Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ο θεος δεν εχει αναγκη απο καμια εκπρωσοπησει μαλλον ξεχνας οτι οι ιδιοι οι "παπαδες" τον σταυρωσαν.

Φιλε μου, αν δεν ηταν οι παπαδες (γιατι σε εισαγωγικα?) δε θα ηξερες αυτη τη θρησκεια, ουτε και θα προσκυνουσες τον Τζισους. Οι παπαδες ειναι που σου εχουν περασει τις πνευματικες αλυσιδες που σε κρατουν καθηλωμενο.

Δεν τον σταυρωσαν οι παπαδες αλλα οι εβραιοι. Οι εβραιοι ουτε και σημερα τον παραδεχονται.

Εν ολιγοις, δεν ειναι δυνατον να δηλωνεις χριστιανος αλλα να αποστρεφεσαι τους λειτουργους της χριστιανοσυνης.

Ειπα εγω οτι δεν ειναι αλλα το παιδι τη φταει ? Δηλαδη εσενα αμα ο πατερας σου χτυπαγε την μανα σου επρεπε εσενα η μανα σου να χτυπαει εσενα για να εκδικηθει το πατερα σου, πανω κατω αυτο μου λες!

Kαμμια σχεση, δε λεω αυτο.

Εγω θα το ελεγα παιδι μονογονικης οικογενειας το μουλικο, μπασταρδο κλπ δηλωνουν αμη τι αλλο εμπαθεια για ενα πλασμα μου δεν φταει σε τιποτα.

Tο "μουλικο" ειναι χιουμορ. Το πλάσμα δε φταιει σε τιποτα, ουτε ομως και η κοπελα-θυμα φταιει σε τιποτα να το φορτωθει. Φορτωσου εσυ το μουλικο καποιου αλγερινου βιαστη και μετα ελα να μας πεις.

Χωρια που η κοπελα με παιδι εκτος γαμου και αγνωστου πατρος θα εχει ασχημη φημη και δε θα μπορεσει να παντρευτει ευκολα. Δε μπορω να καταλαβω τι μυαλα κουβαλατε εσεις οι φανατικοι θρησκοι...

Δημοσ.

Νταξ μωρέ όλοι δικαίωμα έχουμε να ούμ.

Αν ο άντρας έμενε έγκυος θα κάνανε εκτρώσεις σε περίπτερα. Τι να λέμε τώρα. Εδώ το προφυλακτικό θεωρείται αμαρτία, το προγαμιαίο σεξ , το να γεννηθείς γυναίκα, το να γεννηθείς γενικά είναι αμαρτία καθώς έχει το προπατορικό αμάρτημα και ότι άλλη μαλακία μπορεί να ακούσει κανείς.

Για τον ισλαμισμό και όλες τις θρησκείες τώρα , μια παπαριά καμαρωτή είναι όλες , το μόνο που κάνουν είναι να χωρίζουν τον κόσμο. Και να δίνουν δύναμη σε αυτούς που θεωρούνται οι ''εκπρόσωποι'' του ''αληθινού θεού''. Δηλαδή αστεία πράγματα που ο κόσμος τα πιστεύει.

Εδώ έχεις νέο κόσμο , στον καιρό της πληροφορίας που πάνε να σου βγάλουν την έκτρωση έγκλημα και φόνο. Ρε φίλε το μόνο επιχείρημα που έχεις είναι το ''ζωή δεν έχει το έμβρυο''? Το μόνο επιχείρημα. Ξέρω εγώ ρε μεγάλε ανταπαντώ? Υπάρχουν χίλιοι λόγοι να κάνεις έκτρωση. Τους δέχεσαι?

Μα μου σου του, τους δέχομαι αυτούς αλλά άλλους δεν δέχομαι. Ε τότε ρε ODIN και cossutius τι ενάντια στην έκτρωση είσαι? Έίσαι υπέρ υπό προυποθέσεις.

Και μας λέει o Coss πως έχει επιχειρήματα που όλοι αποφεύγουμε και απο τις δύο πλευρές. Trololol δηλαδή και άλλα λόγια.

Και άμα μια γυναίκα δεν θέλει το παιδί να το πάρετε εσείς. Η ακόμα καλύτερα όλοι αυτοί που δεν θέλουν την έκτρωση ας βγάλουν μια κάρτα και κάθε παιδί που γεννιέται από βιαστές, δολοφόνους, δικέφαλο, υδροκέφαλο, με aids , 1 πόδι , 1 χέρι, παραμορφωμένο σώμα , σιαμαίο να το παίρνουν αυτοί. Δώρο στο σπίτι.

• Like 3
Δημοσ.

Μα μου σου του, τους δέχομαι αυτούς αλλά άλλους δεν δέχομαι. Ε τότε ρε ODIN και cossutius τι ενάντια στην έκτρωση είσαι? Έίσαι υπέρ υπό προυποθέσεις.

Και μας λέει o Coss πως έχει επιχειρήματα που όλοι αποφεύγουμε και απο τις δύο πλευρές. Trololol δηλαδή και άλλα λόγια.

Εκτρωση μονο για λογους υγειας θα υμουν περα για περα παραλογος αν ελεγα οτι πρεπει μια γυναικα να πεθανει η να μεινει αναπηρη για να γεννησει ενα παιδι ΑΛΛΑ δυστηχως οι περισοτερες εκτρωσεις δεν γυνονται για αυτο το λογο.

Και άμα μια γυναίκα δεν θέλει το παιδί να το πάρετε εσείς. Η ακόμα καλύτερα όλοι αυτοί που δεν θέλουν την έκτρωση ας βγάλουν μια κάρτα και κάθε παιδί που γεννιέται από βιαστές, δολοφόνους, δικέφαλο, υδροκέφαλο, με aids , 1 πόδι , 1 χέρι, παραμορφωμένο σώμα , σιαμαίο να το παίρνουν αυτοί. Δώρο στο σπίτι.
Εδω αθελα σου μου δινεις ενα αβανταζ χωρις να το ξερεις ο πατερας μου ειναι υδροκεφαλος και η μανα του τον ηθελε για αυτο τον γεννησε δυστηχως ομως οι γονεις της δεν το θελαν λογο της εποχης και με το ζορι της το πηραν και το εστειλαν στο ορφανοτροφειο.

Αν ειχαν σκοτωσει τοτε το παιδι εγω δεν θα γεννιομουν ουτε ο αδερφος μου, βεβαια αυτο ειναι καλο για εμενα γιατι για καποιος μαλλον ειναι κατι που δεν επρεπε να γυνει :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε αγόρι μου άμα δεν γεννιόσουν δεν θα σε πείραζε εξ αρχής. Τι κάθομαι και εξηγώ ο άνθρωπας. Και όχι , μία καλή περίπτωση δεν κάνει σωστή άλλες μερικές εκατομμύρια.

Και άρα είσαι υπέρ της έκτρωσης. Υπό προυποθέσεις. Μη φοβάσαι, υπάρχουν και άλλες περιπτωσούλες που μπορώ να σου αραδιάσω. Πως σου φαίνεται πχ ένας πατέρας να βιάζει την κόρη του πχ στο υπόγειο και να την γκαστρώνει. Να το κρατήσει το παιδί?

Οι περισσότερες εκτρώσει γίνονται γιατί κάποιος δεν θέλει ένα παιδί. Ούτε μετά τη γέννα θα το θέλει. Να το στέλνουμε σε σένα?

Δημοσ.

Dakonblackblade

δε ξέρω γιατι αναφέρθηκες στο νικ μου, αλλά στο ποστ σου, δε κάνεις κάποια αναφορά-απάντηση στην επιχειρηματολογία μου.

Όσο για το θέμα "αποφυγής απάντησης σε επιχειρήματα" είναι ένα γεγονός που έλαβε χώρα, αρκετές σελίδες-ημέρες πριν.

Το τόπικ παρεπιπτόντος έχει ξεφύγει αρκετά από τον ισλαμισμό και γενικά τα περι Θεού που είχε επεκταθεί και αυτή τη στιγμή είχα την εντύπωση ότι κάναμε λόγο για την έκτρωση..

Αν το αντεπιχείρημά σου στο "το έμβρυο έχει δικαίωμα στη ζωή" και γενικά σε ότι έγραψα παραπάνω, είναι ότι στο νέο κοσμο "πάνε" να σου βγάλουν την έκτρωση φόνο (κάτι το οποίο όντως είναι διπλός φόνος αν κάποιος σκοτώσει μια έγκυο γυναίκα), εγώ πάω πάσο.

Δικαίωμα του καθενός ειναι αν του αρέσει να είμαστε πρώτη χώρα στις εκτρώσεις στην Ευρώπη. Μαγκιά μας και καμάρι μας που δε ξέρουμε τι θα πει προφύλαξη.

Το επιχείρημα με τον βιασμό καραμέλα έγινε. Το απαντήσαμε 200 φορές.

Οι περισσότερες εκτρώσει γίνονται γιατί κάποιος δεν θέλει ένα παιδί. Ούτε μετά τη γέννα θα το θέλει.

Βαλε καπότα, σπερματοκτόνο, αντισυλληπτικά, χάπι επόμενης μέρα. Λύσεις υπάρχουν.

Δικαιολογώ μόνο τη περίπτωση βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, σοβαρής πάθησης του εμβρύου ή της μητέρας και γενικά πολύ ακραίες καταστάσεις.

Το να γαμάς και μετά απλά να μη γουστάρεις παιδί, σορρυ αλλά είσαι απαράδεκτος, ανεύθυνος και δολοφόνος. Ειδικά αν είσαι άνω των 18.

Το θέμα ειναι ηθικό και όχι θρησκευτικό. Δε με απασχολεί τι λένε οι πάπαρδοι. Αλλά αν το παιδί ειναι καλά και δε συντρέχει σοβαρότατος λόγος, εχει κάθε δικαίωμα να ζήσει.

Δημοσ.

Ρε αγόρι μου άμα δεν γεννιόσουν δεν θα σε πείραζε εξ αρχής. Τι κάθομαι και εξηγώ ο άνθρωπας. Και όχι , μία καλή περίπτωση δεν κάνει σωστή άλλες μερικές εκατομμύρια.

Και άρα είσαι υπέρ της έκτρωσης. Υπό προυποθέσεις. Μη φοβάσαι, υπάρχουν και άλλες περιπτωσούλες που μπορώ να σου αραδιάσω. Πως σου φαίνεται πχ ένας πατέρας να βιάζει την κόρη του πχ στο υπόγειο και να την γκαστρώνει. Να το κρατήσει το παιδί?

Οι περισσότερες εκτρώσει γίνονται γιατί κάποιος δεν θέλει ένα παιδί. Ούτε μετά τη γέννα θα το θέλει. Να το στέλνουμε σε σένα?

Μα αφού ο Παισιος είχε πει ότι το έμβρυο γνωρίζει ότι είναι ανεπιθύμητο και αυτοκτονεί εντός της μήτρας...

350x114px-LL-1cd234e6_half-trollface.jpeg

Δημοσ.
Μα αφού ο Παισιος είχε πει ότι το έμβρυο γνωρίζει ότι είναι ανεπιθύμητο και αυτοκτονεί εντός της μήτρας...

Ειχε πει τέτοιο πράγμα?

:P:P:P :P :P :P :P

• Super Moderators
Δημοσ.

αν το έχει πει δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι αρκετά πιθανό να έχει γραφτεί στα φοβερά βιβλία που κυκλοφορούν...

• Like 1
Δημοσ.

Ειχε πει τέτοιο πράγμα?

:P :P:P :P :P :P :P

Δεν γνωρίζω αν είναι από τον Original ή από το trademark, όπως και να έχει, αυτήν την δήλωση δεν την κάνει λιγότερο βλακεία η πηγή.;ρ

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη ρε Coss συμφωνείς με το φόνο αλλά με προυποθέσεις? Πως σου φαίνεται?

Εσύ πριν έλεγες ότι δεν είναι φόνος.

Δε συμφωνώ με κανέναν φόνο. Είμαι υποχρεωμένος να συναινέσω σε ακραίες περιπτώσεις όπως η παραπάνω που ανέφερα. Θα ήμουν παράλογος αν δε το έκανα.

Και εδώ ειναι η διαφοροποίηση απ την εκκλησία.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί το παίρνουμε ότι συμφωνείς με "ακραίες" περιπτώσεις και όχι ότι διαφωνείς με την "ακραία" περίπτωση του "δεν γουστάρουμε" ? :P

γιατί μου φαίνεται ότι οι ακραίες περιπτώσεις είναι περισσότερες από την μια του "δεν γουστάρουμε"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...