.::NikoS::. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Τα διάβασα σε αλλο φορουμ αλλα μου αρεσαν *Μπαίνω το πρωί σε τορρεντ και βλέπω DVD RIP. Όχι ρε πούστη πέθανε το DVD? *Βγάζουνε το iPhone 18% λεπτότερο, μπράβο και μπράβο όλοι. Ο φίλος μου ο Μπάμπης που είχε βγάλει το 50ευρω 5% λεπτότερο, αμέσως φυλακή. 13
yannis27gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αμα το κανουμε polliticaly correct τo thread... 1
Gtr34 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σε είδα που μπήκες στο μπαράκι..Eγώ έπινα το ποτό μου αμέριμνος..Mέσα στην ζάλη μου από τα ποτά όταν είδα την μορφή σου τρελάθηκα...Hσουν μελαχρινή και μαυρισμένη..Φορούσες πανέμορφα ρούχα και έμοιαζες σαν να είχες έρθει από την εξωτική Χαβάη..Ανάμεσα στον υπόλοιπο κόσμο του μπαρ διάλεξες εμένα..Με κοίταξες και άρχισες να έρχεσαι κοντά μου..Οταν με πλησίασες δεν είπες τίποτα...Με κοίταξες στα μάτια...και μου έδωσες ένα τριαντάφυλλο. Σου ψιθύρισα: - Είναι πολύ όμορφο σαν τα μάτια σουκαι το άρωμα του μεθυστικό που αναδύεταιμια μελωδία σαν την ομορφιά σου. Μου ψιθύρισες.. Ντύο ευρώ 13
RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ακολουθεί ανέκδοτο βιολογίας: Πως μπορεί το ανθρώπινο DNA που έχει τόση έκταση στο σύνολο του να χωράει στο πυρήνα ενός κυττάρου ? SUPER COILING 1
stavros88 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σταματάει ένα πρεζάκι, έναν στο δρόμο,και του λέει: -Φίλε μήπως έχεις 1 ευρώ;; -Τι τα θες ρε φιλαράκι;; -Να πάρω τη δόση μου θέλω. -Άσε ρε, και που ξέρω εγώ ότι δεν θα πάρεις τυρόπιτα;; 4
Δημοφιλής ανάρτηση Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Nτάξει τώρα παιζω με την τυχη μου. Λοιπόοοον: Μια Ασιάτισσα είχε παντρευτεί με έναν Άγγλο και ζούσαν στο Λονδίνο. Το θέμα είναι πως δεν μιλούσε καλά Αγγλικά, αλλά κατάφερνε να συνεννοηθεί με τον άντρα της. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν έπρεπε να πάει για ψώνια... Μια μέρα πήγε στο κρεοπωλείο και ήθελε να αγοράσει μπούτια κοτόπουλου. Δεν ήξερε πως να το πει και πάνω στην απελπισία της, σήκωσε την φούστα της και του έδειξε τα μπούτια της. Ο κρεοπώλης κατάλαβε και την έδωσε μπούτια κοτόπουλου.Μια άλλη μέρα, ήθελε να αγοράσει στήθος κοτόπουλου. Δεν ήξερε πως να το πει και πάνω στην απελπισία της, ξεκούμπωσε την μπλούζα της και του έδειξε το στήθος της. Έτσι πάλι πήρε αυτό που ήθελε...Μία άλλη φορά ήθελε να πάρει λουκάνικο. Μη βρίσκοντας έναν τρόπο να το πει στον κρεοπώλη, έφερε μαζί της τον άντρα της στο κρεοπωλείο και αυτός ήξερε Αγγλικά, δεν υπήρχε θέμα. 47
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Γ@μησε τα, ειναι τοσο κακο που αν μπορούσα θα με εκανα dislike. 14
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Σε είδα που μπήκες στο μπαράκι.. Eγώ έπινα το ποτό μου αμέριμνος.. Mέσα στην ζάλη μου από τα ποτά όταν είδα την μορφή σου τρελάθηκα... Hσουν μελαχρινή και μαυρισμένη.. Φορούσες πανέμορφα ρούχα και έμοιαζες σαν να είχες έρθει από την εξωτική Χαβάη.. Ανάμεσα στον υπόλοιπο κόσμο του μπαρ διάλεξες εμένα.. Με κοίταξες και άρχισες να έρχεσαι κοντά μου.. Οταν με πλησίασες δεν είπες τίποτα... Με κοίταξες στα μάτια... και μου έδωσες ένα τριαντάφυλλο. Σου ψιθύρισα: - Είναι πολύ όμορφο σαν τα μάτια σου και το άρωμα του μεθυστικό που αναδύεται μια μελωδία σαν την ομορφιά σου. Μου ψιθύρισες.. Ντύο ευρώ χαχαχαχαχ 2
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γ@μησε τα, ειναι τοσο κακο που αν μπορούσα θα με εκανα dislike. Ωραιο ήταν εμένα μ' αρεσε
taazz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γ@μησε τα, ειναι τοσο κακο που αν μπορούσα θα με εκανα dislike. Σκέψου το σε θεατρικό σκετσάκι να το λέει ο Τσιβιλήκας κουνώντας το χέρι του πάνω από το κεφάλι του με το χαρακτηριστικό του τρόπο όταν λέει την ατάκα στο τέλος. Και σχόλια από τον ακροατή του τύπου του έφεξε του χασάπη, τυχερός ο επιτηδευματίας κλπ στα ενδιάμεσα hot spots. Μια χαρά ανέκδοτο είναι. 1
johnrock1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γιατί εφευρέθηκαν οι λευκές σοκολάτες; Για να λερώνονται και τα μαύρα παιδάκια. 7
Antwni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Γιατί εφευρέθηκαν οι λευκές σοκολάτες; Για να λερώνονται και τα μαύρα παιδάκια. ρατσιστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις