Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μιτσελ εγινε Νικοπολιδης ..

Εβαλε μεσα οτι παιχτη εχει στην επιθεση και αφησε την ομαδα χωρις αμυντικο χαφ...

Ροντεο το ματς..

Παραλιγο να μας κανουν το 1-2 σε δυο φασεις ...

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Οι κουπες ειναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!!! Και στα δυο τμηματα βολεευ τα σηκωσαμε ολα. Ειμαστε το απολυτο φαβορι και στο πολο. Κι ολα αυτα , κυριως, με τη βοηθεια του κοσμου.

Ρε μπας και στην Θ7 πήρατε καμιά γραμμή του "κόμματος" να σταματήσει η γιούχα και μας προπαγανδίζεις και στο ινσόμνια; :D

Τρομερό παιχνίδι μέχρι στιγμής ο Φέτφα μπράβο του, άντε να τον δούμε και σε περισσότερες θέσεις βασικού (κύπελλο και από την νέα χρονιά γιατί φαίνεται ότι αν πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα μας ανταμείψει)

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με τις αντεπιθέσεις έχουμε μεγάλο πρόβλημα και ελπίζω να διορθωθεί από του χρόνου, είναι από τα πράγματα που πρέπει να προσέξει πολύ ο Μίτσελ, αρκεί ο χοντρός να του πάρει τους παίχτες που θέλει χωρίς τσιγκουνιές και να στήσει ομαδάρα του χρόνου.

Υ.Γ. Αν παίξουμε έτσι και στην συνέχεια του ματς όμορφο ποδοσφαιράκι δε με χαλάει και ισοπαλία, προτιμώ ισοπαλία με όμορφη μπάλα παρά νίκη και να παίζουμε σαν καθυστερημένοι.

Δημοσ.

Μπαααα.. Φετος τον ερασιτεχη τον κρατησε κυριως η 7. Δε ξερω αν ειδες πανο που απλωσαν πριν την εναρξη, παιχτες των τμηματων του ερασιτεχνη, ευχαριστηριο προς την 7. Μιλαμε για πολλες χιλιαδες ευρω.

Λοιπον σημερα γιορταζουμε, η κλαψα ειναι για την αεκ οχι για μας. Σημερα οχι γκρινια.

Δεν ειναι 5 δεν ειναι 10, ειναι 40 και δε θα μας φτασουν ΠΟΤΕ!!!!!

Δημοσ.

Το πέναλτυ και αποβολή του Ανέστη (που δεν έδωσε τίποτα) θέλω να δω τι θα πουν οι αντιολυμπιακοί ότι ήταν. Ανθρώπινο λάθος; Υπάρχουν τέτοια; Αν γινόταν στον Πανιώνιο τι θα ήταν; Πουλημένος και τα λοιπά ε;

Μπαααα.. Φετος τον ερασιτεχη τον κρατησε κυριως η 7. Δε ξερω αν ειδες πανο που απλωσαν πριν την εναρξη, παιχτες των τμηματων του ερασιτεχνη, ευχαριστηριο προς την 7. Μιλαμε για πολλες χιλιαδες ευρω.

Γι'αυτό μιλάς;

919081_10151554510304752_1511896882_o.jp

• Like 3
Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε πρωτάθλημα και ειμαι περισσότερο λυπημένος παρά χαρούμενος.

Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να πέσει.

Απλά αυτό.

Όσο για εμάς, περιμένω ο Βαγγέλας να με δικαιώσει.

Έχει χρόνο μέχρι το τέλος Αυγουστου.

Μετά θα ειμαι ο πρώτος που θα τον κράζω (σκασιλάρα του βέβαια, αλλά λόγος να γινεται :P )

Δημοσ.

Ολοι μαζι θα κραξουμε ...

Αφου δε θα παρει παικτες ...

Οτι φτηνο και αμφιβολου αξιας  βρει θα παρει ...

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε πρωτάθλημα και ειμαι περισσότερο λυπημένος παρά χαρούμενος.

Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να πέσει.

Απλά αυτό.

Όσο για εμάς, περιμένω ο Βαγγέλας να με δικαιώσει.

Έχει χρόνο μέχρι το τέλος Αυγουστου.

Μετά θα ειμαι ο πρώτος που θα τον κράζω (σκασιλάρα του βέβαια, αλλά λόγος να γινεται :P )

Ίδια συναισθήματα ακριβώς.Από την μία χαρά για την ομαδάρα μας και από την άλλη στενοχώρια για αυτό το ιστορικό σωματείο που έπεσε σήμερα κατηγορία.Το πρωτάθλημα του χρόνου σαφώς πιο φτωχό.

Δημοσ.

Να πεί την αλήθεια στον κόσμο όπως έκαναν οι Αγγελόπουλοι. Αν θέλει να ρίξει το μπάτζετ και να βασιστεί σε φθηνές λύσεις ας το πεί. Να μην παραμυθιάζεται ο κόσμος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...