άδικος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ρώτησα 100 κοπέλες τι αφρόλουτρο χρησιμοποιούν όταν κάνουν μπάνιο.Οι 99 μου απάντησαν ουρλιάζοντας:"ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;;!!!" 23
Antwni Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ρώτησα 100 κοπέλες τι αφρόλουτρο χρησιμοποιούν όταν κάνουν μπάνιο. Οι 99 μου απάντησαν ουρλιάζοντας: "ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;;!!!" Και η μια ήταν ξανθιά?
deesnider Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 - Οργανώνω μια παρτουζίτσα για το Σάββατο. Είσαι μέσα; - Το ρωτάς; Πόσοι θα είμαστε; - Αν φέρεις και τη γυναίκα σου, τρεις... 11
mouti Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 -Ρε ήμουν πολύ μεθυσμένος χθες...; -όχι ρε...πετούσες μανιτάρια σ ένα παιδάκι και φώναζες "μεγάλωσε Μάριο,μεγάλωσε!" Ήπια όλο το μπουκάλι και τι να δω;;ο Γαλιλαίος είχε δίκιο τελικά... Όχι πως έχω πιει πολύ...αλλά ένα κουνουπι που με τσίμπησε πριν κάθησε δίπλα μου στο μπαρ και μου έλεγε πόσο καριόλα είναι η μανά του 5
LRoi Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Γέμισαν οι κολώνες με αφίσες της Πάολα! Πάλι χάθηκε το κακόμοιρο... 24
HALF EVIL Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Τα έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ σε διάφορες χώρες αλλά και ο τρόπος έκφρασης της σεξουαλικότητας των ανθρώπων ανά τον κόσμο προκαλούν πολλές φορές έκπληξη… Δείτε, λοιπόν, τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες, αφού τα 9 έθιμα της ακόλουθης λίστας είναι το λιγότερο… αξιοπερίεργα:1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα, με την προϋπόθεση, όμως, πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ’ ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη και έτσι να εξετάζει! 3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο! 4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.5) Άνδρες στη Γκουάμ έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έρθουν σε επαφή μαζί τους για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.6) Στο Χονγκ Κονγκ μια προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της, αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο…7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ, αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια!8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά!!! 9) Στη Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα (Φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους!). ------------------------------ (4) Πολλοί θα έχαναν το κεφάλι τους αν εφαρμοζόταν και εδώ . :devil: :devil: 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Χακερ, συγνώμη ρε φίλε, αλλά μόλις το διάβασα στο φουμπου και σκέφτηκα -στιγμιαία κι αυτόματα- και θα ήμουν ανειλικρινείς αν δεν στο αφιέρωνα. όλο δικό σου : - Μαμά, με υιοθετήσατε; - Αν ήταν έτσι, πιστεύεις αλήθεια ότι θα διαλέγαμε εσένα; 22
sarpan Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 - Αποτελούμαι από πρωτόνια, νετρόνια και ηλεκτρόνια.- Πωωω....... τι είπε το άτομοοοοο 4
bnvdarklord Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (4) Πολλοί θα έχαναν το κεφάλι τους αν εφαρμοζόταν και εδώ . :devil: :devil: Με ένα λ και χωρίς π γράφεται. 8
star12 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Χάλασε η συνεργασία Παντελίδη - Πάολα ..και όλο αυτό για το νέο CD του Παντελίδη με τίτλο "Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει" φημες λενε οτι θα ταξιδεψει η παολα στην ινδια.Μην ανυσηχειτε.εχει κανει ΟΛΑ τα εμβολια Μια φορά τρεις γυναίκες, μια καστανομάλλα, μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά, είχαν ναυαγήσει σ ένα νησί. Μετά από πολύ καιρό η κοκκινομάλλα βρίσκει ένα μαγικό λυχνάρι... το τρίβει, βγαίνει το τζίνι και τους λέει:- Είμαι το τζίνι και μπορώ να σας πραγματοποιήσω 3 ευχές!!! Δηλαδή μπορείτε να κάνετε από μια ευχή η κάθε μια!- Θέλω να γυρίσω σπίτι μου, στον άντρα μου και στα παιδιά μου, λέει η κοκκινομάλλα.- Η ευχή σου διαταγή μου! Εξαφανίζεται η κοκκινομάλλα- Θέλω και εγώ να πάω στο σπίτι μου έχει λείψει παρά πολύ, λέει η καστανομάλλα.- Η ευχή σου διαταγή μου! Εξαφανίζεται η καστανομάλλα Και τώρα η τελευταία ευχή που απόμεινε είναι δικιά σου Ποια θα είναι αυτή;Και η ξανθιά με βουρκωμένα μάτια απαντάει:- Θέλω θέλω τις φίλες μου πίσω! 2
hackerW32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με ένα λ και χωρίς π γράφεται. μα μετα αυτο που μενει ειναι ενα "ολοι" o wait, i see what γου ντιντ δερ axaxaxa τωρα το ειδα τι ειχα γραψει πριν δυο εβδομάδες, αχαχα τα νούμερα.. οι φιλοι μου δεν θα το καταλαβαίνανε 1
xpapias Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ, αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια! (4) Πολλοί θα έχαναν το κεφάλι τους αν εφαρμοζόταν και εδώ . :devil: :devil: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1568474/Dont-die-in-parliament-its-the-law.html A bizarre Liverpudlian bye-law that apparently banned women from going topless in public unless they worked in a tropical fish store came third. However, the city has denied such a rule existed, saying it was an urban myth. A spokesman for Liverpool City Council said: "It's something that has been heard of before and does crop up from time to time, but it is absurd. "It is a myth and totally made up. It has no basis in fact." But others are real - the reason people are banned from dying in parliament is that it is a Royal palace.
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Κάποτε ένα παιδάκι πήγε για ψάρεμα με τον παππού του. Κατά τη διάρκεια του "αθλήματος" ο παππούς ανάβει ένα τσιγάρο.- Παππού να καπνίσω κι εγώ; κάνει το παιδάκι.- Είναι το πουλάκι σου τόσο μακρύ ώστε να φτάνει τον ποπό σου;;; του λέει ο παππούς.- Όχι! κάνει το παιδάκι.- Θα καπνίσεις όταν φτάσει, απαντάει ο παππούςΑργότερα ο παππούς ανοίγει και μια μπίρα. Όμοιο σκηνικό :- Παππού, να πιω και εγώ;- Φτάνει το πουλάκι σου τον ποπό σου;;;- Όχι!- Όταν φτάσει θα πιεις.Στο γυρισμό ωστόσο πέφτουν σε μια λοταρία και αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ο παππούς δεν κερδίζει τίποτα αλλά ο μικρός παίρνει το πρώτο βραβείο, 150.000 ευρώ!!! Οπότε :- Εγγονέ μου, ασφαλώς και θα μοιραστούμε τα κέρδη σου, ε;- Παππού, είναι το πουλάκι σου τόσο μακρύ ώστε να φτάνει τον ποπό σου;- Ναι! Είναι!- Ε, τότε άντε και γ@μήσου.!!! 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις