john_dr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 5 κομμάτια είχε και θα έλεγα ότι άντεξε και πολύ ως προσφορά δεδομένου ότι έπαιξε σε fora.
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) μου εσταλη SMS απτην ACS πως σημερα θα εχω παραλαβη του επεξεργαστη! δεν περιμενα οτι θα ερχοταν τοσο γρηγορα για κανενα λογο! το υπολογιζα τουλαχιστον 4-7 εργασιμες. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2012 από c0prse_grinder
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 μου εσταλη SMS απτην ACS πως σημερα θα εχω παραλαβη του επεξεργαστη! δεν περιμενα οτι θα ερχοταν τοσο γρηγορα για κανενα λογο! το υπολογιζα τουλαχιστον 4-7 εργασιμες. καλοδούλευτος ο επεξεργαστής!! και εγώ περιμένω το sms τελικά έβαλες Z77...μια χαρά σε βρίσκω
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 καλοδούλευτος ο επεξεργαστής!! και εγώ περιμένω το sms τελικά έβαλες Z77...μια χαρά σε βρίσκω ναι, αποφασισα να καθυστερησω λιγο την καρτα γραφικων (μιας και τα χριστουγεννα βγαινουν νεες) ωστε να παω σε μια καλυτερη μητρικη που θα μου "κρατησει" περισσοτερο!
george888 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 οποιος τον αγορασε και το μετανιωσε πολυ ευχαριστως των αγοραζω :
beez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 το γιου ξεστοκαρισε τελείως - πλεον δεν υπάρχει το προιον.
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ήρθε και σε εμένα το πολυαναμενόμενο sms Στη τοποθέτηση να βάλω ψυκτική πάστα πάνω στη ψύκτρα της Intel που παρέχεται μαζί με τον επεξεργαστή ή έχει έτοιμη; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 παρελαβα! τωρα περιμενω και τα υπολοιπα για να τα στησω μια απορια.. ο φιλος παραπανω λεει οτι η παστα ειναι "προ-εγκατεστημενη" στην ψυκτρα.. και οντως, δεν βλεπω να χει μεσα καποια αλλη παστα... δηλαδη ειναι ετσι: και απλα την βαζουμε κανονικα πανω στον επεξεργαστη χωρις καποιο πασαλειμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα