Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεω να φτιαξω ενα pcaki για gaming γιατι βαρέθηκα το ps3.

υπάρχουν ηδη κουτι,τροφοδοτικο ενα hiper type R γυρω στα 600 watt,ποντικια, πληκτρολόγια, οθόνες, μηχανικος δισκο. για κυριο δισκο λεω να παρω εναν samsung 830 αρα δεν τον υπολογίζω στη σύνθεση.

οποτε θα ηθελα προταση για μια value for money λύση καρτα γραφικών, μνήμη (πιστευω 8 γιγα ειναι αρκετά?), επεξεργαστή και μητρική. budget 500-600 euro. δεν θελω να παω απαραιτητα σε οτι τελευταιο κυκλοφορεί και να πληρώσω το καπέλο.

Δημοσ.

αρχικα θες και τροφοδοτικο...κουτι ποιο εχεις ? samsung 830 ναι αλλα καλυτερος vertex 4 λογω 5 χρονια εγγυησης εναντι 3 του σαμμυ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχουν ηδη κουτι,τροφοδοτικο ενα hiper type R γυρω στα 600 watt ;) το 580w πρέπει να έχεις , άσχετα αν δεν είναι top , είναι "καλούτσικο" από το review αλλά όχι για καλό σύστημα ....

• 360W is not a lot of power for a "580W" power supply

Samy από εμένα , ποια οθόνη έχεις ?

Edit:

post-146708-0-68371700-1348643431_thumb.png

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.

υπάρχουν ηδη κουτι,τροφοδοτικο ενα hiper type R γυρω στα 600 watt ;) το 580w πρέπει να έχεις , άσχετα αν δεν είναι top , είναι "καλούτσικο" από το review

με τα 18 Α στην 12V τι θα σηκωσει ? του λες δλδ για δεκα ευρω να μην παρει 2 χρονια εγγυηση παραπανω ?

Δημοσ.

Φίλε μου ναι δεκτό και εγώ Samsung. Έχω.. Αλλα δυστυχως το παιδί δεν θα τρέχει όλη την ώρα benchmarks και θα του είναι πιο χρήσιμα τα + 2 χρόνια εγγύηση.. Και εμένα δεν μου αρέσει ο μουσακάς αλλά δεν προτείνω στους άλλους να μην τρώνε.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Κάνε μια αντιπρόταση λοιπόν ....

Επειδή όντως δεν θα τρέχει benchmarks και μάλλον δεν θέλει να τρέχει στο service και στα RMA συνέχεια , πρόταση μου είναι ο samsung, αν θέλει 5 χρόνια εγγύηση ας πάρει ocz.

Είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες της OCZ γι αυτό λέω ότι δεν μ αρέσει η ocz ... Τέλος!

Δημοσ.

LOL. Εμένα μου αρέσει πάντως (ο μουσακάς!) :)

@Terry, του λες να μην πάρει PSU (μαζί σου) αλλά στην σύνθεση του έβαλες. Και έχεις κάνει 3 λαθάκια (που συμφωνώ με την λογική του 8xxx) ;)

- VGA έβαλες αυτήν με το 1GB. Θεωρώ από απροσεξία αφού με 8 ευρώ παραπάνω παίρνεις την 2GB

- Μνήμες. Όχι XMS3. Θέλουν πολύ ρεύμα και θα βαρύνουν το controller του Bulldozer.

- ΜΒ. Αυτή θα κρατήσει πίσω την μπουλντόζα. Δεν είναι καλή για clocking. Extreme4 ή ακόμα καλύτερα GB 990FX-UD3

@Sobi.

Δεν δίνει 18Α το Hiper. Δίνει combined 360W, όπερ και σημαίνει 30Α. Μια χαρά φτάνει. Είπαμε δεν είναι και όοοοοτι καλύτερο αλλά την παλεύει.

Υ.Γ.

- Γενικά όποιον και από τους 2 SSD και να πάρει μέσα είναι. Κι εγώ προτιμώ Sammy.

- Αν δεν ψήνεται για OC, Intel 3470+H77 στα ίδια χρήματα θα του έρθει

Δημοσ.

@Nino (τι σου αρέσει; )

-Είδα ότι λέει για 360w και τρόμαξα , α μη τι άλλο ο Bulldozer θέλει αρκετά w , όπως θα χρειαστεί κι η κάρτα γραφικών.

-VGa το έγραψα κι εχθές και είπε θα το ψάξει κι ο Dino ( που υποστηρίζει ότι τα νέα παιχνίδια διψάνε για extra memory).

-Μνήμες δεκτό ;)

-ΜΒ , δεκτό κι αυτό, αν κάνει o/c

Δημοσ.

- Είπαμε δεν είναι και άααααανετος. Αλλά σε πρώτη φάση δοκιμάζει και βλέπει. Πιστεύω του φτάνουν με την 7850 που δεν καίει τίποτα.

- Αυτό λέω κι εγώ. Εσύ έβαλες αυτήν με το 1GB. Αυτήν με τα 2 δεν θέλουμε για Gaming? Τα φίλτρα ανεβάζουν την απαιτούμενη μνήμη. Κατάλαβα κάτι λάθος? :ph34r: Το εργοστασιακό OC είναι μια π...ρια, και το πληρώνεις τζάμπα έξτρα. Το κάνεις και μόνος σου

Και επειδή διάβασα το Post σου στο άλλο thread για την σύνδεση με ΤV, δεν βρίσκω κανέναν λογικό λόγο να ισχύει (όxι ότιτε τα PC τα διέπει η λογική :P). Η ανάλυση της οθόνης ναι. Μήπως διάβασες Screen Resolution και το συγκράτησες ως Screen Size?

Δημοσ.
Αυτήν με τα 2 δεν θέλουμε για Gaming? Τα φίλτρα ανεβάζουν την απαιτούμενη μνήμη. Κατάλαβα κάτι λάθος?

Έτσι λέει ο Dino , δεν ξέρω :P

Και επειδή διάβασα το Post σου στο άλλο thread για την σύνδεση με ΤV, δεν βρίσκω κανέναν λογικό λόγο να ισχύει (όxι ότιτε τα PC τα διέπει η λογική :P). Η ανάλυση της οθόνης ναι. Μήπως διάβασες Screen Resolution και το συγκράτησες ως Screen Size?

Δεν νομίζω , αλλά δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει κι ολας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά το gaming, όσο περισσότερη μνήμη τόσο καλύτερα. Το 1GB πχ σε κόβει από MSAA 8x και πάνω σε 1920. Σε αυτό δεν τίθεται αμφισβήτησης. Για 2560 3GB ως "minimum".

Για το άλλο, βάσει των λίγων που ξέρω, δεν νομίζω να έχει σχέση με το μέγεθος του κρυστάλλου. Αν πάλι διάβασες ότι επηρεάζει η VRAM σε σχέση με ένα multiple monitors setup, αυτό πάλι έχει σχέση με την ανάλυση. Και έξι οθόνες να συνδέσεις σε desktop (κάτι Eyefinity6 της AMD), δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αφού εκεί η κάρτα δεν σηκώνει 3d αλλά 2d graphics. Αν όμως κάνεις κανα Eyefinity/3d Surround gaming με 3+ οθόνες εκεί αλλάζουν τα κόζια, αφού η ανάλυση πάει στα 5760 και ούτε dual-gpu δεν σε σώζει αν σηκώσεις φίλτρα.

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Όσον αφορά το gaming, όσο περισσότερη μνήμη τόσο καλύτερα. Το 1GB πχ σε κόβει από MSAA 8x και πάνω σε 1920. Σε αυτό δεν τίθεται αμφισβήτησης. Για 2560 3GB ως "minimum".

Πες καλύτερα από 2Χ ΜSAA και πανω. Τουλάχιστον στο max payne 3.

Αν πάει σε bd, ας αλλάξει και τροφοδοτικό.

Δημοσ.

αρχικα θες και τροφοδοτικο...κουτι ποιο εχεις ? samsung 830 ναι αλλα καλυτερος vertex 4 λογω 5 χρονια εγγυησης εναντι 3 του σαμμυ..

προτιμω sammy που παιζει compressed/uncompressed παρα vertex.

κουτι εχω ενα coolermaster απο aluminio - νομιζω centurian λεγοταν. το χα παρει οταν τo multirama στη στουρναρη ηταν στα τοπ του - πριν καμμια 5ετια. το ιδιο και το τροφοδοτικο.

υπάρχουν ηδη κουτι,τροφοδοτικο ενα hiper type R γυρω στα 600 watt ;) το 580w πρέπει να έχεις , άσχετα αν δεν είναι top , είναι "καλούτσικο" από το review αλλά όχι για καλό σύστημα ....

Edit:

post-146708-0-68371700-1348643431_thumb.png

οθονη εχω 23αρα IPS την dell 2311H?

οκ μπορω να αλλαξω και τροφοδοτικο. τι να παρω.

το pcaki για κανα max payne 3 το περνω γιατι το ps3 εχει μεινει πολυ πισω στα γραφικα.

να κανουμε μια ανακεφαλαίωση για τη συνθεση? τελικα AMD η intel?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...