Bspus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Φαντάσου σαν τα αντίγραφα nike που παράγονται στην Κίνα. Και τα αυθεντικα που παραγονται νομιζεις?
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 λαθος τα αυθεντικα ειναι στη κινα και τα κακης ποιοτητας στην ελλαδα
deesnider Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Τα γυναικεία είναι λίγο πικρά. Πρόσεξέ το αυτό! Αν έχεις φτάσει στο σημείο να πίνεις κολόνιες, βρίσκεσαι σε μη αναστρέψιμο στάδιο αλκοολισμού... 2
hurin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Πρόσεξέ το αυτό! Αν έχεις φτάσει στο σημείο να πίνεις κολόνιες, βρίσκεσαι σε μη αναστρέψιμο στάδιο αλκοολισμού... Μάλλον δεν το έπιασες 1
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Με κωλόψηνε, αλλά δεν έχει την Fahrenheit Absolute.
MaXmaD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Κανα site με τετοια απο εξω που να εχει μεγαλυτερη ποικιλια ξερουμε?
stavros15 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 καλησπέρα ψάχνω κάποια απομιμηση της 212 VIP Men. ξέρει κανίς που μπορώ να την βρώ?
pantelis21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Καλά οι απομημίσεις θέλουν προσοχή γιατί είναι που θα πέσεις. Είχα πάρει με 5€/30ΜΛ και κρατούσε και πάνω από μέρα. Και πολύ έντονη με 1-2 ψεκάσμους ήσουν ΟΚ. Πάω παίρνω από άλλο μαγαζί κέντρο που με σταματάει η κλασική τύπισσα που όλα αυτά τα χαζομάγαζα έχουν και με ψήνει και παίρνω. Ωραίο άρωμα αλλά δεν κρατούσε ούτε 3 ώρες... Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά μπορείς να κάνεις τρελή οικονομία αν πετύχεις κάποιο να σου κάνει πιστό αντίγραφο και να κρατά αρκετά...
s2117 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Για πείτε κανένα καλό αρωματοπωλείο που να πουλάει πολύ καλής ποιότητας απομιμήσεις, στην Αθήνα (Ηράκλειο μένω εγώ,οπότε αν έχει κοντά μου,ακόμη καλύτερα). Και πείτε αν θέλετε και ποιο άρωμα πηρατε και μείνατε ευχαριστημένοι!
santana99 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 παιδιά μπορείτε να πείτε ή να μου στείλει πμ κάποιος αν ξέρει κανένα πετυχιμένο μαγαζάκι που αν αξίζει; γιατί έχει κάμποσα και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...
paylidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 φανταζομαι ναι,αλλα λογικα θα ειναι πατενταρισμενες και θα ειναι παρανομο? αντιγράφουν με συνδυασμό φυτικών ελαίων όσες έληξε η πατέντα... Νομίζω οτι και πολλα ειναι τα χρηματα που είπε. Μου ειχε έρθει ένα μειλ απο γνωστό χημικό που κάνει την ίδια "δουλειά" με 6€ τα 50 ml και 10 τα 100. Πήρα μία αλλα μετά τον 1ο μήνα στο μπουκάλι δεν εχει καμια σχέση το άρωμα της. Κατα τα αλλα κρατάει κάπως στην αρχή...
xlapatsas4000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Στην πόλη μου έχουμε ένα τέτοιο μαγαζί που φτιαχνουν μόνοι τους τα γνωστά αρώματα με τις τιμς που ανέφερες.καμια σχέση με αυτά που πουλάνε στον δρόμο.ολα τους τα αρώματα μυρίζουν και διαρκούν καλύτερα και από τα κανονικά.βεβαια οι ανθρωποι ειναι ειδικοί... Θα ξαναδώ το όνομα του μαγαζιού και θα σας πω πρέπει να ειναι αλυσιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα