Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ο Μαθια όμως στην Φιορεντίνα μια χαρά τα καταφερε Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
adi32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Σε αυτη τη θεση πρεπει να υπαρχει καποιος που να κοβει το ματι του και να μην ειναι μαφιοζος και μιζαδορος Οσο για παικτες νομιζω οτι χρειαζομαστε πολλους οπως και προπονητη σοβαρο Για ομαδα με βλέψεις στην Ευρωπη θες Δεξι Αριστερο μπακ αξιας Κεντρικο αμυντικο αξιας Μελμπεργκ Αμυντικο χαφ σκυλο, ΑντιΙμπαγασα καθως και ΑντιΓκαλετι Οπως και ενα επιθετικο που να μπορει να παιζει και εκτος μικρης περιοχης (ο Τζιμπουρ μονο εκει παιζει πια)
LRoi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 10 παίχτες θέλουμε, οι μισοί ποιοτικοί. Πάνω από 15 μύρια σίγουρα. Αν τους δείτε, σφυρίξτε μου κλέφτικα. 3
saks80 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 10 παίχτες θέλουμε, οι μισοί ποιοτικοί. Πάνω από 15 μύρια σίγουρα. Αν τους δείτε, σφυρίξτε μου κλέφτικα. σωστος.οταν ξηλωνεις κατι και ξεπουλας μετα χρειαζεται αρκετα φραγκα για να επανελθεις.πρωτα απο ολα ομως πρεπει να παρουμε προπονητη.ο μιτσελ σχολιαστης ειναι οχι προπονητης.θα ειναι χαμενη χρονια με τον συγκεκριμενο προπονητη οσο καλους παιχτες και να παρουμε.
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μολις κατακτησαμε το κυπελλο στο πολο κοντρα στον νοβ. Οι κουπες ειναι αμετρητεεεεες 1
dismemberer Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μολις κατακτησαμε το κυπελλο στο πολο κοντρα στον νοβ. Οι κουπες ειναι αμετρητεεεεες Ηταν και αυτο σα το κυπελλο του ποδοσφαιρου, η κανονικο? :-D 1
alexis333 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 σωστος.οταν ξηλωνεις κατι και ξεπουλας μετα χρειαζεται αρκετα φραγκα για να επανελθεις.πρωτα απο ολα ομως πρεπει να παρουμε προπονητη.ο μιτσελ σχολιαστης ειναι οχι προπονητης.θα ειναι χαμενη χρονια με τον συγκεκριμενο προπονητη οσο καλους παιχτες και να παρουμε. Αυτο για το Μιτσελ το καταλαβες απο τα 10 παιχνιδια που επαιξε φετος και απο το υπαρχον υλικο ? Και επισης απο τους παιχτες χωρις κινητρο που εχει παρει απο τοτε που ηρθε ? Μαλιστα ...
Rabican Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 πηγα σημερα με απολλωνα. ωραιο μπασκετακι παιξαμε σημερα, κατα διαστηματα. οταν παιζανε, ανοιγαμε διαφορα για πλακα. λογικο. και με τον hines Να ειναι ο μονος που δε σκοραρε... πριντεζης εκανε ωραιο παιχνιδι, σπανουλης εμπαινε και εβαζε καλαθια για πλακα.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ήμουν και εγώ μέσα, σχεδόν γεμάτο ήταν και η ατμόσφαιρα πολύ καλή.
Rabican Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Διπλα ημασταν.στην 7 επανω εγω.. Sent from my Lenovo P770 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις