headbanger Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Άγγλος τουρίστας ψάχνει να βρει την καλύτερη μαστίχα στην Ελλάδα. Μπαίνει σε ταξί, λέει "hello". "Hello" απαντάει κ ο ταξιτζής. "Do you know where can i find the best chewing gum in Greece"?? "Element" απαντάει ο ταρίφας. 5
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Άγγλος τουρίστας ψάχνει να βρει την καλύτερη μαστίχα στην Ελλάδα. Μπαίνει σε ταξί, λέει "hello". "Hello" απαντάει κ ο ταξιτζής. "Do you know where can i find the best chewing gum in Greece"?? "Element" απαντάει ο ταρίφας. Element = Στοιχείο (στη Χίο - μαστίχα Χίου - ) 5
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 -Γεια σου κούκλα.-Γεια. -Μου αρέσεις πολύ. Πάμε σπίτι μου; -Ε, μήπως βιάζεσαι λίγο; -´Έχω παρκάρει παράνομα, γι αυτό.. 14
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οι γνωστοί πλέον Άγγλος, Γάλλος και Έλληνας (ο Πόντιος ειναι ακόμα στους ζουλού και προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει), συναντιούνται σε ένα μουσείο την σημερινή εποχή, θαυμάζοντας έναν πίνακα που απεικονίζει τον Αδάμ και την Εύα. Λέει ο Άγγλος: - Κοιτάξτε τη γαλήνη και την ηρεμία που κυριαρχεί στα πρόσωπά τους. Σίγουρα πρέπει να ήταν Άγγλοι. O Γάλλος: - Μα τι λες, κοίτα τα κορμιά τους πόσο ωραία είναι μέσα στη γύμνια τους. Πρέπει να ήταν Γάλλοι. Πετάγεται και ο Έλληνας: - Αηδίες λέτε Δεν έχουν ρούχα, δεν έχουν σπίτι, έχουν μόνο ένα μήλο για φαγητό και τους λένε πως αυτό είναι ο παράδεισος. Σίγουρα είναι Έλληνες! 4
DhZou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 -Ζήτησε μου το φεγγάρι και θα στο φέρω-Θέλω το φεγγάρι-Δες μια καριόλα βραδιάτικα ............. 19
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και ένα από τα παλιά. Ένας νέος εργάζεται στη λαχαναγορά στο Ρέντη. Έρχεται ένας τύπος: - Μισό μαρούλι θα ήθελα. Ο νεος του λέει να περιμένει λίγο για να πάει να συμβουλευθεί τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. – Αφεντικό, είναι ένας μαλάκας έξω και μου μου ζητάει μισό μαρούλι. Πριν καλά-καλά τελειώσει την κουβέντα του, αντιλαμβάνεται πως ο τύπος είχε ακολουθήσει και ήταν πίσω του, -…κι’ αυτός ο κύριος εδώ, προσφέρεται να αγοράσει το άλλο μισό. Το πρόβλημα λύνεται με έξυπνο τρόπο και ο λαχανέμπορος φωνάζει τον νέο. - Βλέπω πως παρόλο που πήγες να τα σκατώσεις, αντέδρασες πολύ έξυπνα. Μπράβο παιδί μου. Από που είσαι ; - Απ’ τη Βραζιλία αφεντικό. - Aχα, και γιατί ήρθες Ελλάδα ; - Ε δε περνούσα καλά… Στη Βραζιλία έχουμε μόνο πουτάνες και ποδοσφαιριστές. - Επ Πρόσεχε ρε πως μιλάς!!!!!Η γυναίκα μου είναι Βραζιλιάνα! – Πλάκα κάνεις!!!!… Και σε ποια ομάδα έπαιζε ;; 26
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Η μανα μου ανεβηκε level. Γαμησε τη την ζακετα μου λεει, βαλε μυαλο να παντρευτεις. 6
Crazy Tony Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 -Τι φτύνεις ρε Χάνιμπαλ;-Άσε ρε φίλε, είχε μυαλό κουκούτσι! 7
ougxar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 "Ανοίξτε την πόρτα να σας μιλήσουμε για το Σωτήρα Ιησού Χριστό αλλιώς θα πούμε στη γυναίκα σας οτι την κερατώνετε." -Μαρτυριάρηδες του Ιεχωβά 22
Cossutius. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πάμε ακόμα ένα αρχαίο, την εποχή που ο ThReSh είχε μόλις 2 post στο insomnia. Ένας τυπάς εργάζεται σε πολυκατάστημα και ξεχωρίζει για την ικανότητά του στις πωλήσεις. Ο κολλητός του, θεωρεί οτι μπορεί να κάνει και αυτός καριέρα στις πωλήσεις και του ζητάει βοήθεια. Συμφωνούν ε λοιπόν να κάθεται δίπλα του και να παρακολουθεί τον τρόπο πώλησης. Σκάει λοιπόν πελάτης. - Καλημέρα σας, ένα καλάμι για ψάρεμα παρακαλώ. - Βεβαίως αλλά μια που θα πάρετε καλάμι, δε θα χρειαστείτε και απόχη; - Ω μα φυσικά, έχετε δίκιο. - Και βέβαια μη ξεχάσεις το δίχτυ έτσι; - Πω πω σωστά. Φέρε και το δίχτυ. - Ναι αλλά τα μεγάλα τα ψάρια είναι στα βαθιά. Κολυμπώντας θα πας; Δε χρειάζεσαι βάρκα; - Σαφώς. - Και εννοείται πως πας για ψάρεμα για να ξεκουραστείς όχι για να ξεθεωθείς με τα κουπιά. Βάζω και μια μηχανή οκ; - Σωστά! - Έτσι. Επαγγελματίας. Σε θαυμάζω. Να υποθέσω οτι δεν έχεις τρέιλερ για τη μεταφορά της βάρκας. - Όχι δεν έχω. Αναγκαίο. - Βλέπω όμως οτι με το smart που οδηγάς δε μπορείς να έχεις τρέιλερ. Μήπως πρέπει να πάρεις και ένα τζιπ; - Να πάρω και τζιπάκι. Έτσι ο πελάτης αφού έχει ξοδέψει μια περιουσία, φεύγει ικανοποιημένος. Ο κολλητός έχει μείνει άναυδος: -Καλά ρε... Πώς τον έπειθες κάθε φορά; - Σιγά ρε. Αυτά δεν είναι τίποτε. Αυτός ήξερε τι ήθελε. Σκοπός είναι να δημιουργήσεις την ανάγκη. Να κοίτα τώρα με αυτόν.. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει πελάτης στο κατάστημα.' -Καλημέρα θα ήθελα ένα κουτί σερβιέτες για τη σύζυγό μου. -Αδελφέ...Δε γ@μάς που δε γ@μάς, δεν πας για ψάρεμα; 29
liakjim Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πάμε ακόμα ένα αρχαίο, την εποχή που ο ThReSh είχε μόλις 2 post στο insomnia. Άτοπο . Δεν είχε ανακαλυφθεί η γραφή ακόμα. 4
Superuser Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ο μπαμπάς καρχαρίας εκπαιδεύει τον νεαρό καρχαρία.. - Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε,σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. Κατάλαβες; πες τα και εσύ. - Εεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά, 1 δεξιά και τρώμε! - Όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικά,δεν χρειάζονται βιασύνες ! Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, ξανά απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, ξανά απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. Κατάλαβες τώρα; πες τα και εσύ. - Μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε ! - ΟΧΙ ! , ΟΧΙ !, προσπάθησε ξανά.. - Τον βλέπω.., πλησιάζω αργά.., κάνουμε.. 2 στροφές προς τα δεξιά... δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά... - E, τι να σου πω... φάτον με τα σκατά 7
Flexeril Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πάμε ακόμα ένα αρχαίο, την εποχή που ο ThReSh είχε μόλις 2 post στο insomnia. Λάθος. Ποτέ δεν είχε 2 posts μόνο ο Θρες,γράφτηκε με κάβα 10.000 posts,κάτι σαν τα δικά μου νιξ.
viper2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 -Μου αφιέρωσε του Βαλάντη το "Σε ζητώ στα σινεμά". -Και εσύ τι του είπες; - Ότι έχω Torrent. 8
Antwni Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Λάθος. Ποτέ δεν είχε 2 posts μόνο ο Θρες,γράφτηκε με κάβα 10.000 posts,κάτι σαν τα δικά μου νιξ. Δεν βαρέθηκες να φτιάχνεις emails?
Προτεινόμενες αναρτήσεις