thomasG4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μες απ'τη ζωή: Εφτιαχνε μια φίλη κέικ κ την ώρα που χτυπούσε τα αυγα στο μίξερ την τίναξε το ρεύμα. .. Ήταν τσιζζ-κεικ. Μες απ'τη ζωή: Τραβούσα μια παχιά και επειδή τελείωσαν τα χαρτομάντιλα, έριξα τα φλόκια μέσα στο μίγμα. .. Ήταν τζιζζ-κεικ 7
marduc812 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 - Μαλακα βαριεμαι, ψηνεσαι να φωναξουμε μουνια στο σπιτι?- καλη ιδεα!-ΜΟΥΝΙΑΑ-ΜΟΥΝΙΑΑΑ-ΜΟΥΝΙΑΑ- ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑ... 27
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Λιγκουίνι από τα Lidl... γιατί οι απόκριες μπορεί να αργούν, αλλά εσένα θα σε πάει σερπαντίνα.. 10
hackerW32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 και θα βγουν ετσι οπως ταφαγες θα χεζεις μακαρονια λες και εισαι μηχανή πουκοβει κιμά -Μαμά ένα περιστέρι.. Δώσε λίγο ψωμί!-Φατο χωρίς ψωμί... 12
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Θα πάρω τηλεόραση LSD μου λέει μια θεία μου. Πάρε της λέω, αλλά όλο δράκους θα βλέπεις. 8
Cossutius. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Έχω μια απορία... Γιατί το σύκο χόρεψε συρτάκι? Γιατί χόρεψε και το βλίτο και το σπανάκι ...πόσο αθώος...πόσο αθώος... Και στο φινάλε η μπάμια η μεγάλη ειναι σαφώς πιο μαχητική... :P
marduc812 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Απόλλων από ΑΔίας από ΔΕρμής από ΕΠοσειδών από ΠΆρης από ΑΣυμπέρασμα;..... Από Μ κανείς Θεός. 8
theoritikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 -Γειά σου όμορφη. Είσαι ώρα στο κινητό, σ'έστησε η παρέα σου;-Ε, έχει αργήσει ναι-Έχεις φβ ;;;-Ναι-Μου στέλνεις μια ζωή στο καντι κρας ;;;; 7
evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 - Τι καφέ θέλετε;- Αντρικό μωρή...Φρέντο καπουτσίνο γλυκό, με νιφάδες σοκολάτας, κανέλλα και σoρόπι σοκολάτα...Χωρίς ομπρελίτσες και μαλακίες. 23
gamanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Grande mocha coconut, με έξτρα flakes και λίγο σαντιγύ. Μόνο. Για σερνικά, όχι αστεία. Επίσης, επειδή είμαστε και λιγόλογοι, το φρέντο καπουτσίνο εννοείται.
tekas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ο γείτονας μου είπε να του αλλάξω το κωδικό του wifi για να μην τον κλέβουν λέει 11
Anorymous Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ακούγονται το ίδιο αλλά έχουν τεράστια διάφορα χαχαχα 7
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας. -Γιατί κλαις γλυκιά μου; -Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δε τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια... -Τι παζλ; -Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δε μπορώ να το φτιάξω. -Έλα ηρέμησε και όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει; γυρνάει ο τύπος στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει: -Έλα σήκω και μη κλαις. Είσαι τόσο όμορφη..... ....ακου, θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δε θα το πούμε πουθενά! 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις