Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω αυτή τη στιγμή οι κανονισμοί να αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για το αν είναι βήματα ή όχι.

Και αν το κάνεις 3 φορές σε κάθε αγώνα σου λέω εγώ, είναι διαφορά.

Απλά, ο σπανούλης έχει πολύ γρήγορα πόδια και δεν το καταλαβαίνεις εύκολα σε κανονική ροή.

Σε αντίθεση με τους ψηλούς που λες εσύ, ή με ένα αργό στα πόδια γκαρντ όπως ο διαμαντίδης π.χ. που αν το κάνει, πιθανότατα θα το καταλάβουν όλοι.

Σε κάθε περίπτωση, η παράβαση είναι παράβαση

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μισό και μέτρο μπρος πίσω το πάει, στο παρκέ αν το κανεις αυτό χωρίς να το σηκώσεις θα φας τα μούτρα σου. Δεν γίνεται αυτό που λες.

Και να είχε επαφή, που δεν εχει, φτάνει το άλμα μετά.

Αλλα τέλος πάντων, την φάση την έβαλα για παράδειγμα γιατί θυμόμουν οτι έγινε μετά τα τρίποντα του Κάρολ και την βρήκα εύκολα.

Το κανει συνέχεια.

Δες την Τετάρτη, πιθανότατα θα το ξανακάνει

Δημοσ.

Για το άλμα συμφώνησα μαζί σου.

Τι συμβαίνει διαιτητικά δε ξέρω.

Και νομίζω ούτε εσύ πιστεύεις πως κάνει συνέχεια βήματα και δε του τα σφυρίζουν.

Εγώ ο ίδιος έχω κάνει πχ λάθη σε πράγματα που νόμιζα αυτονόητα πχ το '10 θυμάσαι το 3ο δεκάλεπτο στη λήξη του; Το καλάθι που βάζει ο Σάρας;

Να πάρει είμαι από κινητό και δε μπορώ να ψάξω το βίντεο

Δημοσ.

Δε νομίζω αυτή τη στιγμή οι κανονισμοί να αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για το αν είναι βήματα ή όχι.

Και αν το κάνεις 3 φορές σε κάθε αγώνα σου λέω εγώ, είναι διαφορά.

Απλά, ο σπανούλης έχει πολύ γρήγορα πόδια και δεν το καταλαβαίνεις εύκολα σε κανονική ροή.

Σε αντίθεση με τους ψηλούς που λες εσύ, ή με ένα αργό στα πόδια γκαρντ όπως ο διαμαντίδης π.χ. που  αν το κάνει, πιθανότατα θα το καταλάβουν όλοι.

Σε κάθε περίπτωση, η παράβαση είναι παράβαση

...μην χολοσκάς - βήματα είναι και το κάνει όντως συχνόπυκνα. Είναι "τελευταίας (σχετικά) εσοδείας" προσθήκη ρεπερτορίου, όπως πχ το οφ-μπάλανς/σάιντ-στεπ τρίποντό του. Προφανώς καθώς έχουν ζορίσει τα πράγματα (με τις άμυνες που του βάζουν) τα τελέ χρόνια, ο πονηρός ο Βλάχος έχει βρει τρόπο να προσπαθεί να κερδίσει μυγοξύγκι, κερδίζοντας πόντους στο παρκέ. Διότι αυτό κάνει : μεγαλώνει τις συνθήκες του σπέισινγκ, όταν τον παίζουν οβερπλέι και δη με χέρια πάνω στη μπάλα (= "κόψιμο πατσά", στην καθομιλουμένη...), είτε για να σουτάρει, είτε για να ξεκινήσει εφόρμηση, είτε για να ξεσκαλώσει απλά από την άμυνα, είτε για να δώσει πάσα.

Το κάνει όντως γρήγορα μάλιστα, αλλά πάνω απ' όλα ΠΙΣΤΕΥΩ πως έχει να κάνει με ανοχή του ονόματος Σπανούλης, παρά "για να μη χαλάσει ο ρυθμός", ούτε βέβαια επειδή "οι διαιτητές υποστηρίζουν ΟΣΦΠ" κλπ. Συμβαίνει και με άλλους - πάντα συνέβαινε το αβαντάρισμα των μεγάλων ονομάτων, αναφορικά με "μικροπραβάσεις" (...στις οποίες δεν χαρίζονται όταν πρόκειται για νιούφηδες)

Θα διαφωνήσω μόνο στο ότι "δεν το κάνει ο ΔΔ - ο έχων αργότερα πόδια" κλπ : μιας χαρά βήματα (= σήκωμα σταθερού και περίπατοι στους αγρούς κάνει ΚΑΙ αυτός). Ίσως το κάνει κάπως λιγότερο (ίσως πάλι το κάνει το ίδιο και χειρότερα), αλλά ΚΑΙ ο Μητς είναι από αυτούς που εκμεταλλεύονται το ότι έχουν κάποιου βαθμού σφυριχτριακής ασυλίας, ή έστω το κάνει πιο "συμμαζεμένα" (τον Σπαν έχει τύχει να τον έχω προσέξει φέτος να κερδίζει σχεδόν κα'να ΜΕΤΡΟ ο μπαγλαμάς σε κάποια φάση κάποιου παιχνιδιού, με τις σχτικές τσαχπινιές *...).

* ...ορίστε πχ ξεκάθαρη φάση και στο χθεσινό, όπου τυχαία μόλις τώρα πρόσεξα : ντάνσιν γουίθ δε σταρζ ο άτιμος... :-)  :

https://www.youtube.com/watch?v=z43mubhTdks&t=44m51s

(στο 44:51 του βίντεο. Είχα βάλει και χρονικό ρηντηρέξιον για να μην πας με τον κέρσορα, αλλά όταν ενσωματώνεται εδώ φαίνεται ότι το φτύνει...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαμια σχεση με οτι ειπα αλλα δε πειραζει, χθες δεν καταφερες να ξεχωρισεις την διαφορα αναμεσα στο "αδικα" και στην "αδικια" και ειρωνευοσουν κι απο πανω. Ε δε θα μπορουσα να εχω περισσοτερες απαιτησεις στο task να καταλαβεις την διαφορα του να προχωρας σε μια καταγγελια , απο το να το κανεις συνοδεια ανακοινωσεων, πληρωμενων αρθρων, μπλουζακίων, πρωτοσελιδων σε εφημεριδες-αρθρα-καναλια, κι αλλων ανακοινωσεων , πολωσης κλιματος με καθε πιθανο τροπο , αποχωρησεων απο το γηπεδο λογω βρισιων κλπ .

Παρεπιπτοντως αν η επιθεση απο μπραβους σε εκδοτη εφημεριδας μεσα στο χωρο του ΣΕΦ ειναι υπαρκτο γεγονος, μιλαμε για θεμα στο οποιο θα ειχαν πεσει κυβερνησεις αν ειχε συμβει στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟ θα ετρωγε καμια 10ρια κεκλεισμενων (εδω εφαγε τρεις επειδη μιλησε ασχημα στον Σπανουλη τις προαλλες).

Κατα τ'αλλα υποκοσμος και μπραβοι που κατ'εντολην σαπιζουν στο ξυλο "ανεπιθυμητους" που πανε να δουν την ομαδα τους, μεσα στο ανδρο της ηθικης.   Ποσα χτυπηματα να αντεξουμε εμεις που πιστευουμε στα ηθικα αδερφια Αγγελοπουλων;

ΥΓ. Συνεχιζω να πιστευω οτι προκειται περι αποκυηματος της φαντασιας τα περι ξυλοδαρμου, διοτι αν ηταν πραγματικοτητα τετοιο συμβαν, πρωτοι-πρωτοι θα ειχαν βγει να το καταδικασουν οι ιδιοι οι Αγγελοπουλοι. Since δεν ειδαν, δεν ακουσαν, προφανως δεν εχει συμβει τιποτα το μεμπτο στο χωρο του ΣΕΦ-μαγαζι τους.

Επεξ/σία από Soopercharged
Δημοσ.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/telikoi-2015-kataggelia-ths-kae-panathhnaikos-gia-thn-atmosfaira-sto-sef.3517019.html

Δεν μπορεί να εξυγιάνει ο Αλαφούζος, δεν τον αφήνει ο αδέκαστος και ο αναμάρτυτος Μαρινάκης ρε tzizzz

Ο Μαρινάκης είναι από τους πιο καθαρούς προέδρους.

• Like 1
Δημοσ.

.

* ...ορίστε πχ ξεκάθαρη φάση και στο χθεσινό, όπου τυχαία μόλις τώρα πρόσεξα : ντάνσιν γουίθ δε σταρζ ο άτιμος... :-)  :

https://www.youtube.com/watch?v=z43mubhTdks&t=44m51s

(στο 44:51 του βίντεο. Είχα βάλει και χρονικό ρηντηρέξιον για να μην πας με τον κέρσορα, αλλά όταν ενσωματώνεται εδώ φαίνεται ότι το φτύνει...)

Ρε κοιταξτε τι κανει στο 44:53 ως 44:57!!!

Δεν ξερω αν εννουσες αυτο και εσυ wash...

Εντωμεταξυ αυτο που ελεγα για το τελος του 2ου δεκαλεπτου ισχυει (στο 44:32 στο βιντεο κοιταξτε)

Βαζει ο Παναθηναικος καλαθι 34 sec πριν το τελος του δεκαλεπτου.

Το χρονομετρο τρεχει πριν γινει η επαναφορα ενω το χρονομετρο των 24sec της επιθεσης δεν τρεχει.

Χανονται 7 ολοκληρα δευτερολεπτα!!!!!!!

Εκει που ο Παναθηναικος θα ειχε (εφοσον εξαντλουσε ολο τον χρονο ο Ολυμπιακος) 10 δευτερολεπτα για να κανει επιθεση, εχει μονο 3sec.

Απαραδεκτο τοσο για τους διαιτητες οσο και για τον παγκο του Παναθηναικου που δεν το προσεξαν...

Δημοσ.

Δεν σταματάει ο χρόνος όταν μπαίνει καλάθι στην κανονική ροή αδερφέ

Εκεί, νομίζω, σωστά δεν σταμάτησε

σορρυ κιολας αλλα γιατι σβηστηκαν τα μηνυματα μου εβρισα κανεναν και δνε το ξερω?

όλων σβήστηκαν για να μην εκτραχυνθεί η συζήτηση, μην αγχώνεσαι

Δημοσ.

Δεν σταματάει ο χρόνος όταν μπαίνει καλάθι στην κανονική ροή αδερφέ

Εκεί, νομίζω, σωστά δεν σταμάτησε

Ναι εχεις δικιο απο οτι ειδα και σε αλλες φασεις. Αλλα τα 7sec και παλι ειναι πολλα. Πρεπει να υπαρχει καποιος μεγιστος χρονος λογικα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...