άδικος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 -Έχω κάτι να ανακοινώσω...-Τι Γιώργο παιδί μου?-Παντρεύομαι τον Ιούλιο.-Ωραία γιε μου... Εσύ παλικάρι μου είσαι ο κουμπάρος?-Εγώ είμαι ο Ιούλιος... 25
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) στο επόμενο ανέκδοτο προτείνω η punch-line να προκύπτει από λύση διαφορικής Πάνε άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπαρ. Ζητάει ο πρώτος 2 μπίρες. Ο δεύτερος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο πρώτος. Ο τρίτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο δεύτερος. Ο τέταρτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο τρίτος κ.ο.κ. και λέει ο μπάρμαν: - Οκ, είστε για τον πούτσο, πάρτε 4 μπίρες να τελειώνουμε Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από cthulhucarbide 15
DrLo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πάνε άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπαρ. Ζητάει ο πρώτος 2 μπίρες. Ο δεύτερος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο πρώτος. Ο τρίτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο δεύτερος. Ο τέταρτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο τρίτος κ.ο.κ. και λέει ο μπάρμαν: - Οκ, είστε για τον πούτσο, πάρτε 3 μπίρες να τελειώνουμε Οριακά καλό. 1
antonl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πάνε άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπαρ. Ζητάει ο πρώτος 2 μπίρες. Ο δεύτερος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο πρώτος. Ο τρίτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο δεύτερος. Ο τέταρτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο τρίτος κ.ο.κ. και λέει ο μπάρμαν: - Οκ, είστε για τον πούτσο, πάρτε 3 4 μπίρες να τελειώνουμε Τους έφαγε μια μπύρα νομίζω :Ρ 3
bobiras13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 -Έχω κάτι να ανακοινώσω... -Τι Γιώργο παιδί μου? -Παντρεύομαι τον Ιούλιο. -Ωραία γιε μου... Εσύ παλικάρι μου είσαι ο κουμπάρος? -Εγώ είμαι ο Ιούλιος... καλοοοοοοοοοοοοο
LRoi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πώς λέγεται ο κύπριος υπουργός οικονομικών? Φόρος Φόρου 10
Candlemass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πάνε άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπαρ. Ζητάει ο πρώτος 2 μπίρες. Ο δεύτερος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο πρώτος. Ο τρίτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο δεύτερος. Ο τέταρτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο τρίτος κ.ο.κ. και λέει ο μπάρμαν: - Οκ, είστε για τον πούτσο, πάρτε 3 μπίρες να τελειώνουμε Τους έφαγε μια μπύρα νομίζω :Ρ^ This
deesnider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πώς λέγεται ο κύπριος υπουργός οικονομικών? Φόρος Φόρου 'ντάξει, αυτός έστω ότι είναι ο υπουργός οικονομικών... ...εκείνος ο κερατάς, που βλέπω το όνομά του σε πινακίδες κάθε φορά που πάω Αθήνα, ο Δήμος Περιστερίου, τι σκατά είναι; 5
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τους έφαγε μια μπύρα νομίζω :Ρ ^ This Τυπογραφικό
Prospector8 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 - Οποτε βαζω πλυντηριο σπιτι μου,οι 29 κατασκευαστες συνιστουν γυναικα... Μιλανε δυο νυχτεριδες.. -Φιλε σου εξηγω πως δεν υπαρχει ο Batman...!!! -Σταματα πια.. Αθεε! 15
Downloadpercent Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 - Πως λέγεται ο παπάς στα Γαλλικά? - Παπαγάλος 3
status Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 - Πως λέγεται ο παπάς στα Γαλλικά? - Παπαγάλος Δίπλα από την ζωγραφιά που βρίσκεται από κάτω βρέθηκε γραμμένο το ««ανέκδοτο»» που είπες.. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δίπλα από την ζωγραφιά που βρίσκεται από κάτω βρέθηκε γραμμένο το ««ανέκδοτο»» που είπες.. Έγραψες!!!!!! Ή να το πω καλύτερα....ζωγράφισες!!!!!!!
hackerW32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ελα ρε, μισες δουλειές; επρεπε να το γραψεις πανω στην φοτο ρε συ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις