DhZou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Παλιά γέλαγα και με άλλα, αλλά ο sellers έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη και τώρα θέλω μόνο ποιότητα! 2
hackerW32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ------------- Συζητάνε ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας και κάποια στιγμή αρχίζουν να διαφωνούν για το ποιος είναι ο πιο πεισματάρης.- Εμένα ρε Γιωρίκα, μια φορά με πονούσε ένα δόντι και έτσι από πείσμα, πήγα και έβγαλα όλα τα άλλα και άφησα το χαλασμένο να με πονάει. Τέτοιο πείσμα έχω.- Αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα η γυναίκα μου την πρώτη νύχτα δεν μου έκατσε και εγώ από τότε δεν την άγγιξα. 22 χρόνια έχω να την αγγίξω.- Καλά ρε Γιωρίκα, και τα δυο παιδιά;- Ε από πείσμα δεν ρωτάω πιανού είναι! 22
star12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν συνδυάσεις το μαλλί του Σαμαρά, το μουστάκι του Παπανδρεου και το ύψος της Παπαρηγα, βγαίνει ο Σούπερ Μάριo 7
koulislefkada Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατί αυτοί που κάνουν σκι δεν έχουν συναισθήματα; Οι σκιέρς δεν αγαπάνε..Πως ελεγαν τον σερβιτορο στο γαλατικο χωριο??? - ΠΙΑΣΕΜΙΑΦΙΞ.χαχαχα! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2014 από koulislefkada 22
george_gr1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μωρο μου δεν πιστευω να ξενογαμιεσαι? Οχι μωρο μου, μονο με Ελληνες Γιατι ο κοκκορας δεν πηδαει απο 5 μετρα υψος? Επειδη κατα βαθος ειναι κοτα. 1
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Επειδή έχω μείνει πολύ καιρό εκτός. Αν πάω για συνέντευξη να συζητήσω για μισθό ή...τον καταργήσανε; 5
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 -Ακουσα πως ο δικος σου μπερδευει τις τρυπες. -Ναι κατι πηρε τ' αυτι μου. 20
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το να λες σε μια γυναίκα "ηρέμησε!!" είναι σαν να πετάς αγιασμό σε δαιμονισμένο. 20
koulislefkada Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ποιες νοτες ξερουν οι ελληνες αστυνομικοι???ΜΙ - ΛΑ - ΡΕ ....αρχαιο αλλα καλο..αχαχα! 2
Captain Nemo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το να λες σε μια γυναίκα "ηρέμησε!!" είναι σαν να πετάς αγιασμό σε δαιμονισμένο. Η όταν χαμογελάς όταν σου φωνάζει να περιμένεις το τέλος του κόσμου 2
alan2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Η δουλειά δεν είναι ντροπή, είναι παρελθόν... ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~- Έχεις κάτι να πιούμε; - Νερό. - Κάτι πιο σκληρό; - Παγάκια.~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~- Πόσο χρονών είσαι; - 24.- Α, στο άνθος της ανεργίας σου. ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~- Αδερφέ, πόσο το έχεις το σάντουιτς;;- 2 .- Και τι βάζεις μέσα;;- Ό,τι θες.- Ωραία βάλε 5 σουβλάκια, 2 σαλάτες και μια μπύρα...~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~Ευτυχώς τελικά μόνο 18 ευρώ κοινόχρηστα είχα...Χαλάλι η πνευμονία. ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~- Τί δουλειά κάνεις;- Είμαι ερευνητής.- Και τι ψάχνεις;- Δουλειά. ~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~- Αφεντικό, πότε θα πάρουμε άδεια;;;- Αχαχαχαχαχαχαχα, καλό!!! Το άλλο με το πότε θα πληρωθείτε το ξέρεις;;; 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Η όταν χαμογελάς όταν σου φωνάζει να περιμένεις το τέλος του κόσμου op.. deja vu.. κάπου εκεί θυμάμαι και ένα στερεοφωνικό στο καλάμι.. 2
Sellers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παλιά γέλαγα και με άλλα, αλλά ο sellers έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη και τώρα θέλω μόνο ποιότητα! Κολακευμένος απο τα λόγια σου, έστυψα την έμπνευση μου και δημιούργησα. Αφιερωμένο... Προχθές που ήμουν στην παραλία, πήρα το στρώμα, μπήκα μέσα στην θάλασσα και με πήρε ο ύπνος. Κοιμήθηκα 3 ώρες μες το νερό. 21
Προτεινόμενες αναρτήσεις