IHateLove Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει πλάκα, τώρα βλέπεις εκτός απο CD/DVD να πουλάνε και βιβλία... :lol: να'ναι καλά οι εφημερίδες που εκτός από την εφημερίδα δίνουν δώρο - 1 βιβλίο - 1 μολύβι - 1 μαγιό - 1 κουπόνι για τα Μαρινόπουλος - 1 ζευγάρι παπούτσια - 1 μπλούζα (ρε είμαστε χαζοί, πηγαίνουμε και αγοράζουμε ρούχα, παπούτσια, βιβλία και δίνουμε τόσα λεφτά!!!, αγοράστε καμια εφημερίδα , μόνο 2ευρώ κάνει!!!) απλά Tragic, παίρνουν τα βιβλία από τις εφημερίδες και τα πουλάνε 5ε, πραγματικά μισώ αυτού του είδους ανθρώπους γιατί είναι έξυπνοι και μας περνάνε για μαλάκες!!!
Porg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι σίγουρος πως είναι απο εφημερίδες τα βιβλία;
fylatos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεστοκάρισμα είναι από εκδόσεις εκδοτικών που δεν πούλησαν. Δεν είναι των εφημερίδων. Είναι οι επιστροφές των βιβλιοπωλείων σε τιμή κόστους 5-8Ε. Και αν θεωρείς χαζό να πάρεις βιλίο 5 ευρώ οκ. Τότε το 15 τι σου φαίνεται; Ο εκδότης και ο συγγραφέας να κλέψουν για να βάλουν ψωμί στο σπίτι τους; Έχω γράψει και στο θέμα για τα συγγράμματα το κόστος έκδοσης ενός βιβλίου. Στα 5 ευρώ το δίνεις σε κόστος (ένα μέσο λογοτεχνικό). 3
IHateLove Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 είναι και αυτό που λες αλλά μια ματιά που έριξα είχε βιβλία που τα είχε πάρει το μάτι μου στην τηλεόραση από εφημερίδες.
fylatos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 είναι και αυτό που λες αλλά μια ματιά που έριξα είχε βιβλία που τα είχε πάρει το μάτι μου στην τηλεόραση από εφημερίδες. Τα βιβλια στις εφημεριδες ειναι συνηθως εκδοσεις σε φθηνο χαρτι (λεπτο/ελαφρυ/γκρι) και εχουν κοστος 1 ευρω. Τα βιβλια στα πανηγυρια ειναι αυτο που ειπα πανω.
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μου θύμισες τον πατέρα μου τώρα, ψώνισα δώρο για τον κολλητό την "φάρμα των ζώων" και του είπα ότι του πήρα ένα βιβλίο κλπ και με ρωτάει πόσο το πήρα, του απάντησα ότι έκανε 8 ευρώ και μου απάντησε ότι έπρεπε να του το πω να μου κολλήσει κανένα φράγκο για να του πάρω κάτι καλύτερο.;ρ Να στεναχωριέσαι για αυτόν που τα αγοράζει για να τα διαβάσει, όχι αυτόν που τα πουλάει χωρίς να τα έχει ανοίξει καν.
tsifotis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μου θύμισες τον πατέρα μου τώρα, ψώνισα δώρο για τον κολλητό την "φάρμα των ζώων" και του είπα ότι του πήρα ένα βιβλίο κλπ και με ρωτάει πόσο το πήρα, του απάντησα ότι έκανε 8 ευρώ και μου απάντησε ότι έπρεπε να του το πω να μου κολλήσει κανένα φράγκο για να του πάρω κάτι καλύτερο.;ρ Σε φαση, πχ ενας αλχημιστης του ΚΩεΛιΟ που κανει 16€ ειναι 2 φορες καλυτερο απ'την φαρμα του οργουελ των 8€; Καλα που του το ΄πες κατοπιν εορτης... Ωραια επιλογη παντως. Βιβλιο που θα επρεπε να διδασκεται στα σχολεια.
antonl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει πλάκα, τώρα βλέπεις εκτός απο CD/DVD να πουλάνε και βιβλία... :lol: [...] Θυμάμαι να πουλάνε βιβλία σε πανηγύρια πριν καν καθιερωθούν τα CDs (κάπου τέλος 80s). Παίζει να χα πάρει και το πρώτο μου από ένα τέτοιο.
status Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Σε φαση, πχ ενας αλχημιστης του ΚΩεΛιΟ που κανει 16€ ειναι 2 φορες καλυτερο απ'την φαρμα του οργουελ των 8€; Καλα που του το ΄πες κατοπιν εορτης... Ωραια επιλογη παντως. Βιβλιο που θα επρεπε να διδασκεται στα σχολεια. Στο φροντιστήριο αγγλικών το διδασκόμασταν, το έχω ακόμα το workbook. Χειρότερες δε είναι κάτι προσφορές τύπου 1€/100 σελίδες..τραγικά πράγματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα