~mxls~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Κορίτσι: " Είμαι όμορφη; " Αγόρι: " Όχι. " Κορίτσι: " Θες να είσαι μαζί μου για πάντα; " Αγόρι: " Όχι. " Κορίτσι: " Θα θύμωνες αν έφευγα μακρυα σου; " Αγόρι: " Όχι. " Κορίτσι: " Θα έκλαιγες αν πέθαινα; " Αγόρι: " Όχι. " Το κορίτσι είχε ακούσει αρκετά, πληγώθηκε και έφυγε ενώ δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό της. Τότε το αγόρι την έπιασε απ'το χέρι, και της είπε: Επίσης γάμησα την κολλητή σου... 14
hackerW32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Οποίος είναι πραγματικός άντρας και εχει σώμα δεν ξυρίζει πόδια και στήθος.. βάζει κερί γιατί δε μασάει μπροστά στον πόνο! γιατι αν πάω να ξυριστώ εγω.. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 -ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ;-Πρωτα Γιωργο να γυρισει η Μαγδα...-Ε τοτε δεν θα εχει νοημα! Βρηκα ενα μαρσιπο μωρου στο μπαλκονι . Μετα , καταλαβα οτι ηταν το preety bra της Κυρα Λιτσας που είχε πεσει από πανω... Βρήκα ένα σαιτ για να γίνεις ντετέκτιβ μέσω ίντερνετ. Πλήρωσα την συνδρομή και εξαφανιστηκαν. Ή με κορόιδεψαν ή αυτή είναι η πρώτη μου αποστολή.... Δεν γίνεται να πεινάω συνέχεια.....από κάπου πρέπει να χάνω φαΐ...πάω να μαγειρέψω.. Ειχε γενεθλια... Της πηγα δωρο και της λεω ''σου πηρα κατι για το λαιμο''... Ανοιγει το κουτακι και βλεπει 2 πακετα καραμελες Halls... Δε γελασε... 8
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 "Fuck me" λέει η άλλη στην ταινία, "Κάνε μου έρωτα" το μεταφράζει..πόσο μυξοπαρθένα είσαι μωρή Νατάσα Συρεγγέλα;; 27
status Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 - Σου φαίνομαι για καμιά εύκολη ρε? - Τσόντα γυρίζουμε δεσποινίς, ανοίξτε επιτέλους τα πόδια να ξεμπερδεύουμε! 8
revolver1990 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ATAKEΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ..1.Βίκυ Κουλιανού:''8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά.Τους υπόλοιπους 3 όμως που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούνε''..2.Μανώλης Μαυρομμάτης:''Ο Ronaldo ξεχύνεται σαν εμετός στην επίθεση''..3.Νίκος Χατζηνικολάου:''Το πρωτοφανές αυτό γεγονός συμβαίνει για δεύτερη φορά''..4.Ελένη Δήμου:''Η ηχογράφηση έγινε στο σπήλαιο των Πετραλώνων όπου βρέθηκε ο πρώτος εν ζωή σκελετός''..5.Αννα Βίσση:''Ο Αντώνης Σαμαράς με βοήθησε να ξεπεράσω το χωρισμό μου με τον Νταλάρα.Πως ήταν οι μέρες μου με τον Νταλάρα; Αν σας πω ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψετε'';6.Ράνια Λυκούδη:''Θα το θεωρούσα αγένεια αν ένας άντρας από το πρώτο ραντεβού μου ζητούσε να κάνουμε πρωκτικό sex''..7.Τόλης Βοσκόπουλος (Σε συνεντευξη στον Ν.Χατζηνικολάου):''Όταν τους ζήτησα την ανάγκη τους δεν μου την έδωσε κανείς''..8.Η Άντζελα ήθελε κάποια στιγμή να τραγουδήσει ένα τραγούδι εκτός προγράμματος και λέει στο κοινό:''Παρακαλώ να χαμηλώσουν τα φώτα γιατί τώρα θα πω ένα τραγούδι off the record''..9.Βέρα Λάμπρου (Το νινί σέρνει καράβι):Σε ερώτηση αν θα αφιέρωνε κάποιο απ' τα τραγούδια της στην ''άσπονδη'' φίλη της Στέλλα Μπεζαντάκου:''Δε νομίζω ότι θα έριχνα το επίπεδό μου για να της αφιερώσω κάποιο τραγούδι μου.Εμένα έχουν αξία και ήθος τα κομμάτια μου''.. 10.Σχολιαστής στίβου της ΕΡΤ κατά την διάρκεια αγώνα ανωμάλου δρόμου γυναικών:''Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα''.. 8
tarantules Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ATAKEΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ..(συνέχεια)... 1.Άννα Φόνσου: "Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεη." 2.Εκφωνητής ποδοσφαιρικού αγώνα στην τηλεόραση: "Και ναι ... μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή ... την βγάζει και την παίζει ..." 3.Η Άντζελα θέλει να τραγουδήσει ένα τραγούδι εκτός προγράμματος: "Παρακαλώ να χαμηλώσουν τα φώτα, γιατί τώρα θα πω ένα τραγούδι off the record." 4.Ρεάλ-Λάτσιο 2-2 υπέρ της Ρεάλ.(Εκφωνητής του MEGA) 5.Σε κάποιο ακριτικό χωριό:Εκτός από ανθρώπους, περνάνε και Ρουμάνοι τα σύνορα;(Ρεπόρτερ του TEMPO) 6.-Και πού βρίσκεστε τώρα; -Στα Τρίκαλα. -Α, ωραία, κοντά στη θάλασσα. Νίκη Κάρτσωνα 7.Και τώρα ο ζωντανός καλεσμένος μας.(Ρούλα Κορομηλά) 8.Ποιος όμως θα διαδεχτεί τον κ. Κλίντον στον ρόλο του κλανητάρχη;(Δημοσιογράφος ΕΤ1) 9.Σε περιγραφή ανόργανης γυμναστικής:Οι αθλήτριες αποφάσισαν επιτέλους να ανοίξουν τα πόδια τους.(Κώστας Καπάταης) 10.Θέλοντας να πει οτι το παιχνίδι βόλλεϋ θα ειναι μαγνητοσκοπημένο, λέει: Όχι κυρίες και κύριοι, αύριο δεν θα βγούμε ζωντανοί από το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.(Χάρης Αλευρόπουλος) 11.Και τώρα μαζί μας η πασίγνωστη τραγουδίστρια… Πώς είπαμε ότι σε λένε;(Αννα Μαρία Λογοθέτη) 12.Ο αγώνας τέλειωσε με τρία γκολ, ένα για κάθε ομάδα.(Κώστας Μπάνιας - Αρτα TV ) 13.Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Αρτας είναι δεύτερη.(Κώστας Μπάνιας - Αρτα TV) 5
marduc812 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Eίναι ο Superman και ο Flash στην παραλία και λιάζονται.Τους παίρνει ο ύπνος όμως και ξυπνάνε μετά από ώρες. Ο Superman δεν έπαθε τίποτα Superman είναι ο Flash είχε κατακαεί. Λέει ο Flash " Ρε Superman πέτα με μία μέχρι το σπίτι να βάλω κανα γιαούρτι έχω κατακαεί εδώ." Έτσι λοιπόν πως πετάνε, τους σταματάει η αερονομία και τι έγινε; Γράψανε τον Superman για καμένο Flash 28
frenzy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Πάει βόλτα ο Γουλβεριν στην παραλία κι όπως περπατά βλέπει την Wonder Woman γυμνή με ανοιχτά τα πόδια να βογγά και να στριγγλίζει. Ώπα λέει, εδώ είμαστε την έπιασα να αυνανίζεται, θα χωθώ τώρα που έχει ανάψει. Βγάζει το μαγιώ, τον πετάει έξω και πάει και της τον καρφώνει. AAAAXXXXXXX ούρλιαξε ο Invisible Man. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 nerd rage, Wolverine Marvel, Wonder Woman DC... 3
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 - Τι κάνεις?- Να εδώ σταμάτησα να δω λίγο βιτρίνες και σε σκέφτηκα.- Α ναι? Τι μαγαζί?- Γραφείο τελετών!!! Πώς λέγεται αυτός που είναι υπεύθυνος για την ενδυματολογία των σκύλων;Σκυλίστας!!! Σιχαινομαι οταν η κοπελα μου μου ζητα να κρατησω λιγο την τσαντα της ενω βλεπει πως δεν ταιριαζει με τα ρουχα μου!!!!!!!!! Δεν σήκωσα το τηλέφωνο στην μάνα μου για 3-4 μέρες.....Και σήμερα μου ήρθε γράμμα από το πάμε πακέτο!!!! Ο Τσακ Νόρις έχει προπονήσει ομάδα αίματος!!!!!!!!!! Να δείτε που ο Οδυσσέας είπε όλο αυτό το παραμύθι στην Πηνελόπη, επειδή τότε δεν υπήρχαν τσιγάρα!!!!!!! Ο Γιάννης πάει να δει τον ταξιδιωτικό του πράκτορα :- Καλώς τον Γιάννη, που θα πας φέτος διακοπές;- Θα ήθελα κάτι διαφορετικό.- Για πες μου....- Ξέρεις, πέρυσι πήγα Χαβάι, και όταν γύρισα, η γυναίκα μου ήταν έγκυος.- Ναι...- Και πρόπερσι πήγα Βερμούδες, και όταν γύρισα, η γυναίκα μου ήταν πάλι έγκυος।- Ναι ...- Και αντιπρόπερσι πήγα Μπαλί, και όταν γύρισα, η γυναίκα μου ήταν άλλη μια φορά έγκυος!- Ναι...- Φέτος θέλω να μου προτείνεις κάτι φτηνότερο, για να την πάρω μαζί μου...!!! Πάει ο παππούς στον φαρμακοποιό...Με ένοχο ύφος τον πλησιάζει και του μιλάει στο αυτί .......- Θα ήθελα ένα τεταρτάκι βιάγκρα...- Γιατί ένα τεταρτάκι παππού? Πάρε δύο ολόκληρα να το ευχαριστηθείς κι εσύ μετά απο τόσο καιρό!!!- Μπα ένα τεταρτάκι θέλω, ίσα ίσα για να μην κατουράω τα παπούτσια μου!!! Στουρναρας: Σε πενηντα χρονια το χρεος θα εχει πεσει παρα πολυ...Μητσοτακης: Με το πασο σου, εχουμε χρονο!!!! Υπάρχει τρόπος να γεμίσουν οι εκκλησίες!!! Να βάζουν επάνω στο αντίδωρο μερέντα!!! -Μωρό μου, είσαι γκέι?Γιατί φοράς το καλσόν μου?-Αφού κρυώνω πάρα πολύ.-Με δουλεύεις?Τις γόβες μου?-Ε αφού καλσόν με αθλητικό δεν πάει!!!!!!!!!! 22
Narayan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 nerd rage, Wolverine Marvel, Wonder Woman DC... Οι γνήσιοι nerd δεν ξεχνούν την Amalgam και το Marvel vs DC
Δημοφιλής ανάρτηση ilias_97 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 -Αδερφέ, πόσο το έχεις το σάντουιτς;;-2€-Και τι βάζεις μέσα;;-Ό,τι θες.-Ωραία βάλε 5 σουβλάκια, 2 σαλάτες και μιαμπύρα.. 35
kostask91 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Και μια μαλακια που μου αρεσε Τι είναι αυτό που αρχίζει από «ψ» τελειώνει σε «ολή», ..μπαίνει στεγνό και βγαίνει μούσκεμα;; Η ψαροντουφεκοστολή. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις