kolonis48 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Την παρασκευή με πήρε ένας τηλέφωνο μιλώντας πολύ χαμηλόφωνα. Νομίζοντας εγώ οτι είναι ο αδερφός μου που μένει Λευκάδα (εγώ μένω Πάτρα), του έπιασα κουβέντα. τον άκουγα σαν άρρωστο. Μου είπε οτι τον πονάει το κεφάλι, οτι θα πάει να κάνει αξονική κλπ. και ότι θα με ξαναπάρει. Μες την ημέρα μίλησα με τον αδερφό μου και ήταν μια χαρά. Από τότε, ο άλλος, αν και του είπα οτι τον κατάλαβα, συνέχιζε να με παίρνει, μια να μου λέει οτι είναι ο αδερφός μου μια να μου το κλείνει κλπ. Μετα εγω το σηκωνα και δεν μιλαγα καθολου. Αυτος πηρε 50 φορες και να μου λεει το ιδιο σαν κασετα. ¨ελα, ακους, γιατιδεν μιλας¨ μεχρι αργα το βραδυ. Εγώ εχθές άλλαξα νούμερο. Ξέρει κανείς κανα παρόμοιο περιστατικό? πρέπει να ανυσηχήσω? Ευχαριστω
kolonis48 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τοσο επιμονη ομως? εχετε ξανακουσει τετοιο πραγμα? και βλεπει οτι δεν μιλαω, εκει αυτος. ¨ελα¨ , ¨γιατι δεν μιλας¨ κλπ. και μετα το κλεινει μονος του Θελει το troll να κρυφτει και η χαρα δε το αφηνει. Αρε nicoc89:D Τι εννοεις?
kolonis48 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια μην ειρωνευεστε. μπορειτε να απαντησετε σε αυτο? η οχι. Με εχει πιασει μια φοβια και γραφτηκα να σας την πω. Αν ξερει καποιος ας απαντησει. Δεν ηρθα να παιξω
kolonis48 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ενταξει σας ευχαριστω πολυ καληνυχτα
tool1983 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι θυμωνεις? Οταν ανοιγεις τετοιο θεμα ειναι λογικο να περνεις τετοιες απαντησεις. Προφανως κ δε γνωριζει καποιος απο δω ποιος ηταν ή αν πρεπει ν ανησυχησεις. Αφου ο αδερφος δεν ειναι ,καποιος σου κανει πλακα.
ennoeitai Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα αυτό που μου κάνει περισσότερη εντύπωση απ'όλα, είναι ότι προχθές σε πήρε πρώτη φορά τηλέφωνο ο άνθρωπος που λες και εχθές άλλαξες νούμερο. Είναι πολύ γρήγορη η εταιρία τηλεφωνίας σου. Αλήθεια σε ποιά είσαι; Συγγνώμη για το οφ τόπικ. Οι άλλοι σε κοροϊδεύουνε κιόλας, σε λένε τρολ, δίκιο έχεις να νευριάζεις. 2
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 η μενουμε στο θεμα η καποιοι θα πανε για διακοπες σεπτεμβριου αν συνεχισουν να χαλανε το θεμα.
giorgos147 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά μπορούσες να κάνεις φραγή τον αριθμό του. Ή έπαιρνε με απόκρυψη; Δε ξέρω, αλλά όπως είπε και ο ennoeitai, γρήγορα άλλαξες αριθμό. Ελπίζω να μην έπεσα θύμα.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτι τέτοιο δεν το έχω ξανακούσει. Μάλλον πρόκειται για κανέναν με ψυχολογικά προβλήματα που δεν καταλάβαινε τι έκανε, και εσύ αντί να τον ακούς έπρεπε σε κάποια φάση να του πείς, ΔΕΝ είμαι ο αδερφός σου και μην ξαναενοχλήσετε. Για αλλαγή αριθμού μάλλον βιάστηκες, μια φραγή εισερχομένων κλήσεων σε συγκεκριμένο αριθμό έπρεπε να κάνεις και πάπαλα.
barman_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μου εχει τυχει κ μενα 2 η 3 φορες σε μια μερα.με πηρε καποια κ μου λεγε οτι ειναι η μανα μου...δε ρωτησα αν ειχε καμια περιουσια να μου δωσει η πλακα ειναι οτι με αποκαλουσε με το ονοματεπωνυμο μου
koslibpro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα ενας τυπος επαιρνε τον πατερα μου συνεχεια τηλ και του ελεγε ελα τακη(δεν το λενε τακη τον πατερα μου) ξερω οτι κου εχει θυμωσει και δεν θελεις να με δεις αλλα σε παρακαλω συγνωμη και κατι τετοια και του ζητουσε να βρεθουν για καφε.οσες φορες και αν του εξηγησε ο πατερας μου οτι δεν ειναι ο τακης,αυτος δεν το καταλαβαινε μεχρι που απλα αφηνε το τηλεφωνο ανοιχτο ο δικος μου για να ησυχασει:Ρ
santana99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πιθανότατα είναι κάποιος γνωστός σου - εχθρός ίσως; Αν και μάλλον ρωτάς για το αν είναι κάποια επίκαιρη απάτη, αλλά δεν γνωρίζω. Ρε παιδιά αν έχει whatsup δεν μπορεί να πάει να αλλάξει αριθμό σε 1 μέρα; Έχω και μια απορία, αν κάνεις φραγή σε έναν αριθμό και σε καλέσει με απόκρυψη η φραγή θα ισχύσει ή όχι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πέρα από την πλάκα υπάρχει και η νέα "μόδα" στις απάτες, όπου ειδοποιούν μέλη της οικογένειας για κάποιο επείγον και σοβαρό πρόβλημα ενός από τα άλλα μέλη που χρειάζεται άμεσα χρήματα κλπ. πχ τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο κάπου και χρειάζονται μετρητά ή η ασφάλεια δεν ισχύει και ειναι επείγον κλπ κλπ. Έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να γνωρίζουν και τυχόν ιστορικό σε θέματα υγείας ώστε να είναι πιο πιστευτοί!
gokuthelegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά μπορούσες να κάνεις φραγή τον αριθμό του. Ή έπαιρνε με απόκρυψη; Δε ξέρω, αλλά όπως είπε και ο ennoeitai, γρήγορα άλλαξες αριθμό. Ελπίζω να μην έπεσα θύμα. Κάτι τέτοιο δεν το έχω ξανακούσει. Μάλλον πρόκειται για κανέναν με ψυχολογικά προβλήματα που δεν καταλάβαινε τι έκανε, και εσύ αντί να τον ακούς έπρεπε σε κάποια φάση να του πείς, ΔΕΝ είμαι ο αδερφός σου και μην ξαναενοχλήσετε. Για αλλαγή αριθμού μάλλον βιάστηκες, μια φραγή εισερχομένων κλήσεων σε συγκεκριμένο αριθμό έπρεπε να κάνεις και πάπαλα. Υπάρχει δυνατότητα να κάνεις φραγή συγκεκριμένων αριθμών και δεν το ξέρω; Ποιές εταιρίες το προσφέρουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα