gtsamour Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Ποιά η γνώμη σας για το ONE D270-26CBB 10.1'' ATOM N2600 2GB 320GB LINUX ? ψήνομαι... Δε με νοιάζει που έχει Linux, αν δε μου αρέσει θα βάλω Windows 7 μόνος μου.
basilis5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 προσωπικα το βρισκω πολυ ακριβο για ετος 2012.. με αργο επεξεργαστη, δισκο, λιγη μνημη και χαλια οθονη (αναλυση) για ποια χρηση το θες; επισης για να ειμαι on topic, δεν μου φαινεται καν προσφορα... 1
gtsamour Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Για Netbook μιλάμε όχι για Laptop, έτσι είναι τα netbooks μαξ 2GB ram με εξαίρεση όσων έχουν ΑΜD cpu. Δηλαδή πόσο φθηνότερα περίμενες να κάνει ένα netbook με αυτές τις προδαγραφές για να καταλάβω.... Επίσης υπάρχει και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902637 σε προσφορά αλλά δεν ξέρω με τον C-60 της AMD, δυστάζω... Αν ξέρει κάποιος ας ρίξει λίγο φως... C60 ή N2600?
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Στο skroutz η έκδοση με το 1GB ξεκινάει από τα €299... Οπότε για όποιον χρειάζεται netbook είναι πολύ καλή προσφορά...
kostastnt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το C60 το πήρα την προηγούμενη βδομάδα για φίλη.. Είναι άψογο και έχει έξτρα χαρακτηριστικά που δεν αναφέρουν.. Έχει μία USB 3.0 και 2 USB 2.0 τελικά και όχι 3 USB 2.0 όπως αναφέρει Επίσης έχει 2 slot για ram με το ένα πιασμένο, οπότε με 10-15Ευρώ το κάνεις 4gb και πετάει.. Θα φας τρελό πήξιμο με τα drivers για windows 7 με τις μπούρδες της AMD αλλά το μηχάνημα είναι άψογο και συνεχίζει να έχει 269 από το προηγούμενο crazy sundays.. To Linux που έχει μέσα δεν bootάρει καν.. Το είχα συνδεδεμένο με ethernet και κάτι έφαγε σκάλωμα και δεν ξεκίνησε ποτέ, οπότε format θα χρειαστεί σίγουρα όταν το πάρεις, ότι λειτουργικό και να βάλεις.. Μην βάλεις στικάκι στην αριστερή θύρα γιατί δεν δουλεύει χωρίς drivers επειδή είναι usb 3.0.. Από τις δεξιά να βάλεις bootable usb για εγκατάσταση.. 1
MakisCE Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 τιμή προσφοράς: €234 (βάζετε τιμές παίδες.. θα βρει το thread κάποιος σε Χ εβδομάδες που θα ψάχνει για το μηχανάκι, και θα προσπαθεί να μαντέψει πόσο είχε) 2
gtsamour Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ενα μεγάλο ατού του netbook με τον C-60 (269ευρώ) είναι η 11.6'' οθόνη με ανάλυση 1366 x 768 αντί 10.1'' με ανάλυση 1024 x 600 (234 ευρώ). Αλλά με χαλάει η μεγαλύτερη κατανάλλωση (9W) άρα και μικρότερη αυτονομία του C60 εναντι του N2600 (3.5W) που είναι και 6 cell αντί 4 cell που είναι το άλλο. Επίσης ο Ν2600 λένε ότι είναι πιο γρήγορος σε απλές εφαρμογές του C60 αλλά ο C60 πετάει σε 3D gγιατί έχει Ati ενσωματωμένη κάρτα γραφικών..... Δεν ξέρω τι να πάρω απο τα δύο ....
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι να πάρω απο τα δύο .... Aν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια ώστε να χρειάζεσαι τα extra γραφικά του AMD πας για Atom. Aν επίσης σε ενδιαφέρει η φορητότητα και η αυτονομία πάλι πας για Atom. Aν το θέλεις για πάνω στο γραφείο οπότε και χρειάζεσαι μεγαλύτερη οθόνη πας για AMD...
gtsamour Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ααχχχχ τα ξέρω αυτά, αλλά τα θέλω όλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κακά τα ψέμματα όμως, η μεγαλύτερη οθόνη είναι πολύ σημαντικό πράγμα, ακόμα και αυτονομία να προτιμάς... απο 10.1 σε 11.6'' είναι μεγάλη διαφορά μεγέθους...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το ΑΤΟΜ παιζει hd-full hd ταινιες? Γιατι αυτο με τα Radeon γραφικα μπορει να χρησιμοποιηθει και σε μια hd τηλεοραση για media player, μιας και παιζει ανετα. 1
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ σωστή η παρατήρησή σου George...
kostastnt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 το c60 να πάρεις λόγω οθόνης και usb 3.0
gtsamour Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 + και πολύ καλύτερου 3D. Προς C60 προσανατολίζομαι μου φαίνεται.... Πάντως αλλα benchmarks τον βγάζουν ίδιο με τον Ν2600 σε κλασσικές εφαρμογές, αλλά χειρότερο και αλλα ακομα και ελαφρώς καλύτερο.. Αντε βγάλε άκρη...
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 εγω προλαβα και πηρα ενα deepcool icedisk στα 3.30 ηδη ειναι στο καταστημα Λαμιας και περιμενει να το παραλαβω.. απ'οτι λεει εχουν εξαντληθει ηδη τα κομματια ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα