pinwkolwnies Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σε φαντάζομαι ωρ πατριοτ να κρατάς τα χέρια ανοιχτά με ένα μαλλί Μολόκοτου κι αυτή να το στρίβει σε κουλούρα,ενώ προσπαθείς να της πεις τους ποδοσφαιριστές της Ανναγέννησης..... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 οχι δεν καταλαβα τπτ και δεν στεκει με τπτ το ολο σκηνικο στο ζαρα 5
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Κομμένο το ΧΑ ΧΑ ΧΑ για ευνόητους λόγους... Παρακαλώ να γίνει ΓΕΛΑΩ ΓΕΛΑΩ ΓΕΛΑΩ
Δημοφιλής ανάρτηση ougxar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα πρεζάκι πάει στο "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος". -Πρώτη ερώτηση: Ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας; α) Θεσσαλονίκη β) Πάτρα γ) Αθήνα δ) Λάρισα -Το γ -Πολύ σωστά, μόλις κέρδισες 1 €. Πάμε στην δεύτερη ερώτηση... -Φιλαράκι..σταματάω εδώ... 41
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Κλαμα με το πρεζακι γελαω γελαω γελαω ( )
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 -Μ'αρέσεις γιατί έχεις (α+β)²=α²+2αβ+β² -Ορίστε; -Έχεις τύπο... 1
olympiakosgate7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 -Μ'αρέσεις γιατί έχεις (α+β)²=α²+2αβ+β² -Ορίστε; -Έχεις τύπο... Θα το πω σε 'σενα αλλα να μεινει μεταξυ μας μην το μαθει κανεις γιατι θα σε κοροιδεψουν ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 17
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τώρα;;; ¨Οχι ότι βγάζει νόημα ο κανόνας αλλά τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές για το πούτσο το πο(ρ)δόσφαιρο, συν ότι πρέπει να είναι και λίγο αδελφή για να υποστηρίζεις ένα άθλημα που έχει 22 άντρες ιδρωμένους με σορτσάκια.;ρ -Μ'αρέσεις γιατί έχεις (α+β)²=α²+2αβ+β² -Ορίστε; -Έχεις τύπο... Αυτό είναι ταυτότητα, τύπος είναι, πχ, το Ι=V/R όπου Ι είναι η ένταση του ηλεκτρικού ρεύματος, V είναι η τάση και R η αντίσταση.;ρ 3
GP7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 -θες να έρθεις σπίτι μου να δούμε ταιν.. -εχω περίοδο -ία σε 5-6 μέρες? 5
yannis27gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 -θες να έρθεις σπίτι μου να δούμε ταιν.. -εχω περίοδο -ία σε 5-6 μέρες? 1
benign Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Real life ανεκδοτο χτες στον φουρνο(χωρις πλακα) μια κοπελιτσα ξενη φοιτητρια που ξερει Ελληνικα ,αλλα προφανως καποιες λεπτομερειες της ξεφευγουν. Οπως εφευγα εγω αφου ειχα παρει το ψωμι... - Μια τυροπιτα γκουρου, παρακαλω! 6
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 - Μιλώ με τα πουλιά, τα απάτητα βουνά.. και τους μιλώ για σένα. - LSD ? - Καννά. Και στο σπιτι του Μητσοτακη βρηκαν οπλα.Δόρυ,ξιφος κ ασπιδα, αλλα αποδειχτηκε οτι τα εχει ως ενθυμιο απο τη στρατιωτικη του θητεια!!!!!!! Σε 3 περιπτώσεις σου δένουν τα χέρια:✔ Η μια είναι όταν σε συλλάβουν.✔ Η άλλη όταν σου βάζουν ζουρλομανδύα.✔ Και η άλλη στο Sex.Και στις 3 περιπτώσεις την γ@μησες!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Έχεις ομορφύνει τις τελευταίες μέρες.-Αχ το νέο look θα είναι.-Όχι, μάλλον είναι επειδή νυχτώνει απ΄τις 6 .... Αμα δεν εχεις ψαξει γυναικεια τσαντα για να βρεις κλειδια,δε ξερεις τι παει να πει απογνωση!!!!!!!!!!! Εγώ πάντως, τηλεφωνική συνομιλία που δεν την έχει υποκλέψει ο Τριανταφυλλόπουλος δεν την πιστεύω . Τέλος ... 7
bnvdarklord Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τι λεει ενας άνεργος μαθηματικός σε έναν εργαζόμενο μαθηματικό; Δύο πίτα γύρο απ'όλα. 5
akpe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τρεις έξω, ένας μέσα, 3+1=4... Half Life 4 confirmed. 3
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 -Γκομενάκι είσαι και γαμώ! -Γαλλίδα είναι ρε μλκ δεν καταλαβαίνει! -Α ναι? Xμ Xμ... Gomenaqui eisai que gameau. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις