μαριος1908 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 -Η κυρα-Βαγγελιώ ρωτάει τον ανηψιό της, πως φτιάχνουμε ένα cd? -Και ο ανηψιός της απαντάει με ένα nero κυρα-Βαγγελιώ. 7
Superuser Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) -Φάε παιδί μου το φαΐ σου.. -Ασε ρε μάνα,τρία ανφολοου,ένα μπλοκ και ένα μπαν έφαγα σήμερα.. -Άμα σου αρέσουν να στα κάνω και γω παιδί μου..! --------------------------------- -Κούλα μου πόσο καπνίζει o γιος σου; -Άστα Σουλα μου..ίσα με δύο πακέτα την μέρα -Πολλά κάνει!! -Ο δικός σου; -Α το χρυσούλι μου λίγα.. Μαζεύει 5 άτομα σπίτι και κάνουν 1 μαζί... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2012 από Superuser 9
ducatirulez Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Γιατί αυτό το τσαντάκι είναι τόσο ακριβό; -Κυρία μου, είναι φτιαγμένο από δέρμα πέους! -Δηλαδη το χαιδευεις και γινετε βαλιτσα...?? 1
pavlinara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μια φορά που αγόρασα προφυλακτικά με επιβραδυντικό θυμάμαι έκανα 2 χρόνια να γα...ησω 14
raid_av Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 -Ρε παιδακι μου τωρα που επιασες δουλεια βαλε και κανα φραγκο στην ακρη. -Ε που νομιζεις οτι πανε ολα ρε μανα. 2
et13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχουν βρυκόλακες που αντί για αίμα πίνουν μπύρα... τα γνωστά vabeer 4
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Λογικο, με τοσα καμμενα που εχουν γραφτει 5
pavlinara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μου έκλεψαν το κουδούνι και πήρα βραβείο No bell. 16
Δημοφιλής ανάρτηση Physics_Rulez Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ένας κινέζος πούλησε την ψυχή του στο διάολο. Μετά από δύο μήνες η ψυχή χάλασε. 40
madtaz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Είναι 4 τύποι στην έρημο, χαμένοι μέρες, σχεδόν νεκροί Ξαφνικά περνάει ένα station wagon, σταματάει...κατεβάζει ο οδηγός το παράθυρο και αρχίζει να δείχνει: - Εσύ, εσύ κι εσύ! - Κι εγώ? ρωτάει ο 4ος - Αντε, κι εσύ.........γ@μιεστε! 10
pavlinara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Σε κάθε διάλογο με σχεδόν κάθε Ελληνίδα μάνα θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή skip intro. 9
panagiotisT Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θέμα: Η ξανθιά και η καρδιακή προσβολή Μια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περιέργους ήχους προερχόμενους από την κρεββατοκάμαρα. Πηγαίνει επάνω και βλέπει τον άντρα της γυμνό ιδρωμένο και λαχανιασμένο πάνω στο κρεββάτι. Μα τι σου συμβαίνει, τον ρωτάει Έχω πάθει καρδιακή προσβολή, απαντά εκείνος Η ξανθιά τρέχει κάτω να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά τη στιγμή που παίρνει το νούμερο, ο γιος της 4 χρονών πάει εκεί και της λέει: Μαμά μαμά η θεία Σίρλεϋ κρύβεται γυμνή μέσα στη ντουλάπα σου. Η ξανθιά κατεβάζει το ακουστικό και τρέχει πάλι πάνω στην κρεββατοκάμαρα. Ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας και φυσικά βρίσκει μέσα γυμνή την αδερφή της. "Μαλακισμένη" της λέει. Ο άνδρας μου παθαίνει καρδιακή προσβολή και συ παίζεις κρυφτό με τα παιδιά!!!!!!!!!!!!! Ήταν ένα ζευγάρι αγροτών. Και είχαν πολλές δουλειές. Το πρωί σηκώνεται η σύζυγος και λέει: -Σήκω Μήτσο μου να πάμε στο χωράφι. -Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά, έχω ήτα ένα - νι ένα (H1N1 η νέα γρίπη) Το επόμενο πρωί πάλι σηκώνεται η σύζυγος και λέει: -Σήκω Μήτσο μου να πάμε στο χωράφι, είσαι καλά; Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά, έχω ήτα ένα - νι ένα Το μεθεπόμενο πρωί πάλι σηκώνεται η σύζυγος και λέει: -Σήκω Μήτσο μου να πάμε στο χωράφι, πρέπει να μαζέψουμε ελιές -Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά, έχω ήτα ένα - νι ένα , πάρε αλβανούς Την άλλη μέρα η σύζυγος ήταν πτώμα στην κούραση. Σηκώνεται ο σύζυγος υγιής και ορεξάτος. -Σήκω Παγώνα μου να να πάμε στο χωράφι. -Δεν μπορώ, είμαι πτώμα, ΗΤΑΝ πέντε, ΜΝΙ ένα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις