Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Aν είχε χιούμορ ο tomato9, θα απαντούσε "η λύση είναι να βρεθεί λύση". Τέτοια ξύλινη γλώσσα, ούτε οι πολιτικοί μας. Δεν ξέρω σε ποια ουτοπία πρώτα "φτιάχνεις τον κόσμο" (ούτε καν το ποδόσφαιρο, τον κόσμο, γενικά και αόριστα) και μετά απομακρύνεις τα λαμόγια. Ούτε ξέρω σε ποια ουτοπία, την ώρα που έχει βγει ο βόθρος στην επιφάνεια, "πρέπει" να ασχολείσαι με το "αγωνιστικό κομμάτι μόνο". Για "να ησυχάσουμε". Εμένα όλα αυτά σκούπισμα κάτω από το χαλί μου κάνουν. Μην ασχολείστε, να πούμε κανένα αγωνιστικό. Και τελικά, ποιοι βολεύονται από αυτό; Αλλά, δεν πειράζει, πείτε για τα αγωνιστικά, όσοι έχετε απομείνει να ασχολείστε με αυτή τη σαπίλα και η σαπίλα θα φτιάξει από μόνη της. Ο υγιής κόσμος έχει φύγει, προ πολλού, και δεν το έχουν καταλάβει ούτε οι απολογητές των διαφόρων "επενδυτών", ούτε οι ίδιοι οι "επενδυτές". 2
Pa0ki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/672925/nekros-opados-toy-erythroy-astera-vids-pics
Cossutius. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Snoob Και που καταλήγεις? Στο ότι αν κάνουμε προσπάθεια να ασχοληθούμε καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα θρεντ που βάση των κανονισμών πρέπει να έχουμε κόσμια συμπεριφορά και να μη προσβάλουμε τους άλλους, θα ειμαστε μη υγιής ίσως? Επειδή βγήκε ο βόθρος στην επιφάνεια τωρα? ΤΩΡΑ? Ο βόθρος υπάρχει εδώ και 30 χρόνια. Δε θέλεις 30? Θέλεις 10? Θέλεις 5? Θέλεις 4?? Λες και περνάει απ το χέρι μου το αν θα μπει φυλακή ο Βαγγέλης ή οχι. Η μάλλον όχι λάθος...ισως και να πέρναγε...αλλά τωρα θα πάμε σε πόλιτικη κουβέντα που δεν επιτρέπεται...σωστά? Διαφωνεις μήπως στο οτι η πολιτεία αν ηθελε/μπορουσε θα ειχε απομακρύνει όλα αυτά τα στοιχεία? Νομίζω πως δε μπορεις να διαφωνησεις. Πες τα εκει λοιπόν. Όχι στον Cossutio που σου λέει το προφανές. ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ/μπορουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Λύσεις υπάρχουν? Η θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανακύκλωση στα ίδια και στα ιδια? 50 φορές έχω διαβάσει το ίδιο πράγμα σε αυτο το θρεντ. "Α επειδη οι άλλοι ειναι βρωμικοι, να μείνουμε λοιπόν με τον Βαγγέλη επειδή σας συμφέρει". Ποια λύση προτείνουν αυτοι οι άνθρωποι με τέτοια άποψη? Να φυγει ο Βαγγέλης να έρθουν οι άλλοι (που παραδέχονται οτι ειναι βρωμικοι). Κάτι άλλο? Κάτι που να έχει γενική ποδοσφαιρική καθαριότητα υπάρχει? Που να έχει μέσα το "φεύγουν όλοι" και έχουν ηδη βρεθεί άλλοι σωστοί επενδυτές που έχουν σκοπό να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο? Η μόνο η γενικολογία τύπου "να καθαρίσει το ποδόσφαιρο". Για τον εξυγιαντη "Όταν αυτοί οι ανεξάρτητοι και έντιμοι παράγοντες, που δεν είναι και πολλοί, όπως ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Βελλής, και άλλοι, τι θα γίνει" Ο Πανόπουλος ξαφνικά έγινε έντιμος και ανεξάρτητος? Μωρέ μπράβο κωλότουμπες!!!! Αυτος δεν ηταν η θυγατρική του γάβρου μέχρι προσφατα? Πάντα όταν βρισκεται ένας σωστός, ξαφνικά υπάρχουν εμποδια...Δε τα ηξεραν? Διά στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη, το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη προτάθηκε για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ, ως ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής –με αρκετές ΠΑΕ επίσημα ή μέσω κύκλων- να μοιάζουν θετικές σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Κάτι όμως που -τουλάχιστον προς το παρόν- δεν μπορεί να προχωρήσει ακόμα κι αν υπήρχε μια τέτοια πρόθεση. Όπως γράφει η «Live Sport» εμπόδιο είναι ένας κανονισμός της FIFA που αφορά περιπτώσεις παικτών που έχουν αποσυρθεί πρόσφατα από την ενεργό δράση.Αυτός αναφέρει ότι «οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη της καριέρας τους θα παραμένουν εγγεγραμμένοι στην ομοσπονδία του τελευταίου σωματείου τους για μία περίοδο 30 μηνών». http://www.sport-fm.gr/article/oute-ws-senario-tou-kara/797654
IOSTEFO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Γιατί δεν εξάγονται σήμερα οι αγώνες υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος; ρωτάω γιατί όλοι η Ευρώπη παίζει μπάλα.
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η Ευρώπη παίζει ποδόσφαιδο. Εμείς που παίζουμε μπάλα, παίζουμε όποτε ναι 'ναι. Πήγαν πριν καμια 10ρια μέρες να δολοφονήσουν έναν διαιτητή ( ; ). Και σαν αντίδραση η ΕΠΟ δεν ορίζει διαιτητές. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από firewalker
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν το ρόπαλο που τον χτύπησαν στο κεφάλι δεν ήταν αποκριάτικο, ήταν απόπειρα δολοφονίας. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από firewalker
zizu10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επιτέλους. δύο άνθρωποι με μεράκι που θα καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο (όπως καθάρισαν και με τις επιχειρήσεις τους...) http://www.redplanet.gr/podosfairo/gelasan-kai-ta-tsimenta-me-ta-synetairakia.3156794.html Μαζί με τις αποκαλύψεις του Βαγγέλα, νομίζω ότι έχουμε συμπληρώσει τα best of του 2014!!
linkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επιτέλους. δύο άνθρωποι με μεράκι που θα καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο (όπως καθάρισαν και με τις επιχειρήσεις τους...) http://www.redplanet.gr/podosfairo/gelasan-kai-ta-tsimenta-me-ta-synetairakia.3156794.html Μαζί με τις αποκαλύψεις του Βαγγέλα, νομίζω ότι έχουμε συμπληρώσει τα best of του 2014!! Oχι θα πρεπει να αφησουν τον χοντρο να κανει κουμαντο για να κονομαει το μαγαζακι και οι παρατρεχαμενοι.
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερο ζευγαράκι από Μπέο-Μαρινάκη δεν νομίζω να έχουμε δει. 1
Pa0ki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν το ρόπαλο που τον χτύπησαν στο κεφάλι δεν ήταν αποκριάτικο. ήταν απόπειρα δολοφονίας. Για εκφοβισμό τον χτύπησαν 1
zizu10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Oχι θα πρεπει να αφησουν τον χοντρο να κανει κουμαντο για να κονομαει το μαγαζακι και οι παρατρεχαμενοι. Επομένως, το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ θα "κονομάει" από το μαγαζάκι και όχι να ΚΛΕΙΣΕΙ το μαγαζάκι, ε? Πες το έτσι να καταλάβουμε, γιατί πολλή εξυγίανση έχει πέσει τελευταία... Καλύτερο ζευγαράκι από Μπέο-Μαρινάκη δεν νομίζω να έχουμε δει. Μην το λες! Παρατήρησε λίγο καλύτερα τις φωτογραφίες.. Btw ξέχασες τον Βαγγέλη με τον Αλέξη τον Μέγα μοντελοπνίχτη!
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 TBH, δεν θυμάμαι τον Βαγγέλη με το "Ψηλό".
zizu10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 TBH, δεν θυμάμαι τον Βαγγέλη με το "Ψηλό". Φώτο δεν έχω δει αλλά τα ανοίγματά του προς τον Βανζέλ τα έκανε ο Αλέξης πριν λίγο καιρό.. Από ένα γρήγορο ψάξιμο http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/08/27/giati-simera-o-kougias-sevetai-ton-marinaki.aspx Η μόνη λύση είναι να αδειάσουν τα γήπεδα και να μην πουλήσουν πακέτα Nova & OTE (για να μειωθούν τα έσοδα και να δουν πως η χειραγώγηση τελείωσε) ώστε να σηκωθούν όλοι αυτοί να φύγουν.. Επίσης, κάποια στιγμή θα έπρεπε να γίνει από το κράτος ένα σοβαρό ψάξιμο στις ΠΑΕ και σε όσους τις διοικούν για να τους κοπεί ο αέρας και η ασυδοσία! Όσο έχουμε Βανζελ, yalafouzo, Τίγρη κλπ άσπρη μέρα δεν θα υπάρξει.-
linkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επομένως, το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ θα "κονομάει" από το μαγαζάκι και όχι να ΚΛΕΙΣΕΙ το μαγαζάκι, ε? Πες το έτσι να καταλάβουμε, γιατί πολλή εξυγίανση έχει πέσει τελευταία... .... Πουθενα δεν ειπα ή υπεθεσα κατι τετοιο. Το μονο που ζηταω ειναι ισοτητα και ισονομια, λεξεις και εννοεις αγνωστες σε ατομα που εχουν γαλουχηθει με γαυρικη νοοτροπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις