Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω να μου πειτε πως μπορω να βαλω να εισαγω δηλ σε ipboard στην σελιδα μου(σε ενα πειραματικο σχεδιο που εχω) ενα μπανερακι που εφτιαξα με ενα προγραμμα του ειδους...εχω τον κωδικα που μου δινει το προγραμμα αλλα ακρη δεν βγαζω...!!!

οποιος επιθυμει ας βοηθησει...!!

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρουμε τον κώδικα της σελίδας;;;

Απλά τον αντιγράφεις τον κώδικα από το πρόγραμμα στο σημείο όπου θέλεις να εμφανιστεί!Σε φώτισα;;;Ωραία!

Εγώ π.χ. τα banner και της διαφημίσεις και ό,τι άλλο τα βάζω σε ξεχωριστά div που φτιάχνω ώστε να μπορώ πολύ εύκολα να τα αλλάζω θέσεις.

Δημοσ.

το προβλημα μου ειναι δεν γνωριζω το σημειο ακριβως που πρεπει να αντιγραψω τον κωδικα που μου βγαζει το προγραμμα που το εφτιαχα....!!

Δημοσ.

καταλαβα τι εννοεις..!!βρηκα το λαθος μου...το προγραμμα μου δινει λαθος κωδικα ...μαλλον πρεπει να ανεβασω καπου το μπανερ πρωτα σε καποιον σερβερ μαλλον αλλα δεν ξερω πως θα το κανω αυτο....διοτι δοκιμασα μια free σελιδα που φτιαχνεις μπανερ πηρα τον κωδικα που εδωσε αυτο και παιζει κανονικα..εμφανιζετε δηλ..!!!

καποιος φρεε σερβερ για να ανεβασς το αρχειο swf..???υπαρχει??

Δημοσ.

Είναι πολύ απλό, αν τρέχεις την board σε localhost ή οπουδήποτε αλλού απλά ανεβάζεις το .swf στο root των αρχείων ή σε κάποιο φάκελο-υποφάκελο και μετά απο το ACP πας: System Settings > System > Ad Code Integration και ορίζεις που ακριβώς θα εμφανίζει το banner που έφτιαξες με την διαφορά ότι θα πρέπει να δώσεις την διαδρομή του .swf

Δημοσ.

αν θελω να το βαλω καπου δεξια αριστερα πανω κατω ας πουμε τι κανω??πως το οριζω αυτο..??

ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Ρε αδερφέ ακόμα δεν κατάλαβες;Αν δεν μας δώσεις τον κώδικα ή έστω να μας πεις με ποιον τρόπο το έκανες πως να σου βρούμε εμείς πως να κάνεις αλλαγές;;;;

Δημοσ.

Οκ ωραίος αλλά δυστυχώς δεν φτάνει αυτό μόνο του έχει μόνο πληροφορίες για της διαστάσεις του banner,πρέπει να είναι μέσα σε κάποιο άλλο στοιχείο π.χ. div iframe έστω σε table και θα πρέπει να αλλάξεις αυτουνού τα στοιχεία για να αλλάξεις την θέση του.

Δημοσ.

Δεν έχει κάτι άλλο ... Αυτο μου βγάζει..!!οταν το βάζω παίζει.. Μου το δείχνει.. Αλλα θέλω να το πάω ας πούμε δεξιά ή στο κέντρο.. Πως το οριζω αυτο.;;

Δημοσ.

Δεν έχει κάτι άλλο ... Αυτο μου βγάζει..!!οταν το βάζω παίζει.. Μου το δείχνει.. Αλλα θέλω να το πάω ας πούμε δεξιά ή στο κέντρο.. Πως το οριζω αυτο.;;

Ορίστε;

Δημοσ.

Τι οριστε.;; Παρόμοιο θέμα έχω κ γω.. Με την διάφορα ότι το έφτιαξα το μπανερ online απο ένα site..!!

Αλλα δεν μπορω να βρω πως το τοποθετο εκει που θέλω..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...