Moderators stormrain Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αυτο που κλειδωνουν την εισοδο της πολυκατοικιας (ειδικα αν δεν ειναι και καμια πορτα της προκοπης οποτε να πεις πως ειναι για ασφαλεια κατα των διαρρηκτων) 24/7 ποτε δεν το καταλαβα. Να κατσει καμια φαση εκτακτης αναγκης και να πρεπει να βρεις το κλειδι για να φυγεις γρηγορα απο το χωρο ξερωγω, Βεβαια το εχω συζητησει με πολλους και η αληθεια ειναι πως εχουν επιχειρηματα, αλλα και παλι μου φαινεται επικινδυνο. Ενηγουεη, καληνυχτα 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εχω να ξυριστω κανενα μηνα και εχω μουσια... Παρατηρησα κατι κοκκινα σσν σπυρακια .. Μαλλον ερεθισμος θα ναι... Λεω αυριο να τα ξυρισω... Εχει συμβει σε κανεναν;; μην τρεχω για βλακειες...
michael92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αυτο που κλειδωνουν την εισοδο της πολυκατοικιας (ειδικα αν δεν ειναι και καμια πορτα της προκοπης οποτε να πεις πως ειναι για ασφαλεια κατα των διαρρηκτων) 24/7 ποτε δεν το καταλαβα. Να κατσει καμια φαση εκτακτης αναγκης και να πρεπει να βρεις το κλειδι για να φυγεις γρηγορα απο το χωρο ξερωγω, Βεβαια το εχω συζητησει με πολλους και η αληθεια ειναι πως εχουν επιχειρηματα, αλλα και παλι μου φαινεται επικινδυνο. Ενηγουεη, καληνυχτα Να πρέπει να κατέβεις για το delivery να δεις πως είναι D: 1
tehAllantin Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εχω να ξυριστω κανενα μηνα και εχω μουσια... Παρατηρησα κατι κοκκινα σσν σπυρακια .. Μαλλον ερεθισμος θα ναι... Λεω αυριο να τα ξυρισω... Εχει συμβει σε κανεναν;; μην τρεχω για βλακειες... πλένεσαι;; 1
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 O Mustaine (frontman των megadeath) εκτελεί Βιβάλντι. Χαμηλά τον ήχο και όχι ακουστικά. http://www.youtube.com/watch?v=6sHwxjkGQcU 2
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ουτε στις προβες (αν εκανε) δεν παιζει να ηταν τοσο χάλια.
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Θέλω να κάνει guest σε Sunn O))) να δω αν θα φαλτσάρει και εκεί.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 πλένεσαι;; Χαχαχα... Φυσικα... Σαν ερεθισμος φαινεται.. Ποτε δεν το ειχα...
tehAllantin Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 δλδ, σε άρεσε; οκ, τώρα το είδα, δεν σε άρεσε O Mustaine (frontman των megadeath) εκτελεί Βιβάλντι. Χαμηλά τον ήχο και όχι ακουστικά. http://www.youtube.com/watch?v=6sHwxjkGQcU .
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Με έκαψες σέλλερα https://www.youtube.com/watch?v=fr31_iX_6tA 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 τι είναι αυτά ρε παναδω κανένα ξέκωλο rnb κομμάτι 1
scullyist Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 είστε πολλά άτομα; εννοώ θα βρεις εύκολα ποιος κλειδώνει ή μπα; αλλιώς μια συνέλευση να συμφωνήσετε τι ώρα θα κλειδώνετε μόνο θα σας σώσει. Πανεύκολα, μετρημένα κουκιά είμαστε και ήδη κόβω το ξερό μου... Αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συμφωνία για κλείδωμα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για επιστροφή στον μεσαίωνα.
Lucifer Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Flame από forum καυλωμένων με καιρό και μετεωρολογία: Κώστα πιστεύεις οτι μπορείς να μου κάνεις μαθήματα τι εστί αγάπη για τη μετεωρολογία;; Έχεις ιδέα τι πρεσβεύω και τι έχω δώσει στο μετεόκοσμο όλες τις εποχές του έτους;; Μαθήματα δεν μπορώ να κάνω πάνω στην επιστήμη γιατί δεν τη γνωρίζω, όμως μπορώ να διακρίνω ποιος είναι καιρόφιλος και λάτρης της μετεωρολογίας και ποιος απλά είναι λάτρης του χιονιού και τίποτα άλλο. 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις