Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτη την κατάσταση που ζούμε όλοι μας καθημερινά ποια είναι η λύση ...μένουμε στο καράβι που βουλιάζει με την ελπίδα πως δεν ξέρεις ίσως φτιάξει η κατάσταση η φεύγουμε να γλιτώσουμε και πάμε στο εξωτερικό που ούτε έχουμε κανέναν όπως εγω η πάμε σε μια χώρα που έχουμε συγγενικά πρόσωπα τα οποία μπορει να τα ξέρουμε μέσα απο φωτογραφιες και τηλέφωνα (ΗΠΑ , Γερμανία , Αυστραλία , Μ.Βρετανια) . Ποια είναι η γνώμη σας

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα γούσταρα να πάω εξωτερικό, αλλά με τι λεφτά; Δεν έχω φράγκο (ούτε ευρώ, ούτε λίρες, ούτε δολάρια, τίποτα). Έτσι δεν πάω. Δυστηχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ούτε αυτό να κάνω.

Δημοσ.

Εσύ Pireotis88 τι σκέφτεσαι να κάνεις; Σε παλιότερα μηνύματα σου έγραφες οτι εχετε καλή οικογενειακή δουλειά. Έχεις λόγο να σκέφτεσαι να μεταναστεύσεις ή απλώς ρωτάς τους άλλους;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρόλο που είχα σχετικά καλή δουλειά για Ελλάδα και σίγουρη, μόλις μου ήρθε μια πρόταση από Ολλανδία τη δέχτηκα. Νομίζω ότι όποιος μπορεί να φύγει, καλό είναι για τον ίδιο του τον εαυτό να φύγει.

Ακόμα και να θες να πολεμήσεις για μια καλύτερη χώρα, δε νομίζω ότι έχεις τη δυνατότητα.

Δημοσ.

Εγώ τον επόμενο Ιούνιο, έφυγα (/θα φύγω)! Θα είχα φύγει από φέτος, αλλά δεν μπορεί η κοπέλα μου.

Δημοσ.

και που ξερεις οτι εκει που θα πας ειναι καλυτερα; καλα σιγουρα δεν ειναι Ελλαδα της υπερβολικης μιζας και του οτιναναι στυλ αλλα.... Δε νομιζω η Ελλαδα να ναι η κολαση και ολοι οι αλλοι να ειναι Γη Επαγγελιας!

edit : δεν ειχα πατησει υποβολη και ποσταραν κ αλλοι , συμφωνω οτι και να θες να «πολεμησεις» για την Ελλαδα δε σε αφηνουν... πληρωνεις για τα παντα εχοντας δικαιωμα για ελαχιστα αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα...

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα φυγω για μεταπτυχιακο Ολλανδια,και ,μετα λυπης, μαλλον δυσκολα θα γυρισω πισω.

Same here. Πριν μισό χρόνο έλειπε το ''μετα λύπης''. Τώρα σιγά σιγά αρχίζει και εμφανίζεται το άτιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες..υπαρχει το θεμα της δουλειας..η δουλεια ειναι τετοια (εχουμε σχεση με ναυτιλια) που η λυση ενος μεταπτυχιακου στο εξωτερικο φανταζει μια καλη λυση..ομως ειναι και η κοπελα μου που δυσκολα θα εφευγε απο Ελλαδα..και οκ μετα απο τοσο καιρο μαζι ,εννοειται πως τη βλεπω σοβαρα και πρεπει να σεβομαι και τη θεληση της.Το μεταπτυχιακο αυτο στο εξωτερικο κατα πασα πιθανοτητα θα ηταν και ο λογος να μεινω και εξω..τη θητεια μου την εχω κανει..νεος ειμαι (24) οποτε θα ηταν χαζο να γυρναγα πισω εφοσον εφευγα...Με ποναει ομως πολυ που συνεχιζει η χωρα μας να ειναι σε αυτη την κατασταση και να χειροτερευει γιατι ουτε καποιες συγκεκριμενες κατηγοριες πολιτων αλλα ουτε κυριως οι πολιτικοι κανουν θυσιες...Ζουν στο κοσμο τους και πηγαινουμε ακομα πιο βαθια

Δημοσ.

Κι εγώ έχω τάσεις φυγής, πιο επιτακτικές παρά ποτέ, υπό το φως των ολοένα πιο αποθαρρυντικών δεδομένων. Υπάρχουν κάτι μακρινοί συγγενείς στην Αμερική που έχω πάνω από 10 χρόνια να τους δω. Τι να πω, θα δείξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...