Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη αναφερεσαι σε μενα, κανενα σανο με Καλαθη δεν εχω μασησει, τουναντιον, αν εχεις διαβασει κανα ποστ μου για το συγκεκριμενο ζητημα.

Σε αντιθεση με αλλους που επιχειρηματολογουσαν υπερ αυγων για τα περι εθνικης (οταν τα αυγα τους το πλασαραν ως σανο για να καλυψουν...αλες αδυναμιες) και βλεπουν τωρα τις προεδραρες τους, τους επαναστατες τους, τους αδερφους Τσε, τους αντιΒασιλακοπουλους να βαζουν την ουρα στα σκελια, να κανουν την κωλοτουμπα τους και να στελνουν τους νεους στην εθνικη.

Και ξαναμπε στους κωλοτουμπες προεδρους και τους παρατρεχαμενους τους (οπαδους και σια).

Δημοσ.

την ανακοινωση της καε την διαβασες ?

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/628524/omologia-vasilakopoyloy-toys-asfalizoyme-emeis

καμια κωλοτουμπα δεν κανανε οι αγγελοπουλοι ,ο βασιλακοπουλος οπως λενε οι ιδιοι παραδεχτηκε οτι οι παιχτες δεν ειναι πληρως ασφαλισμενοι  ,τοσο απλα  .. αν δεν βγει δημοσια ο βαζελακοπουλος να το διαψευσει, απλα παραδεχεται την ηττα του .

το οτι υποχωρησαν οι αγγελοπουλοι για το καλο της εθνικης   δεν ειναι αδυναμια,αλλα  ανωτεροτητα  

• Like 1
Δημοσ.

Ξαφνικά γίναν ανώτεροι ή ήταν πάντα;

Από τον Τράκη και τους ομοίους του και ένα ζάκι στην Ομόνοια ανώτερο είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γλιτώσαμε και από τη Σαράποβα και τις τσιρίδες της -αν και δεν ξέρω κατά πόσο τσίριζε και η αντίπαλός της.

Γενικά, δεν αντέχεται η κατάσταση με τα βογκητά και τις τσιρίδες. Η Σαράποβα έχει φτάσει να βογκάει ακόμη και στο 2ο σερβίς. Πλέον, πάω απευθείας με το μέρος όποιου δεν κάνει σαν πρωταγωνιστής/τρια τριτοκλασάτης τσόντας. Φτάνει πια.

Υ.Γ. Πάντως ο Κύργιος είχε σερβίς-κανόνι, 37 άσους.

• Like 1
Δημοσ.

Νεος προεδρος της SL παλι γαυροανθρωπος? Και παλι ψηφισμενος απο ολους? Ρε τι γίνεται!!!

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...