gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ολοι καταβαθος εχουμε καποιο ή και περισσοτερα επαγγελματα στο μυαλο που νομιζουμε θα ειχαμε ιδιαιτερη επιτυχια και για διαφορους λογους επιλεξαμε να κανουμε κατι αλλο. Για παραδειγμα εγω πιστευω οτι θα ημουν πολυ καλος δικηγορος, ψυχολογος, ανθρωπολογος ή κοινωνιολογος, οικονομολογος αλλα και διαφημιστης. Το πιστευω επειδη ειμαι ετοιμολογος, μπορω να σκεφτω καθε πιθανη περιπτωση, εχω παντα καλα επειχηρηματα και πειθω. Επισης εχω δυστυχως να καταλαβαινω απο την πρωτη στιγμη εναν ανθρωπο και να τον "ψυχολογω" αμεσως. Εσυ που το διαβαζεις τωρα αυτο και γελας, σε ποια επαγγελματα νομιζεις οτι θα ησουν καλος; ΥΓ Ξεχασα 2 πολυ σημαντικα επαγγελματα που θα ημουν παρα πολυ καλος. Μανατζερ ποδοσφαιριστων και Διαπραγματευτης! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2012 από gavros10
gatokoritso Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 πιστευω οτι θα ημουν καταπληκτη χειρουργος μιας και εχω πολυ σταθερο χερι αλλα ρε γαμωτο δεν ειμαι πολυ του διαβασματος και βασικα δεν τα παω καλα με τα αιματα... 2
nicoc89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 έμπορος μισθοφόρος κατάσκοπος ζιγκολό πορτιέρης οδηγός νεκροφόρας (λόγο της ανοχής μου στον θάνατο)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Διαπρέπω στο επάγγελμα που αναπτύσσομαι και αγαπώ. ΝΟΜΟΣ
kirileman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αστρολόγος ή ιερέας, κάπου το είχα ξαναγράψει. Τελευταία έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα την τέχνη της "εξαπάτησης". Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να παίζεις με το μυαλό του άλλου, να του αδειάζεις την τσέπη και να του γεμίζεις το κεφαλι με μαλακίες που τον κάνουν ευτυχισμένο. 2
australis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 (δεν κανω πλακα) καφετζης - παραδοσιακο καφενειο ομως
fylatos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αποφράκτης, βοθρατζής. Έχω απόλυτη έλλειψη του αισθήματος της αηδίας.
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Κυνηγός ταλέντων. Μπορώ να βρίσκω ό,τι θέλω για κάποιον.
insomniaK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 κομμωτής ευαίσθητων περιοχών, ξέρω τι θέλουν οι άντρες.
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 επαγγελματιας νιντζα και οτιδηποτε περιλαμβανει μηχανολογια,ηλεκτρολογια,ηλεκτρονικη και γενικα πατεντες 2
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 θα μαρεσε να ηταν ενα σοβαρο τοπικ αλλα οπως το πατε δεν το βλεπω εγω σιγουρα θα μπορουσα να γινω: πορνοσταρ assassin ( τυπου altair) πρωθυπουργος (δεν κανω πλακα σε αυτο) ατρομητος κομαντο ποδοσφαιριστης ανεργος αλλα εκατομμυριουχος και ομορφος δισεκατομμυριουχος, σεξι, playboy, φιλανθρωπος = ironman ο batman και στην χειροτερη ο spiderman αντε superman ΥΓ Ξεχασα το πιο σημαντικο. ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα