SKOKMAN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ο χρήστης evangellia Εβαλε αγγελια για ένα λευκο HTC one X Τον-την ρώτησα τι σιμ παίρνει και μου ειπε κανονική (περνει μαικρο) Εκτος αυτου δεν είναι αυτό το κουτι του. Εκανα καινουργιο λογαριασμο και του εγραψα ότι θελω ανταλλαγη με το σ2 μου και 100 ευρω Αποστολή μεσο κτελ και οι δυο Μου έγραψε ότι στις 19,30 το εστειλε με κτελ Η αποθηκη τους όμως ειχαι κλεισει από της 19,00 και δεν ειχαν κανενα δέμα στο ονομα μου διαβαστε και γελαστε κλαψτε Ελα Γιωργο το εστειλα ! Ο αριθμος αποστολης ειναι : 271202 και ονομα Γιωργος Λ….. Μου ειπανε 10κ30 11 παρα θα ειναι εκει! Τα εβαλα ολα μεσα και αποδειξη! Εγω περίεργο πάντως Η αποθηκη στα Κτελ θεσσ/κης δεν εχει λαβει κανενα δεμα στο ονομα μου Ουτε εχει κοπει αποδειξη με αυτο το νουμερο ΑΑΑΑΑΑΑΑ Και κατι αλλο Εχει κλείσει απο της 7 το απόγευμα και δεν δεχετε δεματα Αυτή Το αφησα εκει και μου ειπαν αν φυγει δρομολογια θα το παραλαβεις σημερα! Αλλιως αυριο πρωι θα φυγει! Συγννωμη αλλα ηξερα οτι το βιαζοσουν για αυτο δεν στο ειπα! Εγω Η ip σας έχει καταγραφεί απο το σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Παναγιώτης Ν……. Αστυνόμος Α' Αυτη Μα σου εχω πει ηδη οτι θα στο στειλω εγω Κυρια μου (η κυριε μου,αυτο θα διαπιστωθεί μετα την εξακρίβωση των στοιχείων σας) τελικα το ''στειλατε'' η ''θα το στειλετε''? Επιβαρύνετε την θέση σας αυτη ..........καλα καταλαβατε. δεν απαντησε τιποτα
blackdeagle Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ασχολείται.....με facebook δεν ασχολειται..εκτος και αν εχει να κανει με πορνο παιδικα εκβιασμους και τετοια!
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 κανονισατε να στειλετε και οι 2 ταυτοχρονα ο ενας τα λεφτα ο αλλος το προιον ? μετα πηρες τηλεφωνο σου ειπαν οτι εκλεισαν στις 7 και μετα πηρες την διωξη να τους πεις οτι καποιος σου ειπε οτι σου εστειλε κατι αλλα δεν σου εστειλε και ασχοληθηκαν με αυτο το θεμα? εσυ εστειλες τα λεφτα και τα πηρε ? δεν καταλαβα ρε φιλε
liopyr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Σκοκμαν η IP σου έχει καταγραφεί από το σώμα δίωξης ηλεκτρονικής βλακείας. liopyr, Care policeman A'. 8
plokamis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Σκοκμαν η IP σου έχει καταγραφεί από το σώμα δίωξης ηλεκτρονικής βλακείας. liopyr, Care policeman A'. μπραβο μας ο ανθρωπος μας προστατεψε απο εναν απατεωνα και εμεις τον λεμε ηλιθιο Μπραβο μας
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά ποιός ήταν ο απατεώνας; Επειδή δεν έφυγε άμεσα με το κτελ (που συμβαίνει κατά κανόνα) είναι σίγουρα απατεώνας ο άνθρωπος;
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή πήγες να αγοράσεις από κάποιον που μόλις είχε γραφτεί στο φόρουμ, έδωσες λεφτά από πριν σε κάποιον άγνωστο, και επειδή δεν έφτασε αμέσως το δέμα έρχεσαι να πεις για απατεώνα χωρίς να περιμένεις το άλλο πρωί που σου είχε πει. Επίσης έκανες double account(και το λες κιόλας...) για να συμμετάσχεις στην αγγελία κάποιου με ψεύτικη φωτογραφία και ποιος ξέρει και τι άλλο. Και όλα αυτά σε λιγότερο από 12 ώρες. Και τα λες και ακαταλαβίστηκα Άντε να σε πάρει στα σοβαρά τώρα ο κόσμος(και θα έχει και δίκιο)
HERTHAN Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα το πορισμα βγηκε:Κατηγορουμενος ειναι ο SKOKMAN.
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 μπραβο μας ο ανθρωπος μας προστατεψε απο εναν απατεωνα και εμεις τον λεμε ηλιθιο Μπραβο μας αμα εσυ ειχες σκοπο να στειλεις τσαμπα δεμα στον καθε ακυρο τοτε δε σε σωζει ουτε ο μπατμαν 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 [...] Εκανα καινουργιο λογαριασμο και του εγραψα ότι θελω ανταλλαγη με το σ2 μου και 100 ευρω [...] διαβαστε και γελαστε κλαψτε [...] 1. Απαγορεύεται δεύτερος λογαριασμός. Πρώτο φάουλ 2. Δημοσιοποιείς προσωπική συνομιλία χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου μέλους. Δεύτερο φάουλ. μπραβο μας ο ανθρωπος μας προστατεψε απο εναν απατεωνα και εμεις τον λεμε ηλιθιο Μπραβο μας Αφού γράφεις (πάλι εσύ) από τον δεύτερο λογαριασμό σου, μην αναφέρεσαι στον εαυτό σου ως "ο άνθρωπος".... Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά: όταν αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τις Αγγελίες είτε στέλνουμε αναφορά είτε στέλνουμε μήνυμα (pm) σε μέλος της Διαχείρισης. ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις