Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ γιατι να παρουν εμενα στην ομαδα τους ρε; 37 με μπακακιλα; ουτε εγω δεν θα με παιρνα

Θα πας σε ομαδα που εχει και αλλους με μπακα. Επίσης ατομα για την προπονηση σε χαμηλου επιπεδου ομάδες χρειάζονται παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης ατομα για την προπονηση σε χαμηλου επιπεδου ομάδες χρειάζονται παντα.

Αναπληρωματικός πετσετάς ας πούμε.

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι ψιλοκουράδα δε κάνω για τέτοια.

χαχαχαχα, κι εγω τα ιδια, extreme sports ειναι αυτα για μενα

Θα πας σε ομαδα που εχει και αλλους με μπακα. Επίσης ατομα για την προπονηση σε χαμηλου επιπεδου ομάδες χρειάζονται παντα.

τι να σου πω, κολλαω λιγο

Δημοσ.

Πηγαινε, δες και αν δεν σ' αρεσει φυγε. Λογικα εχουν ξεκινησει ηδη προετοιμασια. Βασικη προυποθεση βεβαια ειναι να εχεις και μια σχεση με το σπορ και μια στοιχειωδη αντοχη.

Δημοσ.

Αναπληρωματικός πετσετάς ας πούμε.

χασιμο χρονου για σκουπισμα παγκου;

Πηγαινε, δες και αν δεν σ' αρεσει φυγε. Λογικα εχουν ξεκινησει ηδη προετοιμασια. Βασικη προυποθεση βεβαια ειναι να εχεις και μια σχεση με το σπορ και μια στοιχειωδη αντοχη.

σχεση; μπα, δεν νομιζω... εχω να παιξω καμια 10-15 χρονια :D

αντοχη; κι αυτο παιζεται, καθιστικη δουλεια, σωματικη εκγυμναση κι αυτη πρεπει να παω πισω στο παρελθον για να την βρω :D

τεσπα, σε ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου extreme spor το ψαροντούφεκο.

Αραχτικό, δροσιστικό και με γευστικό τελείωμα. Δεν είναι ανάγκη να κατεβαίνεις 20 μέτρα ούτε να χτυπάς λαυράκια, σαργούς κιλού και πάνω, ροφούς 10 κιλά και άλλα τέτοια.

Μία χαρά βρίσκεις μεζέ για την μπύρα στα 5 μέτρα σε βράχια. Κάνεις και την βόλτα σου και βλέπεις και τον βυθό και κολυμπάς κιόλας.

Με το καιρό, θα δεις ότι μόνος σου θα κάνεις τα 5 μέτρα 8. Και μετά τα 8, 10 κτλ.

Δημοσ.

Ποδήλατο. Όσο χάλια και να είσαι ένα 20άρι χιλιόμετρα θα το κάνεις 3 φορές τη βδομάδα, χωρίς καταπόνηση αρθρώσεων κτλ.

Anyway 37 είσαι, δεν είσαι 57. ( Ακούς YiN? )

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατί δεν πας με 1-2 φίλους στο ίδιο γυμναστήριο, να πηγαίνετε 2-3 φορές την εβδομάδα πχ (δευτέρα, τετάρτη, παρασκευή) και οι 3 στις 7 το απόγευμα λέγοντας και να κάνετε "ομαδικό γυμναστήριο"; :P

Πέρα από την πλάκα, ο χαβαλέ-ανταγωνισμός στα βάρη, ο σχολιασμός ενός κόλου και γενικά η εκτόνωση του σώματος στην γυμναστική (είτε είναι διάδρομος είτε βάρη) θα σε κάνει και να περνάς καλύτερα από το να βγαίνατε οι ίδιοι για καφέ και επιπλέον έχεις παρέα στην γυμναστική σου.

Τώρα αν θες κάτι έτσι ίσα να "ξεκουνάς" λίγο υπάρχει το ping pong... και αν σιγά σιγά μαθαίνεις θα ιδρώνεις κιόλας και είναι γυμναστική, μην το βλέπεις και καλά τεμπέλικο άθλημα...

Ε μετά πάμε μπιλιάρδο, βελάκια :P

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με το ποδηλατο.Ειναι και μοναχικο αλλα και ομαδικο χομπυ.Επισης μπορεις να διαλεξεις να εισαι μεσα στην φυση(ποδηλατο βουνου) ή να πηγαινεις εκδρομες με κουρσες και να γυρνας διαφορα μερη.

Ακομα μπορεις να το παιρνεις μαζι σου στις διακοπες σου και να συνεχιζεις ακομα και εκει.Ειδικα με την κουρσα "κολλας" ασχημα να γυρνας και να βλεπεις νεα μερη.

Γραψου σε κανα φορουμ με με ποδηλαταδες για να σου προτεινουν διαφορα πραγματα και τι πρεπει να κοιταξεις και σιγα σιγα ξεκινας.

Τελος μην σε αποθαρρυνει η ηλικια σου,γιατι εχω δει πολλους σε μεγαλυτερη ηλικια που μου τα ριχνανε πολυ ανετα στις ανηφορες και ειμαι μολις 22 χρονων.

Δημοσ.

+1 για το ποδηλατο, οσο αφορα τα sports

και εγω ειμαι λιγο μικροτερος απο εσενα και ξεκινησα εντατικα απο περισυ και ανεβαινω :-)

για αλλο χομπι εκτος καποιου σπορ αν πιανουν λιγο τα χερια σου δες τον μοντελισμο, τηλεκατευθυνομενο και μη

Δημοσ.

Playstation move+sports champions και καλο λιωσιμο στο σαλονι σου.

Ειδικα το μποτσε σαν παιχνιδι ειναι πολυ κολληματικο. :-D

Που να τρεχεις τωρα ορειβασιες και ψαροντουφεκα...

Δημοσ.

Το ποδόσφαιρο με παρέα έχει εγγυημένο τραυματισμό εκτός και αν είσαι λίγο κότα (καθόλου κακό).

Εγώ είμαι υπέρ γυμναστηρίου γιατί είναι ασφαλέστερο . Όχι όμως αυτό που πας όμως και κάνεις τρέξιμο και κοιλιακούς. Αυτό που πας και κάνεις ολυμπιακά βάρη, διατάσεις και τρέξιμο. http://www.rcaprimal.gr/ (δεν έχω ασχοληθεί είναι μακρυά για μένα).Αρκούμε στα ολυμπιακά βάρη στο γυμναστήριο (μεγάλες μπάρες ftw , no homo)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ να συμπληρώσω (ως 46άρης όμως τώρα πια) πως, αν είχα:

• Ικανοποιητικούς ελεύθερους χρόνους. Για αυτή την ασχολία θα ήθελε τουλάχιστον ένα 2ωρο ανά βδομάδα
  • Σωστές, ευκολοπροσπβάσιμες (για εμένα) και φθηνές (ή και δωρεάν) εγκαταστάσεις. Και λίγες σχετικά είναι (και κάπως μακριά μου) και "τσιμπάνε" σε κόστος και συνήθως είναι και της πλάκας κατασκευαστικά.
  • Κάνα - δύο φίλους που να τους αρέσει αντίστοιχα. Όχι απλά γνωστούς αλλά όχι απαραίτητα και κολλητούς.

Για πολύ ιδρώτα θα διάλεγα το Πινκ - Πονκ και για πιο ήρεμες καταστάσεις θα διάλεγα το μπιλιάρδο αλλά το Γαλλικό, με τις τρεις μπάλες.

Έχω ασχοληθεί αρκετά ΚΑΙ με τα δύο στο πολύ πια παρελθόν μου και τα θεωρώ κορυφαία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...