mary Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 -Μαμα,τι φαί έχουμε; -Πιτογυρα,παιδι μου. -Καλα αστο,θα παραγγειλω μπαμιες... Σε ποιο πλανήτη;
hackerW32 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σε ποιο πλανήτη; παράλληλο, ξέχασε να το αναφέρει υπόθετο
doctorkostis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Να τα προσέχεις τα υπόθετα. Τσούζουν. 14
xristos97 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ότι είπε ο κύριος χακερ -Έχετε βιβλία για τα μαθηματικά; -Έστω ότι έχουμε. 6
theoritikos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Shara Jessica Parker enters a bar. The bartender sees her and asks "Why the long face?" (Δικό μου είναι, βαράτε ελεύθερα ) 4
bilakos10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για το alzheimer; - Βεβαίως...! - Βάλε μισό κιλό κύμα.
discoboyminimal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για το alzheimer; - Βεβαίως...! - Βάλε μισό κιλό κύμα. οχι δεν γραφτηκε πριν 2 σελιδες , και αλλες 63,5 φορες σε αυτο το τοπικ μονο!! για να μην πω και για τα στατους.. !εφυγες...
bilakos10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για το alzheimer; - Βεβαίως...! - Βάλε μισό κιλό κύμα. οχι δεν γραφτηκε πριν 2 σελιδες , και αλλες 63,5 φορες σε αυτο το τοπικ μονο!! για να μην πω και για τα στατους.. !εφυγες... Το θαυμαστικό πριν από το "έφυγες" υποδηλώνει την άρνηση; Όπως π.χ στη C; Ρωτάω για να μην φύγω άδικα... 3
hackerW32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Το θαυμαστικό πριν από το "έφυγες" υποδηλώνει την άρνηση; Όπως π.χ στη C; Ρωτάω για να μην φύγω άδικα... ενας τυπας/τυπισσα μου εκανε Like αυτο μόλις τωρα http://www.insomnia.gr/topic/457844-ανέκδοτα-ένας-τύπος-παίρνει-κάθε-πρωί-το-λεωφορ/?p=4943209
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Μπαμπά , πώς είναι να'χεις δουλειά ; - Διάβασες ; - Ναι . - Σκούπισες ; - Ναι . - Έπλυνες τα πιάτα ; - Ναι . - Το βλέπεις αυτό δω το 50ευρω ;;; - Ναι !!! - Πάρε 5 ευρώ ... 35
Highlander Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Βρώμικα: Εσείς οι νέοι τα έχετε όλα στο πιάτο με το Ίντερνετ. Ρωτήστε κι εμάς τους πιο παλιούς που ξενυχτούσαμε περιμένοντας να αρχίσουν οι τσόντες στο ALTER... Και 100 χρονών να γίνω, όταν με ρωτάνε, "αυτό που να το βάλω;; πάντα θα σκέφτομαι την ίδια απάντηση. Η άλλη έκανε σεξ με δελφίνι κ έγινε πρώτο θέμα. Τόσο καιρό που πήγαινα με την φώκια την πρώην καμιά σημασία; εεε ; Ρε μωρό μου, πόσες φορές σου έχω πει να ξυριστείς από κάτω;; Μάλλιασε η γλώσσα μου!! Καταλαβαίνεις ότι τα χρόνια της αθωότητας αποτελούν παρελθόν όταν από το... ''φτου και βγαίνω''.... πέρασες στο........ ''φτου και μπαίνω... Η φράση "εμείς οι 2 τελειώσαμε", αποκτά άλλο νόημα όταν ακούγεται κατά τη διάρκεια μιας παρτούζας. Credits: JotD 25
leftis95 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 -μαμα, στο σχολείο σε λένε πουτάνα-ποιος καυλιάρης?? 19
pournaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 - Έχετε βιβλία για το alzheimer; - Βεβαίως...! - Βάλε μισό κιλό κύμα. Το κυμα το θες σκετο η με τις σαρδελες μεσα; 22
Προτεινόμενες αναρτήσεις