Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

:-D

- Πως της λένε "Θέλω να σε πηδάω όλο το βράδυ, όσο πιο ανώμαλα και πρόστυχα γίνεται." χωρίς να παρεξηγηθεί;

- Θέλω να σε δω, γιατί μου λείπεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο παει για το τελευταιο ''trend'' του facebook, που λεει την χαζομαρα για τα προσωπικα δεδομενα…..  :devil:  :devil:  :devil:  :-D

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το FBΙ, η CIA, η KGB, η Stazi, το ΙΚΑ Κορωπίου και Παιανίας και το Σωματείο Καλογρεών Άγιος Φανούριος έχει βρει τρόπο να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Γι αυτό παρόλο που έχετε βγάλει φάτσα φόρα 1.450 φωτογραφίες σας, για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνετε Ρυθμίσεις>Πάνω Ρυθμίσεις>Κάτω Ρυθμίσεις>Ναι Θέλω, πατήστε το αριστερό βελάκι, με το πάνω πηδάει και με το δεξιά ρίχνει βόμβες. Όταν βγει κανείς της CIA τον αποφεύγετε με control και στη δεύτερη πίστα βγαίνει miniboss. Αν το περάσετε κι αυτό πηγαίνετε κάτω κάτω, πιο κάτω, αχ έλα, πιο κάτω, ναι εκεί, και πατήστε ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΚΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ.
Αν το κοινοποιήσετε αυτό θα δωθούν 50 λεπτά στα φτωχά Χόμπιτ της Middle Earth ενώ αν δεν το κοινοποιήσετε θα σας κλέψουν τα παιδιά, θα πάτε σε μεξικάνικη φυλακή, θα σας βγάλει στη φόρα το ΙΚΑ Κορωπίου και στις 12 τα μεσάνυχτα θα σας καταραστεί ο Σάρουμαν. Επίσης για κάθε like θα δίνεται κι ένα παστέλι στον Aurelio Buganda από το Gurkaambi ο οποίος πάσχει από Ελλειματικό Σουσαμίτη. Μέχρι στιγμής έχουν δωριθεί 75,000 παστέλια. 
Εναλλακτικά μπορείτε ν’ αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο. Κλικ κάνουν τα ποντίκια στους λαβύρινθους. Οι άνθρωποι σκέφτονται, ή τουλάχιστον έτσι κάνανε παλιά, τώρα δεν ξέρω...

• Like 5
Δημοσ.

Παλιό, αλλά θα το επαναφέρω για τους νεότερους, μιας και μόλις είδα το Geek Wars: TMNT vs Power Rangers

Σηκώνει μία γριά το τηλέφωνο...

-Ναιι, ποιος είνι;

-Ο Πάουερ Ρέιντζερ

-Ποιοος;

-O μπλε.

• Like 3
Δημοσ.

-Είσαι το ναρκωτικό μου

-Αλήθεια μωράκι μου;;;

-Αλήθεια... μου κοστίζεις μια περιουσία και μου καταστρέφεις την ζωή

• Like 8
Δημοσ.

Ο Ιταλός της παρέας:Β -Χθες βράδυ όταν κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου,
της έτριψα το κορμί με αρωματικό λάδι πρώτα...
Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ! Φώναζε για πέντε λεπτά όταν τελείωνε...
-Εμείς, όταν κάναμε έρωτα, είπε ο Γάλλος,Β τηςΒ έτριψα το κορμί της ολόκληρο
με αρωματικό βούτυρο...
Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ. όταν τελείωνε φώναζε για δεκαπέντε λεπτά...
Και ο Έλληνας της παρέας:Β -Εμείς όταν κάναμε έρωτα χθες, άλειψα όλο
της το κορμί με τριμμένη σοκολάτα ...
Μετά το τέλος του παθιασμένου σεξ μας, φώναζε για τρεις ώρες!!!
Οι άλλοι δυο απόρησαν: -Καλά, τι μπορεί να έκανες και φώναζε για τρεις ώρες?
-Σκούπισα τα χέρια μου στις κουρτίνες!!!

• Like 3
Δημοσ.

so today my phone died and i asked random girl what time it was,she giggled ironically and told me "how original" and told me her name...biiiiiiiitch just tell me the god damn time

• Like 19
Δημοσ.

Και ενα παλιο ψιλοκαφρικο.

Τι κοινο εχουν το caps lock με το πρωκτικο σεξ ?

Και τα δυο κανουν το ο σε Ο

Και το shift το ίδιο κάνει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...