Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συμβαση αοριστου χρονου ο εργοδοτης μου με πηρε απο προγραμμα οαεδ!Ξερω οτι για 2-3 χρονια πρεπει να κρατησεις τον υπαλληλο,επειδη για προσωπικους λογους θελω να με απολυσει εικονικη απολυσει χωρις αποζημιωση ωστε να μπω στο ταμειο ανεργιας...Εχει την δυνατοτητα να το κανει?Πριν μιλησω θελω να μαθω καποια πραγματα θα παω να ρωτησω σε οαεδ κλπ αλλα αν εχετε καποια πληροφορια θα βοηθουσε....

Δημοσ.

Εχω συμβαση αοριστου χρονου ο εργοδοτης μου με πηρε απο προγραμμα οαεδ!Ξερω οτι για 2-3 χρονια πρεπει να κρατησεις τον υπαλληλο,επειδη για προσωπικους λογους θελω να με απολυσει εικονικη απολυσει χωρις αποζημιωση ωστε να μπω στο ταμειο ανεργιας...Εχει την δυνατοτητα να το κανει?Πριν μιλησω θελω να μαθω καποια πραγματα θα παω να ρωτησω σε οαεδ κλπ αλλα αν εχετε καποια πληροφορια θα βοηθουσε....

Θα πας να ρωτήσεις στον ΟΑΕΔ αν γίνεται να σου κάνει εικονική απόλυση;

• Like 2
Δημοσ.

Αν μπορει να με απολυσει αν υπαρχει εστω κ ενα μικρο παραθυρακι αυτο θα παω να ρωτησω....

Δημοσ.

Και θέλει και τη βοήθεια μας για να εξαπατήσει το Ελληνικό δημόσιο. :shock:

Δημοσ.

Και θέλει και τη βοήθεια μας για να εξαπατήσει το Ελληνικό δημόσιο. :shock:

Δεν ζητησα βοηθεια πληροφοριες ζητησα και ναι απο μενα τον κακομηρη που παιρνω 3 κ 60 θα χαλασει το μπουρδελο το δημοσιο

Δημοσ.

Φίλε, παλαιά ήμασταν άπλες, δυστυχώς τώρα δε μας παίρνει.

Τώρα είναι αργά, τη πάτησες που λένε και θα πρέπει να δουλέψεις φίλε τουλάχιστον 2-3 χρόνια στη καλύτερη ή να μείνεις άνεργος και χωρίς εισόδημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση είμαι υποχρεωμένος σαν Έλλην πολίτης που αγαπάω αυτόν τον τόπο να κάνω αναφορά το ποστ σου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος (ξέρεις, αυτούς που τσακώσανε τον παστίτσιο).

3 και 60 εσύ, 3 και 60 ο άλλος, 3 και 60 ο παράλλος, τι θα γίνει ναούμε, στο δρόμο τα βρίσκουμε?

• Like 3
Δημοσ.

Δύσκολη περίπτωση αφού είσαι με πρόγραμμα.

Θα πρέπει ,αφού σπάει το πρόγραμμα,να επιστραφούν τα χρήματα της επιδότησης πίσω.

Δέχεται ο εργοδότης να τα επιστρέψει;

Δημοσ.

Δηλαδή θέλετε να βρείτε κάποιο παράθυρο να σπάσετε το πρόγραμμα ΟΑΕΔ αλλά να κρατήσει τα λεφτά ο εργοδότης και εσύ να παίρνεις το επίδομα ανεργίας και να σε απασχολεί παράλληλα ο εργοδότης μαύρα...Καλά κατάλαβα ; Ναι , πήγαινε στον ΟΑΕΔ να ρωτήσεις πώς θα τον κλέψετε χωρίς να σας πιάσει.

Τι πρόγραμμα είναι αυτό , απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, επιδότηση εισφορών, πτυχιούχων μέχρι 35 ; Το κείμενο θα λέει μέσα τι προβλέπεται.

Δημοσ.

χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος να πω τα εξής:

απ τη στιγμή που θα σε απολύσει πρέπει μέσα σε ένα μήνα αν δε κάνω λάθος να βρει αντικαταστάτη.

το ίδιο συμβαίνει και αν φύγεις.

το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο να σε απολύσει καθώς πρέπει να δικαιολογήσει αυτή την ενέργεια.

και ένα απλό "το μετάνιωσα θα πάρω άλλον" δε φτάνει. έχει τρέξιμο.

η λογική του ΟΑΕΔ είναι η εξής: δεσμεύτηκες να δημιουργήσεις μια θέση εργασία και θα το κάνεις.

αν βρει αντικαταστάτη όλα καλά.

αν δε βρει θα πρέπει να επιστρέψει ότι λεφτά έχει πάρει από τον ΟΑΕΔ.

εκτός αυτού θα του δημιουργήσει πρόβλημα αν θέλει να ενταχθεί σε νέο πρόγραμμα

επίσης απο περιέργια, για τί θέση μιλάμε και πόσα λεφτά θα σου έδινε;

ρωτάω επειδή είχα ανοίξει ένα σχετικό θέμα και θέλω να δω αν η ίδια κατάσταση επικρατεί παντού

Δημοσ.

Πάντως, αν ρώταγες έναν έναν, τους 4500 συνανθρώπους μας που άκουγα χτες, οτι εισπράτανε παράνομα 4500 συντάξεις, οι οποίες κόστιζαν ετησίως περι τα 24 εκ. ευρώ, θα σου έλεγαν, απο μένα θα πέσει έξω το κράτος?

Ακόμα και σήμερα δηλαδή, υπάρχουν ζώα, που θεωρούν οτι το κράτος δεν αποτελείται απο αυτούς, αλλά απο κάποιους άλλους που ζούνε στον Άρη...

Κρίμα.

• Like 1
Δημοσ.

Τζάμπα γράφετε παιδιά.

Εξαφανίστηκε ο ts για να μη αφήσει άλλα ηλεκτρονικά ίχνη.

Ναι ρε το εγκλημα που θελω να κανω και εξαφανιστηκα

Πάντως, αν ρώταγες έναν έναν, τους 4500 συνανθρώπους μας που άκουγα χτες, οτι εισπράτανε παράνομα 4500 συντάξεις, οι οποίες κόστιζαν ετησίως περι τα 24 εκ. ευρώ, θα σου έλεγαν, απο μένα θα πέσει έξω το κράτος?

Ακόμα και σήμερα δηλαδή, υπάρχουν ζώα, που θεωρούν οτι το κράτος δεν αποτελείται απο αυτούς, αλλά απο κάποιους άλλους που ζούνε στον Άρη...

Κρίμα.

Ζωο εισαι κ φαινεσαι εσυ νομοταγη πολιτη,αντε κατεβα σε καμια διαδηλωση να μην καταφερεις κ τπτ στην τελικη....

Δημοσ.

Δηλαδή θέλετε να βρείτε κάποιο παράθυρο να σπάσετε το πρόγραμμα ΟΑΕΔ αλλά να κρατήσει τα λεφτά ο εργοδότης και εσύ να παίρνεις το επίδομα ανεργίας και να σε απασχολεί παράλληλα ο εργοδότης μαύρα...Καλά κατάλαβα ; Ναι , πήγαινε στον ΟΑΕΔ να ρωτήσεις πώς θα τον κλέψετε χωρίς να σας πιάσει.

Τι πρόγραμμα είναι αυτό , απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, επιδότηση εισφορών, πτυχιούχων μέχρι 35 ; Το κείμενο θα λέει μέσα τι προβλέπεται.

Επιδοτηση εισφορων ειναι νομιζω δεν μπορω να το τσεκαρω αυτο,οχι δεν θελω να με απασχολει μαυρα,θα φυγω εντελως απο εδω....

Εδώ είσαι πουλάκι μου?

Είσαι και θρασύς λοιπόν!

Δεν ειμαι θρασης αλλα οταν γινονται ολοι δικαστες μου την δινει στον εγκεφαλο,αθωες περιστερες.... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...