Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περασα απο ΑΒ Λ.πεντελης και επιβεβαιώνω οτι υπαρχουν παντου ταμπελακια οτι δεν διπλασιαζονται οι ποντοι απο P&G.

Οδοντόκρεμες είχε καμια 50αρια.ηταν γεματο το ραφι μεχρι πισω.οποτε θα σας ενημερώσω το πρωί γαι τα υπόλοιπα.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδιά, άλλαξα λάστιχα στο αυτοκίνητο και Μου έδωσαν 1000 πόντους στην κάρτα του Βασιλοπούλου.

Λέτε αν τα έβαζα Τετάρτη να Μου έδιναν 2πλους;

:) :)

Διπλούς θα σου δώσει!!!

Την πατησε φιλος που δεν ηξερε για την Τετάρτη, πάει που λέτε και ρωτάει (ημέρα Τετάρτη) πόσες επιταγες παίρνει, του λένε πχ 30, α οκ λέει δεν θελω να πάρω κατι σήμερα θα περάσω το Σάββατο, παει το Σάββατο ο π@π@ρ@ς και τις εξαργυρωνει και βγαίνουν 15, σοκ ο φίλος!!!

Δημοσ.

Καλημέρα .σε αβ στην δράμα μολις τώρα έβγαλε μια 6ευρη επιταγή για αγορά p&g λίγο πάνω από 12 ευρω

• Like 4
Δημοσ.

στο τεστ που εκανα ΔΕΝ διπλασιασε τις επιταγες.
Πηρα 24€ P&G προϊόντα, πληρωνοντας με 3 δωροεπιταγες και τα υπολοιπα 6€ με ανεπαφη, και μου επεστρεψε 2 επιταγες 6ευρες. the party is over

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα.

Το φτιαξανε το συστημα δεν περναει διπλασιασμος στα προκτερ.

Περασα ενα πακετο καψουλες στα 12,30 και μου εδινε μια επιταγη μονο.

Δεν πειραζει λεω περαστε μονο το καλαθι με τις 20 οδοντοκρεμες.

Στο ραφι καμια 50αρια και men που βγαινουν 0,25 και εκει καμια 50αρια.

Live απο ΑΒ Δ.Πλακεντιας

• Like 3
Δημοσ.

Να ξέρεις όμως φιλέ μου γενικά οι ταμίες στο αβ δεν ξέρουν εκ των προτέρων πόσες δώρο επιταγές θα βγάλει το συστημα συνολικά. Μου έχει τύχει να δικαιούνται 3δωροεπιταγες πχ. Και να μου λέει στο τέλος κερδισατε δώρο επιταγη... Ααα και δεύτερη... Ααα και τρίτη κλπ.

Δημοσ.

Καλημερα.

Το φτιαξανε το συστημα δεν περναει διπλασιασμος στα προκτερ.

Περασα ενα πακετο καψουλες στα 12,30 και μου εδινε μια επιταγη μονο.

Δεν πειραζει λεω περαστε μονο το καλαθι με τις 20 οδοντοκρεμες.

Στο ραφι καμια 50αρια και men που βγαινουν 0,25 και εκει καμια 50αρια.

Live απο ΑΒ Δ.Πλακεντιας

ασε βρε συνελληνα καμια οδοντοκρεμα και για εμας... ουτε μια δεν εχω προλάβει εδω και 2 φυλλάδια που την εχει προσφορά...

Κρίμα παντως με τα P&G γιατι εγινε πολυ βαβούρα λόγω καταχρησης της προσφοράς και πολλοι δεν προλάβαμε ουτε να τη δουμε...

• Like 6
Δημοσ.

Καμία κατάχρηση της προσφοράς δεν έγινε.

Έγινε κατάχρηση ενός bug που έδινε τσάμπα προϊόντα, και θα διορθωνοταν ούτως ή αλλως

• Like 1
Δημοσ.

08:15 σήμερα στο ΑΒ Κηφισού ΙΚΕΑ, γεμάτα τα ράφια από Colgate, καμμιά 100αριά κομμάτια.

08:20 άδεια τα ράφια. Ο λόγος:

WP_20151021_08_33_53_Pro_zpskj9lw5y3.jpg

Παρατηρήστε το καρότσι που είναι μόνο μισογεμάτο Colgate, είχε γεμίσει τελείως με οδοντόκρεμες  :-)

Αν είναι συμφορουμίτης την καλημέρα μου και ευχαριστώ που τουλάχιστον με άφησες να πάρω μερικές και για μένα :-D

paylidis αν θες μερικές Colgate να κάνεις τη δουλειά σου ευχαρίστως να σου δώσω, για φέτος και του χρόνου είμαι καλυμμένος (μην μου στέλνετε οι υπόλοιποι plz δεν θα απαντήσω).

• Like 3
Δημοσ.

Αυτός λογικά πρέπει να πήγε με αγροτικό στο s.market για να φορτώσει εμπόρευμα κ μόλις συνειδητοποίησε ότι πάπαλα σου λέει "Έτσι είστε; Θα βάζω colgate αντί για lenor μαλακτικό, θα ξυρίζομαι με colgate, μη σου πω ότι θα πλένω και τα πιάτα με colgate για να γυαλίζουν" :P
Εγώ πρόλαβα να πάρω 4 σωληνάρια...

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως στο διπλανό ταμείο υπήρχε ένα καροτσάκι γεμάτο με Head&Shoulders και Gilette, προφανώς κάποιος το παράτησε εκεί... τώρα αν ήταν ο ίδιος δεν ξέρω.

Δημοσ.

Για πειτε τι παιζει με τις colgate μηπως και πετυχω τιποτα. Δεν προλαβα και καθολου oralb την προηγουμενη εβδομαδα οποτε θα κατσει καλα. Απο οτι καταλαβα 150χ2. Δινει εξαυρη κ θελει ανακυκλωση παλι η θελει κατι αλλο;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...