UncleBens Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 εκεί όμως πήγαινες κόντρα στον papajo χαίρομαι που άλλαξες γνώμη χαχαχα
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν άλλαξα γνώμη σε κάτι, άλλο το βλαβερό και άλλο το θανατηφόρο. Αυτός ο παπάτζο όμως κάτι παπάτζες που έλεγε, πολύ άσχετος βρε παιδί μου, κάτι μου θυμίζει. Ρε θειο, ποιον μου θυμίζει βοήθησέ με λίγο κάπου τον πήρε το μάτι μου πριν λίγο...
UncleBens Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ξέρω τι σου θυμίζει εγώ βλέπω πάντως με αυτά που διάβασα ότι έλεγε το ίδιο πράμα και χαίρομαι που συμφωνείς γιατί οι απόψεις των άκρων είναι συνήθως λάθος.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 και χαίρομαι που συμφωνείς Πάμε πάλι μία: Δεν άλλαξα γνώμη σε κάτι δεν ξέρω τι σου θυμίζει Έλα που δε γκσες.
UncleBens Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 σου εξήγησα γιατί χαίρομαι που συμφωνείς στο τελευταίο post μου επίσης εσύ μπορεί να λες ότι δεν συμφωνείς τα λόγια σου όμως αλλα δείχνουν
fylatos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά εγώ που έχω πρόβλημα με το αναπνευστικό μου, (χαμηλό οξυγόνο και ψιλό διοξείδιο) λέτε να βοηθήσει; Λέω εδώ και πολύ καιρό να πάρω, αλλά δεν πολυπιστεύω στα "εναλλακτικά" και δι τα τελεμάρκετινγκ... νιλοσγρ αν θες έλα Σαλονίκη με συννεφιά και κυκλοφοριακό κομφούζιο. Το όζον βαράει κόκκινο. Πάρε και καμιά ανάσα να γίνεις καλά. Το πρόβλημα γιατρός στο βρήκε; Και αν ναι δεν σου έδωσε αντιμετώπιση;
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πάμε πάλι μία: Έλα που δε γκσες. Δηλαδή... Papajo = UncleBens; Και εάν είναι έτσι, γιατί δεν έχει αρχίσει να πετάει τις γνωστές του Papajes; Σαν και αυτή με το ότι κάθε αριθμός στο ζάρι έχει 1/5 πιθανότητα να εμφανιστεί...
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή... Papajo = UncleBens; γκουχ, όχι ρε, γκουχ γκουχ.(έχω το λαιμό μου) Και εάν είναι έτσι, γιατί δεν έχει αρχίσει να πετάει τις γνωστές του Papajes; Έλα μωρέ τώρα και συ φςδφς Σαν και αυτή με το ότι κάθε αριθμός στο ζάρι έχει 1/5 πιθανότητα να εμφανιστεί... Που το θυμήθηκες
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστός chtulhu Πάντως... πάντα με προβλημάτιζε αυτό που μερικοί αλλάζουν όνομα στο account. Γιατί; Λες και εάν τους "κακοχαρακτηρίσει" κανείς σε ένα forum... θα χάσουν κάποιο κοινωνικό status. Λες και ψάχνουν μέσα από ένα forum να βρουν δεν ξέρω γω τι... 1
Nikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ας τα πάρουμε με τη σειρά: Το Ο3 ή όζον είναι ασταθέστατο υπο κανονικές συνθήκες και διασπάται αμέσως σε Ο2 και Ο. ή αλλιώς ενεργή ρίζα Ο2. Η ρίζα αυτή συνδέεται σχεδόν με τα πάντα, διασπόντας τα. Οπότε καταστρέφει κύτταρα ακόμα κι αν έχουν κάψα όπως πχ οι μικροοργανισμοί. Τώρα οι συσκευές με όζον για το νερό, αν δουλεύουν σωστά απλά κάνουν καθαρισμό του νερού όπως και η χλωρίωση του http://en.wikipedia.org/wiki/Water_purification Δεν έχει νόημα για δεύτερο καθαρισμό, ιδιαίτερα στην Ελλάδα που ρίχνουμε χλώριο. Όσο αφορά για τον αέρα, επειδή το όζον είναι ασταθές θα πρέπει να παράγεται σε μεγάλη ποσότητα για να "γεμίσει" τον χωρο, και έτσι θα δουλεύει σαν ρύπος. Αν είναι μικρή η ποσότητα δεν θα έχει καμία δουλειά. Το όζον δεν ξεχωρίζει αν τα κύτταρα που κτυπά είναι μικροοργανισμοί ή κύτταρα π.χ από τον πνεύμονα. Επίσης μην μπερδεύτε το όζον με τους ιονιστές που κυκλοφορουν στην αγορά. Άλλη η αρχή λειτουργίας τους. 1
deesnider Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά κάνεις και δεν εμπιστεύεσαι το telemarketing. Αν σκεφτείς τι πουλάνε (μπαλλες πλυσίματος, νανοβιονικά γιλέκα, βερμούδες αδυνατίσματος, αλοιφές απο σάλια σαλιγκαριού, κλπ) καταλαβαίνεις την απάτη. ...σου ψιχαλίσω δυο φωνήεντα εσένανε! Θα πάψεις καμιά φορά να αμφισβητείς τα θαύματα που έχουν λυτρώσει κόσμο και κοσμάκη; Βασιζόμενος σε ποια εμπειρία μιλάς; Δοκίμασες ποτέ να μουλιάσεις ένα νανοβιονικό γιλέκο αδυνατίσματος μέσα σε σάλια σαλιγκαριού και, αφού το πλύνεις με μπάλες πλυσίματος, να το φορέσεις; Τι να κλάσει ο spiderman μετά, μαγκάκο μου! Τον ουρανοξύστη θα τον βλέπεις ίδιο σε ύψος με το κράσπεδο του πεζοδρομίου! Αλλά, τόσα ξέρεις, τόσα λες... ...άιντε γιατί ήδη σου τα έχω πολλά μαζεμένα, από το άλλο thread που κορόιδευες εκείνα τα χρυσά παιδιά που, ενώ θέλανε να μας κάνουνε να χεστούμε στο τάλιρο, τα έκραζες για πυραμίδες και άλλα τέτοια συκοφαντικά... 2
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ρε γαμώτο; Γιατί; Πάνω που έχω φτιάξει το profile μου και ετοιμάζομαι να μοσχοπουλήσω ενισχυτικά όσφρησης φτιαγμένα απο σάλια σκύλου, έρχεται κάποιος και μου γκρεμίζει το δημιούργημα μου. Γιατίίίίίίίίίίί; Άτιμη κΕνωνία! 1
deesnider Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ρε γαμώτο; Γιατί; Πάνω που έχω φτιάξει το profile μου και ετοιμάζομαι να μοσχοπουλήσω ενισχυτικά όσφρησης φτιαγμένα απο σάλια σκύλου, έρχεται κάποιος και μου γκρεμίζει το δημιούργημα μου. Γιατίίίίίίίίίίί; Άτιμη κΕνωνία! Διότι, όχι μόνο είμαι κάθαρμα, το απολαμβάνω κιόλας!... 1
doctorkostis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά εγώ που έχω πρόβλημα με το αναπνευστικό μου, (χαμηλό οξυγόνο και ψιλό διοξείδιο) λέτε να βοηθήσει; Λέω εδώ και πολύ καιρό να πάρω, αλλά δεν πολυπιστεύω στα "εναλλακτικά" και δι τα τελεμάρκετινγκ... Εχεις βρει την αιτια που συμβαινει αυτο? Πιθανες εξηγησεις υπαρχουν πολλες (πχ συνδρομο παχυσαρκιας-υποαερισμου, διαταραχες θωρακικου τοιχωματος κλπ). Σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις ομως δεν θα λειτουργησει η συσκευη με το "οζον". Περα απο το να σου αλαφρωσει την τσεπη, αυτο θα το κανει 100%.
nilosgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά κάνεις και δεν εμπιστεύεσαι το telemarketing. Αν σκεφτείς τι πουλάνε (μπαλλες πλυσίματος, νανοβιονικά γιλέκα, βερμούδες αδυνατίσματος, αλοιφές απο σάλια σαλιγκαριού, κλπ) καταλαβαίνεις την απάτη. Για το πρόβλημα που εχεις η μόνη λύση είναι παροχέας οξυγόνου. νιλοσγρ αν θες έλα Σαλονίκη με συννεφιά και κυκλοφοριακό κομφούζιο. Το όζον βαράει κόκκινο. Πάρε και καμιά ανάσα να γίνεις καλά. Το πρόβλημα γιατρός στο βρήκε; Και αν ναι δεν σου έδωσε αντιμετώπιση; Εχεις βρει την αιτια που συμβαινει αυτο? Πιθανες εξηγησεις υπαρχουν πολλες (πχ συνδρομο παχυσαρκιας-υποαερισμου, διαταραχες θωρακικου τοιχωματος κλπ). Σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις ομως δεν θα λειτουργησει η συσκευη με το "οζον". Περα απο το να σου αλαφρωσει την τσεπη, αυτο θα το κανει 100%. Παιδια, παιρνω αγωγη (κορτιζονες κλπ) και την αιτια του προβληματος γνωριζω. Απλα ρωτισα μηπως βοηθησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα