Spirosninja Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Υπηρχε μια τελευταια oral b πριν απο 30 λεπτα στο my market στην Ν Μακρη
savvinio82 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ενταξει υπαρχει η προσφορα αλλα αμφιβαλλω αν την εκμεταλλευτηκες
iliasbass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στα driver, έβαλα pirelli. http://www.pirelli.com/tyre/gr/el/car/genericPage/promotions/AB-Driver εχει και προσφορα το smart club της shell (με 2900 ποντους 30ευρω εκπτωση)
SKRUTZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Περασα απο ΑΒ Λ.πεντελης και επιβεβαιώνω οτι υπαρχουν παντου ταμπελακια οτι δεν διπλασιαζονται οι ποντοι απο P&G. Οδοντόκρεμες είχε καμια 50αρια.ηταν γεματο το ραφι μεχρι πισω.οποτε θα σας ενημερώσω το πρωί γαι τα υπόλοιπα. 4
bill987 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά, άλλαξα λάστιχα στο αυτοκίνητο και Μου έδωσαν 1000 πόντους στην κάρτα του Βασιλοπούλου. Λέτε αν τα έβαζα Τετάρτη να Μου έδιναν 2πλους; :) Διπλούς θα σου δώσει!!! Την πατησε φιλος που δεν ηξερε για την Τετάρτη, πάει που λέτε και ρωτάει (ημέρα Τετάρτη) πόσες επιταγες παίρνει, του λένε πχ 30, α οκ λέει δεν θελω να πάρω κατι σήμερα θα περάσω το Σάββατο, παει το Σάββατο ο π@π@ρ@ς και τις εξαργυρωνει και βγαίνουν 15, σοκ ο φίλος!!!
sokelas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα .σε αβ στην δράμα μολις τώρα έβγαλε μια 6ευρη επιταγή για αγορά p&g λίγο πάνω από 12 ευρω 4
MakisCE Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 στο τεστ που εκανα ΔΕΝ διπλασιασε τις επιταγες.Πηρα 24€ P&G προϊόντα, πληρωνοντας με 3 δωροεπιταγες και τα υπολοιπα 6€ με ανεπαφη, και μου επεστρεψε 2 επιταγες 6ευρες. the party is over 3
SKRUTZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα. Το φτιαξανε το συστημα δεν περναει διπλασιασμος στα προκτερ. Περασα ενα πακετο καψουλες στα 12,30 και μου εδινε μια επιταγη μονο. Δεν πειραζει λεω περαστε μονο το καλαθι με τις 20 οδοντοκρεμες. Στο ραφι καμια 50αρια και men που βγαινουν 0,25 και εκει καμια 50αρια. Live απο ΑΒ Δ.Πλακεντιας 3
bousiosp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Να ξέρεις όμως φιλέ μου γενικά οι ταμίες στο αβ δεν ξέρουν εκ των προτέρων πόσες δώρο επιταγές θα βγάλει το συστημα συνολικά. Μου έχει τύχει να δικαιούνται 3δωροεπιταγες πχ. Και να μου λέει στο τέλος κερδισατε δώρο επιταγη... Ααα και δεύτερη... Ααα και τρίτη κλπ.
paylidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα. Το φτιαξανε το συστημα δεν περναει διπλασιασμος στα προκτερ. Περασα ενα πακετο καψουλες στα 12,30 και μου εδινε μια επιταγη μονο. Δεν πειραζει λεω περαστε μονο το καλαθι με τις 20 οδοντοκρεμες. Στο ραφι καμια 50αρια και men που βγαινουν 0,25 και εκει καμια 50αρια. Live απο ΑΒ Δ.Πλακεντιας ασε βρε συνελληνα καμια οδοντοκρεμα και για εμας... ουτε μια δεν εχω προλάβει εδω και 2 φυλλάδια που την εχει προσφορά... Κρίμα παντως με τα P&G γιατι εγινε πολυ βαβούρα λόγω καταχρησης της προσφοράς και πολλοι δεν προλάβαμε ουτε να τη δουμε... 6
pittas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καμία κατάχρηση της προσφοράς δεν έγινε. Έγινε κατάχρηση ενός bug που έδινε τσάμπα προϊόντα, και θα διορθωνοταν ούτως ή αλλως 1
Narayan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 08:15 σήμερα στο ΑΒ Κηφισού ΙΚΕΑ, γεμάτα τα ράφια από Colgate, καμμιά 100αριά κομμάτια. 08:20 άδεια τα ράφια. Ο λόγος: Παρατηρήστε το καρότσι που είναι μόνο μισογεμάτο Colgate, είχε γεμίσει τελείως με οδοντόκρεμες Αν είναι συμφορουμίτης την καλημέρα μου και ευχαριστώ που τουλάχιστον με άφησες να πάρω μερικές και για μένα paylidis αν θες μερικές Colgate να κάνεις τη δουλειά σου ευχαρίστως να σου δώσω, για φέτος και του χρόνου είμαι καλυμμένος (μην μου στέλνετε οι υπόλοιποι plz δεν θα απαντήσω). 3
efkola Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αυτός λογικά πρέπει να πήγε με αγροτικό στο s.market για να φορτώσει εμπόρευμα κ μόλις συνειδητοποίησε ότι πάπαλα σου λέει "Έτσι είστε; Θα βάζω colgate αντί για lenor μαλακτικό, θα ξυρίζομαι με colgate, μη σου πω ότι θα πλένω και τα πιάτα με colgate για να γυαλίζουν" Εγώ πρόλαβα να πάρω 4 σωληνάρια... 2
Narayan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως στο διπλανό ταμείο υπήρχε ένα καροτσάκι γεμάτο με Head&Shoulders και Gilette, προφανώς κάποιος το παράτησε εκεί... τώρα αν ήταν ο ίδιος δεν ξέρω.
klainmaingr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Για πειτε τι παιζει με τις colgate μηπως και πετυχω τιποτα. Δεν προλαβα και καθολου oralb την προηγουμενη εβδομαδα οποτε θα κατσει καλα. Απο οτι καταλαβα 150χ2. Δινει εξαυρη κ θελει ανακυκλωση παλι η θελει κατι αλλο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις