Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω χάσει ένα iPhone επειδή στο τρέξιμο χρησιμοποιούσα ένα armband από ebay και έμπαινε ιδρώτας ώσπου μου κατέστρεψε την οθόνη. Παρήγγειλα ένα αδιάβροχο armband αλλά για επιπλέον προστασία έχω πάρει λαστιχένια καλύμματα για τις θύρες φόρτισης και των ακουστικών. Από τη μία σκέφτομαι ότι δε θα μπαίνει σίγουρα ιδρώτας, από την άλλη λέω μήπως εμποδίζω τον εξαερισμό της συσκευής. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;

Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω οτι το αδιαβροχο armband ειναι αρκετο.Aυτα συνηθως λενε πως ειναι αδιαβροχα ωστε να αντεξουν μια βροχη οποτε

θα ειναι ικανα να μην αφησουν τον ιδρωτα να μπει μεσα.Στο iphone δεν νομιζω πως θα εχεις προβλημα εξαερισμου γιατι σε κατασταση

αναμονης χρησιμοποιει ελαχιστα επεξεργαστη του οποτε δεν ζεσταινεται.Να ξερεις παντως πως σε ενα iphone και σε μια οποιαδηποτε

συσκευη,νερο μπορει να μπει απο πολλα μερη(κουμπια,διπλα απο το βυσμα εκει που εχει δυο τρυπες,εκει που ακουμπουν τα καπακια

μεταξυ τους κλπ).

Δημοσ.

Σίγουρα μπορεί να μπουν από πολλά μέρη, απλά λέω να ελαχιστοποιήσω κάθε πιθανότητα επειδή την έχω πάθει. Στο τρέξιμο δε το έχω σε αναμονή παίζει εφαρμογή Nike+ μαζί με μουσική οπότε δεν "κάθεται" απλά η συσκευή...

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι? Γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται να ακούς μουσική και να φορτίζεις ταυτόχρονα ? Δεν ξέρω αν έχουν σχεδιαστεί για "αερισμο " του iPod οι συγκεκριμένες τρύπες, αλλα δεν νομίζω ότι θα καεί κιόλας αν τις κλείσεις......

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...