

ε καλά δεν είπα ότι φεύγουν κάθε φορά που τα τρίβω, απλά έχω παρατηρήσει ότι μέσα στον μήνα 2-3 θα βγουν.

(όταν λέω παίζω εννοώ ότι τα τρίβω επίτηδες για να δω την αντοχή, γενικά έχω αυτήν την συνήθεια με τα πάντα.)

Δημοσ.

ε καλά δεν είπα ότι φεύγουν κάθε φορά που τα τρίβω, απλά έχω παρατηρήσει ότι μέσα στον μήνα 2-3 θα βγουν.

(όταν λέω παίζω εννοώ ότι τα τρίβω επίτηδες για να δω την αντοχή, γενικά έχω αυτήν την συνήθεια με τα πάντα.)

πεφτουν 2-3 βλεφαριδες το μηνα; τοτε δεν ειναι προβλημα. παντως μην τα τριβεις γτ μπορει να μολυνεις κανα ματι. ποιος μιλαει βεβαια που οταν με πιανει αλλεργια και με φαγουριζουν τα ματια, τραβαω τα βλεφαρα και ξυνομαι απο μεσα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δημοσ.

Γράφτηκα στο site απλά και μόνο για να σου πω να πας να επισκεφτεις έναν γιατρό.αυτο που κανείς με τις βλεφαριδες τα φρυδια τα μαλλιά η ότι άλλο τραβας τέλος πάντων έχει όνομα στην ψυχιατρική και λέγεται τριχοτιλλομανια..δεν ειναι εύκολο να το σταματήσεις Μονή σου γιατί χρειάζεσαι βοήθεια.μη φρικαρεις ,συμβαίνει σε πολύ κόσμο.απλα καντο μια ώρα νωρίτερα για μην ταλαιπώρησε αργότερα.συνηθως αφορμή ειναι κάτι από τα παιδικά σου χρόνια που θα ζόριστηκες η κάτι που σου έφερε απίστευτο άγχος η οτιδήποτε..αυτοί οι καταναγκασμοι δύσκολα φεύγουν από μόνοι τους.καλο ειναι να πάρεις βοήθεια..στο λέω γιατί τραβούσα τις βλεφαριδες μου και τα φρυδια μου 11 χρόνια.με βοήθεια κατάφερα να το ξεπεράσω φαρμακευτική βοήθεια και ψυχοθεραπείας μαζί..μη καταστρεφεις τα μάτακια σου άλλο κρίμα ειναι...

με πολλή αγάπη και προσωπική εμπειρία

• Like 8
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

η λύση είναι μία και την έμαθα από οφθαλμίατρο!
Αγοράζουμε tea tree oil (λαδάκι το έχουν και τα φαρμακεία)
και το βάζουμε στις βλεφαρίδες!(ίσως να σας κάψει λίγο αλλά είναι για εκείνη τη στιγμή και είναι απόλυτα φυσιολογικό)
την επόμενη μέρα θα είναι σουπερ.
αυτο το λαδάκι λειτουργεί ως απολυμαντικό αλλά και βοηθάει στην ανάπτυξη τους!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...