Προς το περιεχόμενο

Custom rom σε Ηuawei u8650?


stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου παραθεσετε καποιον οδηγο για το εν λογω κινητο με τα βηματα που πρεπει να κανω (bootloader, root κλπ) μιας και δεν γνωριζω καλα τι πρεπει να κανω και το ψαχνω. Αν ειναι ευκολο θα με ενδιεφερε να μου πειτε αν υπαρχει τροπος στο να κανω και ενα backup του πως ειναι τωρα το κινητο, σε περιπτωση που βαλω rom και δεν μαρεσει να το γυρισω οπως ηταν εργοστασιακα.

 

Θελω να βαλω μια custom rom που κατα πρωτον να ειναι αποδεδειγμενα πολυ καλη, να κανει το κινητο γρηγορο και να ειναι σταθερη χωρις προβληματα.

 

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχθες ακολουθησα αυτον τον οδηγο (εχει περαστει το clockworkmode) αλλα μου λεει οτι δεν εχει γινει root. Προσπαθησα και με το superoneclick. Παταω root στο superoneclick ξεκιναει αλλα μετα απο λιγο κολλαει ολο το προγραμμα στον υπολογιστη. Δεν ξερω τι γινεται.

 

Προσπαθησα και με το super one click αλλα κολλαει κατα τη διαδικασια (στο step #7) και το προγραμμα παυει να ανταποκρινεται. Το ιδιο εχουν και αλλοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Kινητή και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

 

 

Επισης, μην κανεις bump το θεμα σου, οταν το δει καποιος που γνωριζει, θα σου απαντησει

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...