Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε τι ψάχνουμε ή τι σκεφτόμαστε πως θα θέλαμε απο την σύντροφο η τον σύντροφο μας για να σκεφτούμε να περάσουμε αρκετά χρόνια της ζωής μας μαζι του (δεν γράφω την ζωη μας γιατι ειναι λιγο σπάνιο)

εγω θα ήθελα να είναι

1.ομορφούλα (όχι σαν μοντέλο αλλα ούτε και σαύρα)

2.γλυκό πρόσωπο (οχι κανένα "σκυλί" που λέμε)

3. να μην νοιάζεται για πολλά λεφτά και καλοπέραση , απλά να είμαστε άνετοι

4. να συμφωνεί με τις ιδιαίτερες συνήθειες μου και ακόμα καλύτερα να τις ακολουθεί απο μόνη της πριν την γνωρίσω

5.στην συμπεριφορά να είναι ενας θηλυκός nicoc89 :-)

6. Να μην γκρινιάζει (αυτό βέβαια καλύπτεται απο το 5)

Μεγάλο ατού/bonus/extra στο "πακέτο" θα ήταν να παίζει videogames (να μην ειναι noob όμως, αλλιώς καλύτερα να μην παίζει) και να πίνει ίδια ποτά με εμένα :devil:

υπενθύμιση , δεν λέμε για αυτό που μας γκαζώνει/ανεβάζει την πίεση ή την σημαία σε εμάς τους άντρες αλλα για κάτι ποιο μόνιμο. (γιατι οι απαντήσεις θα διέφεραν αρκετά)

ps : μην το σκοτώσουμε το θέμα και φάει lock , αφήστε να ακουστούν μερικοί τουλάχιστον ;)

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε τι ψάχνουμε ή τι σκεφτόμαστε πως θα θέλαμε απο την σύντροφο η τον σύντροφο μας για να σκεφτούμε να περάσουμε αρκετά χρόνια της ζωής μας μαζι του (δεν γράφω την ζωη μας γιατι ειναι λιγο σπάνιο)

εγω θα ήθελα να είναι

1.ομορφούλα (όχι σαν μοντέλο αλλα ούτε και σαύρα)

2.γλυκό πρόσωπο (οχι κανένα "σκυλί" που λέμε)

3. να μην νοιάζεται για πολλά λεφτά και καλοπέραση , απλά να είμαστε άνετοι

4. να συμφωνεί με τις ιδιαίτερες συνήθειες μου και ακόμα καλύτερα να τις ακολουθεί απο μόνη της πριν την γνωρίσω

6. Να μην γκρινιάζει (αυτό βέβαια καλύπτεται απο το 5)

Μεγάλο ατού/bonus/extra στο "πακέτο" θα ήταν να παίζει videogames (να μην ειναι noob όμως, αλλιώς καλύτερα να μην παίζει) και να πίνει ίδια ποτά με εμένα :devil:

υπενθύμιση , δεν λέμε για αυτό που μας γκαζώνει/ανεβάζει την πίεση ή την σημαία σε εμάς τους άντρες αλλα για κάτι ποιο μόνιμο. (γιατι οι απαντήσεις θα διέφεραν αρκετά)

ps : μην το σκοτώσουμε το θέμα και φάει lock , αφήστε να ακουστούν μερικοί τουλάχιστον ;)

λες πολλες βλακειες μαζεμενες αλλα δεν το καταλαβαινεις.

• Like 15
Δημοσ.

1. να είναι μεταξύ 1.70-1.78 (προτιμώ λίγο τις κοντές)

2. δεν μου αρέσει το έντονο κόκκινο-ξανθό μαλλί (ας έχει οτιδήποτε άλλο)

3. να έχει λίγο στήθος αλλά όχι πολύ μεγάλο

4. ωραίο κ...ακι στρογγυλό να ευχαριστιέται το χέρι και το...

5. χαμηλών τόνων, μην έχει μεγάλες προσδοκίες για μεγάλα αμάξια κλπ...

6. γλυκιά, θέλω το κάτι ιδιαίτερο όχι να είναι απλά γλυκιά

7. να ταιριάζουν τα γούστα και η καθημερινότητά μας.

8. να μην είναι ψωνάρα, θέλω μια απλή κοπέλα.

9. να είναι ώριμη και όχι κανα κοριτσάκι.

.....

• Like 2
Δημοσ.

Nicoc μπαίνεις φαντάρος έτσι δεν είναι; Στη φάση σου άσε τις ιδανικές κοπέλες στην άκρη και παίξε μπάλα με ό,τι σου πασάρει η άτιμη ζωή για λίγο καιρό.

• Like 7
Δημοσ.

λες πολλες βλακειες μαζεμενες αλλα δεν το καταλαβαινεις.

δηλαδή ? πες μου συγκεκριμένα

και γράψε και κάτι σχετικά με το θέμα να μην κάνει μπαμ οτι σπαμάρεις :devil:

1. να είναι μεταξύ 1.70-1.78 (προτιμώ λίγο τις κοντές)

2. δεν μου αρέσει το έντονο κόκκινο-ξανθό μαλλί (ας έχει οτιδήποτε άλλο)

3. να έχει λίγο στήθος αλλά όχι πολύ μεγάλο

4. ωραίο κ...ακι στρογγυλό να ευχαριστιέται το χέρι και το...

5. χαμηλών τόνων, μην έχει μεγάλες προσδοκίες για μεγάλα αμάξια κλπ...

6. γλυκιά, θέλω το κάτι ιδιαίτερο όχι να είναι απλά γλυκιά

7. να ταιριάζουν τα γούστα και η καθημερινότητά μας.

8. να μην είναι ψωνάρα, θέλω μια απλή κοπέλα.

9. να είναι ώριμη και όχι κανα κοριτσάκι.

.....

well done. με αυτά συμφωνώ και εγώ αλλα ξέχασα να τα γράψω :-)

Nicoc μπαίνεις φαντάρος έτσι δεν είναι; Στη φάση σου άσε τις ιδανικές κοπέλες στην άκρη και παίξε μπάλα με ό,τι σου πασάρει η άτιμη ζωή για λίγο καιρό.

ναι δεν λέω , απλά έτυχε να συζητάμε σε μια παρέα για αυτό το θέμα και ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις :-)

Δημοσ.

δηλαδή ? πες μου συγκεκριμένα

και γράψε και κάτι σχετικά με το θέμα να μην κάνει μπαμ οτι σπαμάρεις :devil:

δεν σπαμαρω. κατ'αρχας ειμαι καθετα αντιθετη με την λογικη του «ιδανικου συντροφου». το θεωρω παιδαριωδες και ανωριμο να χτιζεις μια εικονα με πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στο μυαλο σου και να ψαχνεις με βαση αυτη. δευτερον δεν θεωρω οτι υπαρχει ιδανικος συντροφος, οι ανθρωποι δεν ειναι αυτοκινητα για να τους διαλεξουμε ετσι οπως ακριβως τους θελουμε. οσο διαλεγεις εσυ αλλο τοσο θα σε διαλεξει κι εκεινη. επισης οταν εχεις μια ιδανικη εικονα στο μυαλο σου το πιο πιθανο να φας τα μουτρα σου και να μην βρεις ποτε την «ιδανικη» συντροφο.

και τελος αν θετεις ως χαρακτηριστικο ιδανικης συντροφου το κοινο γουστο στα ποτα, αστα να πανε...

• Like 9
Δημοσ.

δεν σπαμαρω. κατ'αρχας ειμαι καθετα αντιθετη με την λογικη του «ιδανικου συντροφου». το θεωρω παιδαριωδες και ανωριμο να χτιζεις μια εικονα με πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στο μυαλο σου και να ψαχνεις με βαση αυτη. δευτερον δεν θεωρω οτι υπαρχει ιδανικος συντροφος, οι ανθρωποι δεν ειναι αυτοκινητα για να τους διαλεξουμε ετσι οπως ακριβως τους θελουμε. οσο διαλεγεις εσυ αλλο τοσο θα σε διαλεξει κι εκεινη. επισης οταν εχεις μια ιδανικη εικονα στο μυαλο σου το πιο πιθανο να φας τα μουτρα σου και να μην βρεις ποτε την «ιδανικη» συντροφο.

και τελος αν θετεις ως χαρακτηριστικο ιδανικης συντροφου το κοινο γουστο στα ποτα, αστα να πανε...

μα δεν είπα οτι θα απορρίπτω γκόμενες επειδή δεν έχουν όλα αυτά που μου αρέσουν σε κάποια , απλα δεν θα το δω σοβαρά και ούτε πως θελω να έχει όλα τα παραπάνω , απλα γράφω τι μου αρέσει σε κάποια.

αυτό δεν το έπιασες, αλλα δεν έχει σημασία. για μπαφους ελεγα , θελω να πινει , κατάλαβες τι εννοώ ? είπα να μην το γράψω για να μην πάει το θέμα στην πλάκα.

anyway ας προχωρήσει η κουβέντα :-)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με την Εύα ότι αυτά είναι μπούρδες. Δεν υπάρχει «ιδανική/ός σύντροφος».

Μόνο γούστο υπάρχει.

• Like 5
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με την Εύα ότι αυτά είναι μπούρδες. Δεν υπάρχει «ιδανική/ός σύντροφος».

Μόνο γούστο υπάρχει.

ας αλλάξει ο τίτλος τότε γιατι το γούστο μας ήθελα να γράψουμε.Τι θα μας έκανε να δούμε τον/την σύντροφο μας ποιο σοβαρά.

τέσπα , γράψτε το γούστο σας.

Δημοσ.

και αυτό ειναι ένα μεγάλο +

απλά λόγο ορμονών θα έχει , δεν γίνεται να μην έχει , οπότε ειναι ανέφικτο .

σκέψου κάποια να είναι στην περιοδεία της(1 φορά το μήνα ) και να μην συμπεριφέρεται αλλόκοτα, απλά δεν γίνεται.

Δημοσ.

Πιο πολυ μαρεσε αυτο....

............

:lol: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...