Demon13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εσύ κοίτα να τους κόψεις. Τι έγινε την επόμενη χρονια απο τους 4; -Χτήστικε το village. Ενώ η ομάδα είχε γεμάτα ταμεία απο λεφτά και παίχτες με μικρά συμβόλαια = λίγα έξοδα -Αστείες και ελάχιστες μεταγράφες για ομάδα που φτάνει στους 4. Ο γιανακο και ο τζόλε πάνε πακέτο ΔΩΡΟ στον πειραιά με τον ringo να τα χαλάει για λίγα εκ δραχμές (είχαν σχεδόν συμφωνήσει) με τον πρόεδρο του Πανηλιακού ενω τα ταμεία μας ήταν γεμάτα(στην ουσία τα είχε αδειάσει). ο γιανακό που σας το παίζε και γαβράκι εκαιγε που πήγε στον γάβρο, με σημαίες του παο στο δωμάτιο του. -Χτίστηκε η παράγκα του θωμά μητρόπουλου που κράτησε χρόνια.(μηδενική αντίδραση απο τον άρχοντα της παράγκας "ringo"-κατα γάβρων ευαγγέλιο) Να μην σώναμε να πηγαίναμε με αυτούς τους γάβρους στο τιμόνι.
Crash_Batic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 <p>Εσύ κοίτα να τους κόψεις.</p> <p>Τι έγινε την επόμενη χρονια απο τους 4;</p> <p>-Χτήστικε το village. Ενώ η ομάδα είχε γεμάτα ταμεία απο λεφτά και παίχτες με μικρά συμβόλαια = λίγα έξοδα</p> <p>-Αστείες και ελάχιστες μεταγράφες για ομάδα που φτάνει στους 4.<u> Ο γιανακο και ο τζόλε πάνε πακέτο ΔΩΡΟ στον πειραιά</u> με τον ringo να τα χαλάει για λίγα εκ δραχμές ενω τα ταμεία ήταν γεμάτα. ο γιανακό που σας το παίζε και γαβράκι εκαιγε που πήγε στον γάβρο.</p> <p>-Χτήστηκε η<span style="color:#ff0000;"> παράγκα </span>του θωμά μητρόπουλου που κράτησε χρόνια.(μηδενική αντίδραση απο τον άρχοντα της παράγκας-κατα γάβρων ευαγγέλιο)</p> <p> </p> <p>Να μην σώναμε να πηγαίναμε με αυτούς τους γάβρους στο τιμόνι.</p> Δεν σε χαρακτηρισα, εσυ το εκανες.. Αρα οι προεδροι σου εφταιγαν που δεν επαιρνες πρωτάθλημα με τους αστείους παίκτες που εφερνες. Οποτε ασε την παράγκα στην ακρη. Και επίσης η πολυμετοχικοτητα ηταν το 2008 και οχι το 2010... Για τον Τζολε και τον Γιανακο που κολανε αυτα που λες? Αποφασισε φιλε μου, εφταιγε η παραγκα που δεν επαιρνες πρωτάθλημα ή έφταιγε ο προεδρος σου που τσεπωνε λεφτα και σου εφερνε σαπακια αρα δεν ειχες καλύτερη ομάδα? Και επιτελους, θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα ή οχι? Περιμενω απαντηση <p>Εσύ κοίτα να τους κόψεις.</p> <p>Τι έγινε την επόμενη χρονια απο τους 4;</p> <p>-Χτήστικε το village. Ενώ η ομάδα είχε γεμάτα ταμεία απο λεφτά και παίχτες με μικρά συμβόλαια = λίγα έξοδα</p> <p>-Αστείες και ελάχιστες μεταγράφες για ομάδα που φτάνει στους 4.<u> Ο γιανακο και ο τζόλε πάνε πακέτο ΔΩΡΟ στον πειραιά</u> με τον ringo να τα χαλάει για λίγα εκ δραχμές ενω τα ταμεία ήταν γεμάτα. ο γιανακό που σας το παίζε και γαβράκι εκαιγε που πήγε στον γάβρο.</p> <p>-Χτήστηκε η<span style="color:#ff0000;"> παράγκα </span>του θωμά μητρόπουλου που κράτησε χρόνια.(μηδενική αντίδραση απο τον άρχοντα της παράγκας-κατα γάβρων ευαγγέλιο)</p> <p> </p> <p>Να μην σώναμε να πηγαίναμε με αυτούς τους γάβρους στο τιμόνι.</p> Δεν σε χαρακτηρισα, εσυ το εκανες.. Αρα οι προεδροι σου εφταιγαν που δεν επαιρνες πρωτάθλημα με τους αστείους παίκτες που εφερνες. Οποτε ασε την παράγκα στην ακρη. Και επίσης η πολυμετοχικοτητα ηταν το 2008 και οχι το 2010... Για τον Τζολε και τον Γιανακο που κολανε αυτα που λες? Αποφασισε φιλε μου, εφταιγε η παραγκα που δεν επαιρνες πρωτάθλημα ή έφταιγε ο προεδρος σου που τσεπωνε λεφτα και σου εφερνε σαπακια αρα δεν ειχες καλύτερη ομάδα? Και επιτελους, θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα ή οχι? Περιμενω απαντηση
gdask Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Crash_batic επιμενεις και δεν βλέπω να καταλήγουμε κάπου. Πάντως κανεις λάθος στα χρέη που λες πως δεν άφησε, που ηταν αρκετά εκατομύρια το 2008. Επίσης έχει τουλάχιστον το 57% της ευθύνης στην κατασταση που ανέλαβε ο Αλαφουζος. Για τις πορείες που λες, Ο Παναθηναϊκός έχει την φανέλα να κανει παικταραδες αφανή πρόσωπα. Οι ομαδαρες του 85, του 96 και του 2000-2003 δεν βασίστηκαν τόσο στα λεφτά των Β. αλλά σε κορμο απο παίκτες που πριν τον Παναθηναϊκό ηταν άγνωστοι. Αλλά και πριν τους Β. είχε επιτυχίες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Εγώ εκτιμώ πως στα χέρια αλλου αυτά τα 30 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα είχε ηδη σηκώσει την πρωτη ευρωπαϊκή κούπα.
stamatinho Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ εκτιμώ πως στα χέρια αλλου αυτά τα 30 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα είχε ηδη σηκώσει την πρωτη ευρωπαϊκή κούπα. +1
Crash_Batic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Stam συμφωνώ σε αυτα που λες αλλα εσυ αναφέρεσαι στο αγωνιστικό κομμάτι, εγω μιλαω για το οικονομικό. Και σε αυτο ειχε αψογη την ΠΑΕ. Οσο για το αγωνιστικό εχεις δίκιο στο θεμα προστασίας της ομαδας κτλ, απλα γινονταν λαθος επιλογές. Και εδω λεμε εμεις οτι ο Ολυμπιακός θελουμε να κανει σωστες επιλογες και να μην δινει λεφτα αβερτα από εδώ και απο εκει για να κρατείται σε οικονομική υγεία ο σύλλογος και να μην χρειάζεται ΑΜΚ για την καλυψη της λειτουργίας της ΠΑΕ. Και αυτό ειναι το καλύτερο
Demon13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Είπα εγώ το 2010; ούτε που διαβάζεις άστο.
Crash_Batic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Crash_batic επιμενεις και δεν βλέπω να καταλήγουμε κάπου. Πάντως κανεις λάθος στα χρέη που λες πως δεν άφησε, που ηταν αρκετά εκατομύρια το 2008. Επίσης έχει τουλάχιστον το 57% της ευθύνης στην κατασταση που ανέλαβε ο Αλαφουζος.<br><br> Για τις πορείες που λες, Ο Παναθηναϊκός έχει την φανέλα να κανει παικταραδες αφανή πρόσωπα. Οι ομαδαρες του 85, του 96 και του 2000-2003 δεν βασίστηκαν τόσο στα λεφτά των Β. αλλά σε κορμο απο παίκτες που πριν τον Παναθηναϊκό ηταν άγνωστοι. Αλλά και πριν τους Β. είχε επιτυχίες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Εγώ εκτιμώ πως στα χέρια αλλου αυτά τα 30 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα είχε ηδη σηκώσει την πρωτη ευρωπαϊκή κούπα. 10 εκ αν δεν κανω λαθος ηταν τα χρεη το 2008.. 30 χρονια τωρα δεν υπηρχαν χρεη.. Crash_batic επιμενεις και δεν βλέπω να καταλήγουμε κάπου. Πάντως κανεις λάθος στα χρέη που λες πως δεν άφησε, που ηταν αρκετά εκατομύρια το 2008. Επίσης έχει τουλάχιστον το 57% της ευθύνης στην κατασταση που ανέλαβε ο Αλαφουζος.<br><br> Για τις πορείες που λες, Ο Παναθηναϊκός έχει την φανέλα να κανει παικταραδες αφανή πρόσωπα. Οι ομαδαρες του 85, του 96 και του 2000-2003 δεν βασίστηκαν τόσο στα λεφτά των Β. αλλά σε κορμο απο παίκτες που πριν τον Παναθηναϊκό ηταν άγνωστοι. Αλλά και πριν τους Β. είχε επιτυχίες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Εγώ εκτιμώ πως στα χέρια αλλου αυτά τα 30 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα είχε ηδη σηκώσει την πρωτη ευρωπαϊκή κούπα. 10 εκ αν δεν κανω λαθος ηταν τα χρεη το 2008.. 30 χρονια τωρα δεν υπηρχαν χρεη.. <p>Είπα εγώ το 2010; ούτε που διαβάζεις άστο.</p> Συγγνώμη εγω κατάλαβα λαθος. Θα μου δωσεις απαντηση σε αυτο που ρωτησα ή όχι? Απαντησε μου να ξερω και μην υπεκφευγεις. Αν δεν θελεις να απαντήσεις απλα πες το
DKNI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως οι γαυροι γίνονται αγνοί φίλαθλοι και θέλουν το καλο μας και υπερασπίζονται τους Βαρδινογιανναιους Το πρόβλημα πάντα ηταν ο Βαρδης, αυτος ηταν και ειναι το μεγάλο κεφάλι, ειδικα μετα τον θάνατο του Παύλου Αυτος ο τύπος λοιπόν ενώ ελέγχει και ήλεγχε την χώρα, δεν νοιάστηκε ποτε για τον Παναθηναϊκό και τον έδινε στους ανίκανους της οικογένειας για να απασχολούνται. Δεν ηθελε ποτε να ασχοληθεί και να τα βάλει με τους αντιπάλους, δεν τον ένοιαζε η μπάλα Οπως στο πόκερ, το χειρότερο χέρι ειναι το δεύτερο καλύτερο έτσι και σε μας έλαχε μια οικογένεια αρκετά ισχυρή να μην μπορουμε να την διώξουμε, αρκετά αδιάφορη να μην ασχολείται αν θα βγούμε 1οι, 2οι η 10οι
DKNI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι μαλλον προτιμοτερο το οικονομικο μοντελο των Γιαννακοπουλων με τα εικονικά συμβολαια και τους μειωμένους φόρους...αυτο ποιος το λέει;Άλλον θυμάμαι να δινει μαύρα σε Παπαλουκά για να γλυτωνει εφορία και μετα είχαμε πρόσφυγες Ύποπτο ματς του γαυρου. Εξαφανισμένο απο παντού Οταν είχαν βγει ύποπτα 2 ματς του Πας το ενα με Παναθηναϊκό επι μέρες ακούγαμε στα ΜΜΕ για ύποπτο ματς του Παναθηναϊκού Βόρεια Κορέα λέμε
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δες τους ισολογισμους, δες και τις δηλωσεις του εφευρετη.
gamanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ε ναι, πού να βλέπεις τώρα γεγονότα και εξωδικαστικούς συμβιβασμούς για να μην καταδικαστούμε, δηλώσεις θα δεις και ισολογισμούς με γνώσεις οικονομικών προνηπίου.
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Για πες εσυ, που εισαι ειδήμων στα οικονομικα..
gamanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είμαι και δεν το παίζω, αλλά έχω υπογραφή Γ' κατηγορίας ναούμε και λέω ότι λες ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. Είμαι όμως Large, σου πληρώνω το 150άρι της μήνυσης, θα μας παραθέσεις όλα τα στοιχεία σου και τα δεδομένα και θα πάμε μαζί να κάνουμε καταγγελια στον Δ. Γ και σε όποιον άλλον θες. Επιτέλους, η σαπίλα και η διαφθορά ας ξεσκεπαστεί από ακόμα έναν ερυθρόλευκο και ας μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να σταματήσει ο εμπαιγμος από εμάς τους Παναθηναϊκούς. Μέσα;
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Τι δεν καταλαβαινεις? Γιατι πετας το μπαλακι στην εξεδρα? Σε ρωταω πως γινεται να δηλωνει ο Γιαννακοπουλος οτι εχει μπατζετ 35 εκατομμυρια, και να φαινονται 7μιση. Πως γινεται η μια ομαδα να χει 140 εκατομμυρια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου, και η άλλη 35? Έχεις να απαντησεις κατι ουσιαστικό ή οχι?
gamanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ τι δεν καταλαβαίνω; 1. Έχεις πιαστεί να κάνεις αυτό που κατηγορείς, το έχεις αποδεχτεί και το έχεις λύσει εξωδικαστικώς. 2. Κατηγορείς χωρίς στοιχεία κάτι. Θα σου αποδείξω εγώ ότι δεν παραθέτεις στοιχεία; Εσύ θα μας πεις,κύριοι, έχετε δηλώσει (στην εφορία ε; όχι στα λόγια) τα πειστήρια α, β, γ και αποδεικνύεται από τα εξής πειστήρια ότι 1 . 2 . 3. Οτιδήποτε άλλο , είναι ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, το μπαλάκι είναι σε σένα και όχι στην εξέδρα και τις παπάτζες σου να τις γράφεις στο redplanet . ΕΔΙΤ: ειδικά για το θέμα του ισολογισμού, ένα τρολάκι με πολλά account που αναπαρήγαγε παρόμοιες παπάτζες από το mpeplanet - και είχε και υποστήριξη από ομοϊδεάτες σου - ρουμπώθηκε επαρκώς από μια τεχνοκρατική απάντηση και ούτε αυτό πλέον δεν μιλάει για αυτό. Ψάξου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις