Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολοι καταβαθος εχουμε καποιο ή και περισσοτερα επαγγελματα στο μυαλο που νομιζουμε θα ειχαμε ιδιαιτερη επιτυχια και για διαφορους λογους επιλεξαμε να κανουμε κατι αλλο. Για παραδειγμα εγω πιστευω οτι θα ημουν πολυ καλος δικηγορος, ψυχολογος, ανθρωπολογος ή κοινωνιολογος, οικονομολογος αλλα και διαφημιστης. Το πιστευω επειδη ειμαι ετοιμολογος, μπορω να σκεφτω καθε πιθανη περιπτωση, εχω παντα καλα επειχηρηματα και πειθω. Επισης εχω δυστυχως να καταλαβαινω απο την πρωτη στιγμη εναν ανθρωπο και να τον "ψυχολογω" αμεσως.

Εσυ που το διαβαζεις τωρα αυτο και γελας, σε ποια επαγγελματα νομιζεις οτι θα ησουν καλος;

ΥΓ Ξεχασα 2 πολυ σημαντικα επαγγελματα που θα ημουν παρα πολυ καλος. Μανατζερ ποδοσφαιριστων και Διαπραγματευτης!

Επεξ/σία από gavros10
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιστευω οτι θα ημουν καταπληκτη χειρουργος μιας και εχω πολυ σταθερο χερι αλλα ρε γαμωτο δεν ειμαι πολυ του διαβασματος και βασικα δεν τα παω καλα με τα αιματα...

• Like 2
Δημοσ.

έμπορος

μισθοφόρος

κατάσκοπος

ζιγκολό

πορτιέρης

οδηγός νεκροφόρας (λόγο της ανοχής μου στον θάνατο)

Δημοσ.

Διαπρέπω στο επάγγελμα που αναπτύσσομαι και αγαπώ.

ΝΟΜΟΣ

Δημοσ.

Αστρολόγος ή ιερέας, κάπου το είχα ξαναγράψει. Τελευταία έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα την τέχνη της "εξαπάτησης". Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να παίζεις με το μυαλό του άλλου, να του αδειάζεις την τσέπη και να του γεμίζεις το κεφαλι με μαλακίες που τον κάνουν ευτυχισμένο.

• Like 2
Δημοσ.

επαγγελματιας νιντζα

και οτιδηποτε περιλαμβανει μηχανολογια,ηλεκτρολογια,ηλεκτρονικη και γενικα πατεντες

• Like 2
Δημοσ.

θα μαρεσε να ηταν ενα σοβαρο τοπικ αλλα οπως το πατε δεν το βλεπω

εγω σιγουρα θα μπορουσα να γινω:

πορνοσταρ

assassin ( τυπου altair)

πρωθυπουργος (δεν κανω πλακα σε αυτο)

ατρομητος κομαντο

ποδοσφαιριστης

ανεργος αλλα εκατομμυριουχος και ομορφος

δισεκατομμυριουχος, σεξι, playboy, φιλανθρωπος = ironman

ο batman

και στην χειροτερη ο spiderman αντε superman

ΥΓ Ξεχασα το πιο σημαντικο. ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...