Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Η αμήχανη στιγμή που κάποια Θεσσαλονικιά φωνάζει στο λεωφορειο ''Ανοίχτε με λίγο από πίσω''... 5
Δημοφιλής ανάρτηση aekoupoli Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 1)Δεν τα πολυπιστεύω αυτά, αλλά άκουσα ότι η Πάολα άρχισε να φωνάζει λίγο πριν το σεισμό 2)Σεισμός 675 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Αμφίπολης μετέδωσε το ΜΕGA 3)Διαφωνία Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και ταξιτζήδων για το επίκεντρο και το μέγεθος του σεισμου 4)μια γριουλα παει στο νοσοκομείο με σφαίρα στο αριστερό γόνατο.Της λέει ο γιατρος:-Τι έγινε γιαγια; ποιος σε πυροβόλησε;-Μονη μου παιδάκι μου. Ήθελα να αυτοκτονησω..-Και καλά πως πετυχες το γόνατο;-Πήρα το γιο μου τηλέφωνο και τον ρώτησα που έχουμε την καρδιά,και μου είπε κάτω απο το αριστερό βυζι. 38
hackerW32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 -ΟΠΑΠ εκεί;-Μάλιστα.-Παίρνω να σας πω, πως έπιασα το Joker.-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κύριέ μου! Το όνομά σας;-Μπάτμαν 23
GeorgeHellas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πάλι καλά που ήταν κλειστό το φορουμ χθες και ησυχάσαμε για μια μέρα 1
Socratis_g Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ναι, γιατί τις αλλες μέρες σε δένουν στην καρέκλα και σου παίρνουν το χέρι με το ζόρι και μπαίνεις. 9
GeorgeHellas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ασε ειδικα τους καλοκαιρινούς μήνες επιβάλλεται ώστε να δροσίζομαι
kostask91 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 - Γιωργο μου θελω πολυ να σου παρω ενα τσικι- οριστε;- τσικι μωρο μου, να σε τσικωσω, πως το λενε;- πας καλα ρε Μαρακι; μηπως εννοεις τσιμπουκι;- φυσικα μωρο μου, αυτο θελω, αυτο...- και γιατι μωρη δεν το λες οπως λεγεται;- ο σεξολογος μου ειπε να μιλαω χωρις ταμπου 20
koularasss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 -Δεν εχω ιδεα τι δωρο να του κανω -Παρ'του ζαρα -Δεν κανω παρτουζες αλλο 11
giorgolavos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 -100, λεγετε παρακαλω..-Μου ειπε "δε πειραζει" και με κοιταξε περιεργα,ελατε γρηγορα... 12
onty Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Παλιό αλλά καλό Βυθίζεται το πλοίο και οι μόνοι που επιβίωσαν στο νησί είναι η μάνα η κόρη και ένας μαύρος Μετά από έναν μήνα η μάνα έλεγε την κόρη θεία Και η κόρη τη μάνα ξαδέρφη Τι είχε γίνει? Τις είχε τρελάνει ο μαύρος στον που....ο και δεν ήξεραν τι λέγανε --- Ειναι στην έρημο τέσσερις άντρες, χαμένοι, νηστικοί, διψασμένοι, ετοιμόρροποι με λίγα λόγια. Σκάει μούρη από το πουθενά δίπλα τους μια λιμουζίνα. Κατεβάζει το παράθυρο ο οδηγός, και λέει στους τέσσερις ταλαιπωρημένους άντρες: - Εσύ, εσύ, κι εσύ... - Κι εγώ; ρωτάει ο τέταρτος. - Άντε καλά, κι εσύ.... ...γαμιέστε 28
Highlander Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μια διαφορά έχεις με τα καλλυντικά μου...-Τι..;-Τα καλλυντικά μου δεν θα τα αντάλλαζα με τίποτα... χαχαχαχα...-Και εσύ μια διαφορά έχεις με τη μπύρα μου...-Τι..;-Τη μπύρα μου δεν θα την έχυνα ποτέ..! 3
Daemonos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 -Τι παίζεις εκεί ρε φίλε? -Ειναι ενα παιχνιδι που διαδραματίζεται στην αρχαιότητα. Εχεις εναν τυπο με αφροδισια και γυρνας απο αυτοκρατορία σε αυτοκρατορία,γαμας γκομενακια και εξαπλωνεις τον ιο. -Καλο ακούγεται,πως το λένε? -AIDS of empires. 7
Δημοφιλής ανάρτηση ougxar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μπαινει σε ενα μπαρ ενας cowboy και καθετε στην μπαρα να πιει ενα ποτακι να χαλαρωσει. Ξαφνικα βλεπει απεναντι εναν ινδιανο αραχτο να μιλαει με κατι φιλους του. Σκαλωνει ο cowboy και αρχιζει και τον καρφωνει με το βλεμα του.Ο ινδιανος προσπαθει να τον αγνοησει ομως γιατι δεν εχει ορεξη για τσαμπουκαδες. Οπως τον κοζαρει ο cowboy βγαζει τον καπνο του και αρχιζει να κολαει τσιγαρο.Παραγγελνει και ποτο,αναβει και το τσιγαρο και αρχιζει να κανει κυκλακια με τον καπνο και να πινει. Σβηνει το τσιγαρο,αναβει και δευτερο, τελειωνει το ποτο,παραγγελνει κι αλλο.Και συνεχιζει να κανει κυκλακια και να πινει.Εντωμεταξυ δεν εχει παρει στιγμη το απαθες και κρυο βλεμα του απο τον ινδιανο. Οποτε αυτο γινεται συνεχεια. Κυκλακια,ποτο Κυκλακια,ποτο Κυκλακια,ποτο Σε μια φαση σηκωνεται αποτομα ο ινδιανος φανερα εκνευρισμενος και παει στον cowboy και του λεει "Λοιπον...Αλλη μια μαλακια να πεις σε γαμησα." 39
Προτεινόμενες αναρτήσεις