Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα κανει μια παραγγελια απο το cosmodata.gr κατι ηχεια , και με πηραν τηλεφωνο για να μου πουν οτι δεν τα εχουν τα ηχεια και οτι θα ξερουν την επομενη μερα ποτε θα ειναι διαθεσιμα και οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου. περασαν 10 μερες και ουτε τηλεφωνο.

και μπαινω σημερα στα μαιλ μου και βλεπω οτι μου στειλανε χθες μαιλ οτι η παραγγελια μου εχει αποσταλει.

ελα ομως που εγω εχω παραγγειλει αλλα ηχεια απο αλλο καταστημα εδω και δυο μερες.

σε αυτη την περιπτωση τι κανω?

γιατι θα ερθει το κουριερ σπιτι μου (ειμαι εκτος πολης) και αντε να συνεννοηθει η μανα μου με το κουριερ

Δημοσ.

τους στέλνεις mail ότι δεν τα θες...

και λες στην μάνα σου να μην παραλάβει κανένα πακέτο.

πάντως βλέπω η δουλειά σαν πουλ μουρ αποδίδει άτσα και τα ηχειάκια :P

Δημοσ.
περασαν 10 μερες και ουτε τηλεφωνο.

και μπαινω σημερα στα μαιλ μου και βλεπω οτι μου στειλανε χθες μαιλ οτι η παραγγελια μου εχει αποσταλει.

ελα ομως που εγω εχω παραγγειλει αλλα ηχεια απο αλλο καταστημα εδω και δυο μερες.

σε αυτη την περιπτωση τι κανω?

Το να ακυρώσεις την πρώτη παραγγελία (απο την cosmodata) πριν προβείς στην 2η παραγγελία, φαντάζομαι δεν σου πέρασε ποτέ απο το μυαλό ε?

• Like 1
Δημοσ.

1 δεν γινεται μεσω site

2 πρεπει να παρω τηλεφωνο στο καταστημα

3 να ακουσω τις διαφημισεις που εχουν μεχρι να συνδεθω με ανθρωπο

και οντως πηρα και μου ειπαν οτι πρεπει να παρω 9¨30 η ωρα το πρωι και να ζητησω να με συνδεσουν με το τμημα του ιντερνετ.

αυτοι δεν μπορουσαν λεει να δουν τις παραγγελιες μεσω ιντερνετ.

και απο την αλλη δεν εχω σταθερο εκει που σπουδαζω ( βασικα δεν εχω καν σπιτι :P ) απο τη στιγμη που μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν για το ποτε θα ειναι διαθεσιμο και δεν με ενημερωσαν δικο τους το λαθος.

εγω και μειλ τους εστειλα αλλα με γραψανε.

και δε γινεται στο σιτε να λεει παραδοση σε 1-3 μερες και εμενα να μου το στελνουν σε 10.

Δε νομιζω να πιστευεις ακομα οτι εγω ειμαι λαθος

εσύ δεν είχες κάνει thread ότι βρήκες δουλειά ως PR σε μια καφετερια η κάτι τέτοιο? :P

χαχαχαχα.. τα παντα καταγραφονται ε?? :P

περιμενω να τελειωσω εξεταστικη και μετα θα παω για τη "συνεντευξη" :P

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν έχεις πληρώσει, απλά δεν την παραλαμβάνεις, τέλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...