anasmzak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά χαρά! Σας παρακαλώ…… Κάθε σκέψη σας, δεκτή! :( Έχει η μητέρα μου ένα κινητό, το Nokia 2220slide. Όχι πολύ παλιό, και μια χαρά έκανε τη δουλειά της. Ξεκόλλησε το πλαστικό πλαισιάκι, γύρω από το κεντρικό κουμπί, και του έβαλε λίγη κόλλα, για να το κολλήσει… Μάλλον του έβαλε κάπως παραπάνω, και τώρα, ενώ πατιέται το κεντρικό κουμπί (ακούς το «μπιπ», ότι το πάτησες), ΔΕΝ δίνει εντολή, και ΔΕΝ μπαίνεις στο Menu…… Μάλιστα, το έκλεισε, και το πήγε στο «Γερμανό», και εκεί διαπίστωσαν ότι, ΔΕΝ μπορεί πια να το ενεργοποιήσει, και λέει, για να της το ενεργοποιήσουν, θα πρέπει να του αλλάξουν μεμβράνη, και κυρίως, ότι ΔΕΝ μπορούν να εγγυηθούν για τα αποθηκευμένα αρχεία στη μνήμη του τηλεφώνου…… Δεν με νοιάζει για το κινητό, όσο για κάποιες φωτογραφίες που είχε μέσα, με ιδιαίτερη και μη αναστρέψιμη (…) συναισθηματική αξία για τη μητέρα μου…… Όποια σκέψη, και παραίνεσή σας, καλοδεχούμενη…… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Θα χρειαστείς ένα τέτοιο καλώδιο http://www.ebay.com/...=item2a0a4ffdd1 και το pc suite της nokia,επειδή όμως δεν το έκανα ποτέ δεν ξέρω αν χρειαστεί να πατήσεις και κάποιο κουμπί από το κινητό,όπου αν χρειαστεί την έκατσες. Όπα κάτσε με «ΔΕΝ μπορεί πια να το ενεργοποιήσει,» εννοείς ότι δεν ανάβει καν πλέων;;; Αν είναι έτσι πολύ χλομό. Γενικά πάντως είναι πρωτόκολλο να μην εγγυούνται για τα δεδομένα, τα οποία πάντως δεν έχουν λόγο να εξαφανιστούν όσο δεν κάνει κανείς έξυπνος factory reset,οπότε αν θες πάνε το σε κάποιον ηλεκτρονικό της γειτονιάς που θα σου αλλάξει την μεμβράνη με όσο έχει το κινητό καινούργιο(κάνα 40€) αλλά δώσε του να καταλάβει πρώτα ότι το κάνεις για τα αρχεία και αν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σβηστούν να το παρατήσει.
anasmzak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Θα χρειαστείς ένα τέτοιο καλώδιο http://www.ebay.com/...=item2a0a4ffdd1 και το pc suite της nokia,επειδή όμως δεν το έκανα ποτέ δεν ξέρω αν χρειαστεί να πατήσεις και κάποιο κουμπί από το κινητό,όπου αν χρειαστεί την έκατσες. Όπα κάτσε με «ΔΕΝ μπορεί πια να το ενεργοποιήσει,» εννοείς ότι δεν ανάβει καν πλέων;;; Αν είναι έτσι πολύ χλομό. Γενικά πάντως είναι πρωτόκολλο να μην εγγυούνται για τα δεδομένα, τα οποία πάντως δεν έχουν λόγο να εξαφανιστούν όσο δεν κάνει κανείς έξυπνος factory reset,οπότε αν θες πάνε το σε κάποιον ηλεκτρονικό της γειτονιάς που θα σου αλλάξει την μεμβράνη με όσο έχει το κινητό καινούργιο(κάνα 40€) αλλά δώσε του να καταλάβει πρώτα ότι το κάνεις για τα αρχεία και αν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σβηστούν να το παρατήσει. Ακριβώς όπως το λές...! Το θέμα είναι, χαλάλι τα χρήματα για την καινούργια μεμβράνη στο παλιό κινητό (...) Το θέμα είναι τα αρχεία...! Και σε Κατάστημα "Γερμανός", που ρώτησε η μητέρα μου, της είπαν οτι, δεν το εγγυώνται τόσο κατηγορηματικά......
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Κανένα μαγαζί δεν εγγυάται τα δεδομένα,απλά δεν είναι η δουλειά τους αυτή ... Ίσως αν πάρεις σβάρνα τα μαγαζάκια που επισκευάζουν (ανταλλάσσουν) κινητά ίσως βρεις κάποιο που να έχει το καλώδιο που δείχνω πάνω και να μπορεί να ανοίξει την θήκη του κινητού και να το ανάψει από της μέσα επαφές χωρίς την μεμβράνη και να πάρει έτσι τα αρχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα