Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ΡΙΧΝΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΩ ΤΣΙΓΑΡΟ ΟΜΩΣ 5
Sellers Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σημερινή έμπνευση. Αφιερώμενο στον αλεξζζζ, με πολυ αγαπη απη απη απη. Συζητάνε δυο φίλοι: - Ρε συ, ποιος είναι αυτος ο Αινστάιν; - Ελα ρε μαλάκα τώρα, πλάκα κάνεις; Δεν ξέρεις ποιος ειναι ο Αινστάιν; - Όχι ρε μαλάκα, δεν ξέρω. Θα πρεπε να ξέρω δηλαδή; - Ε ναι ρε συ, είναι Εβραίος γνωστός. 23
whodatinsomniaK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σα να μπήκε ο χειμώνας... Στη Λ-απονια!!! 4
tarantules Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ένας τύπος βρίσκεται στον παράδεισο χωρίς να ξέρει γιατί. Πάει λοιπόν στον Άγιο Πέτρο και τον ρωτάει:-Με συγχωρείτε, εγώ πως βρέθηκα εδώ; Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βγήκα βόλτα με τη γυναίκα μου με το αυτοκίνητο.-Ακριβώς, του λέει ο Άγιος Πέτρος. Και μετά η γυναίκα σου σου είπε:«Αν με αφήσεις να οδηγήσω θα είσαι ένας άγγελος... Κι έτσι έφτασες εδώ». 6
Donalhioy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) -Πόσα δάχτυλα θες ;-ΟΛΑ-Κοπέλα μου, στο κομμωτήριο βρίσκεσαι !!! - Άστα, είμαι τελείως άφραγκος... - Μα καλά, δεν είχες κάτι στην μπάντα..?- Είχα ένα ξάδερφο που έπαιζε τρομπόνι... Αυτό που κολλάει? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από Donalhioy 9
tarantules Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκαεξάχρονη κόρη της στον γιατρό. "Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;""Η κόρη μου, η Καιτούλα. Έχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες"Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει...:"Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα"Η μητέρα απορεί:"Έγκυος;; Δεν είναι δυνατόν...Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα . . . Έτσι δεν είναι, κούκλα μου;""Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!"Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω.Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει:"Συμβαίνει κάτι, γιατρέ;"Και ο γιατρός:"Όχι....Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι . . .Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα !!! 14
ikaruga24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 - Πόσο χρονών είσαι; - 38... - Αυτό σαν πυρετός μου ακούγεται. - Ναί αλλά αν σε ρίξει στο κρεβάτι ο πυρετός κάνεις τρείς μέρες να σηκωθείς!!! 4
pirate79 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορει να μη με θες αλλα να ξερεις οτι στο Sims ειμαστε πολυ ερωτευμενοι και το παιδι σου μοιαζει. 6
hackerW32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορει να μη με θες αλλα να ξερεις οτι στο Sims ειμαστε πολυ ερωτευμενοι και το παιδι σου μοιαζει. 6
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μια φορά στο σπίτι του Τοτού ο μπαμπάς του μόλις είχε τελειώσει το μπάνιο του και και είχε βάλει το μπουρνούζι του. Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο του, βγάζει το πέος του έξω και λέει στη γυναίκα του:- Πάρε μου μια πίπα.Στο μεταξύ όλα αυτά τα είδε ο Τοτός. Πάει λοιπόν στην μητέρα του, βγάζει το πέος του έξω και λέει:- Πάρε μου ένα ποδήλατο! 3
ougxar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) - Λοιπόν, πως σου φάνηκε το φαγητό? - Παιδιά πολύ ωραίο το τραπέζι, να'στε καλά! - Ευχαριστούμε κάστορα.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2014 από ougxar 11
GeorgeHellas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δυο ΠΑΟΚτσηδες στην αρχαια Ελλαδα:-Ρε συ...Τα εμαθες?Πεθανε ο Σωκρατης...-Τι λες ρε?-Ναι ρε...Μα τους 11 θεους του Ολυμπου...-12 ειναι.-Ποιος τον γαμαει τον Αρη ρε μαλακα! 27
evoracing Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 -Γιώργο μου θα κρατήσεις το μωρό μέχρι να ετοιμαστώ;-Εντάξει -ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΩΡΓΟ; -Φανταρος.. Big true!! 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις