Questioner Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Έκανα κι εγώ πρόσφατα μια αυθόρμητη value4money αγορά. Πραγματικά άξιο για τα λεφτά του, ειδικά το βράδυ στο κρεβάτι. Βitmore Smart Tablet Stand με 0.89ευρώ Όσοι μένετε Αθήνα, μπορείτε να το παραλάβετε δωρεάν από κατάστημα ACS Παρέλαβα σήμερα. Είναι μάλλον από τα πιο "χρηστικά άχρηστα" φθηνοπράγματα που αγοράζω κατά καιρούς. Ευχαριστώ! 1
helena_n Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 AB 31/3 - 1/4 Χύμα φέτα -20% Φρέσκα ψάρια & θαλασσινά -20% Τσιπούρες υδατοκαλλιέργειας 6.25/kg Φράουλες ελληνικές συσκευασμένες 2.19/kg Επίσης σήμερα παρατήρησα ότι η 3Ε δίνει 25 πόντους για αγορές 5ευρώ σε χυμούς Αmita (μέχρι 1/4). Ισχύει αθροιστικά σε 1 ή περισσότερες συναλλαγές. 2
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Για αυτους που χρησιμοποιούν προϊόντα καθαρισμου αλάτων πλυντηρίου ρούχων τύπου calgon, το lidl εχει αντίστοιχες πλακέτες σε πολύ πιο λογική τιμή. Μέχρι και σήμερα Σάββατο τα έχει προσφορά στα 2,69 (από 4,69). Τα χρησιμοπούμε χρόνια και στο δικό μου πλυντήριο και στον γονιών μου και ειναι αποτελεσμάτικά και πολύ πιο οικονομικά. Με την παρούσα προσφορά παει στα 5 λεπτα ανα ταμπλέτα. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=67794 Επειδή τα αγοράζω χρόνια, ειναι η πρώτη φορά που τα βλέπω σε προσφορα. Εεπιδή είχαν καλή τιμή για τον ανταγωνισμό δεν υπήρχε λόγος να βάλει προσφορα, αλλά μαλλον τώρα το χρησημοποιεί σαν κράχτη. 3
kraspyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μεχρι αυριο κουπονι 6€ και δωρεαν μεταφορικα στο WeLoveSupermarket.gr 7
elementary Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μεχρι αυριο κουπονι 6€ και δωρεαν μεταφορικα στο WeLoveSupermarket.gr Τα δωρεαν μεταφορικα τα βλεπω το κουπονι ομως πως ακριβως ισχυει?
makhs5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Βαζεις "WELOVE6". Το κουπόνι σας δεν είναι έγκυρο. Αυτό γραφει όταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια. Το κουπόνι σας δεν είναι έγκυρο. Αυτό γραφει όταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια. Το κουπονι σας δεν είναι εγκυρο. Αυτό βγαζει όταν παω να κανω ολοκληρωση παραγγελιας. Όλα οκ τελικα, ευχαριστω τον TS, απλα ηταν πρόβλημα της στιγμης που επικοινωνησα και το φτιαξανε αμεσα.
hpdra Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Κι εμένα Το κουπόνι σας δεν είναι έγκυρο μου βγάζει...
pantelikas Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εκτός του άκυρου κουπονιού λείπουν και σχεδόν όλες οι πάνες από τα "ράφια"
makhs5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Παρτε τηλ παιδια, και εμενα ετσι εβγαζε ακυρο το κουπονι, αλλα τους πηρα τηλ και μετα από ένα λεπτο το φτιαξανε, και μετα περασε κανονικα σε αγορα
vgiozo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Υποθέτω τώρα που είναι εκτός ωραρίου λειτουργίας δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος για επικοινωνία για χρήση του κουπονιού ή κάνω λάθος; Πήρα τηλέφωνο και "μιλάει" (που μπορεί να σημαίνει απλώς ότι δεν δέχεται κλήσεις)
helena_n Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Tα δωρεάν μεταφορικά πώς βγαίνουν ρε παιδιά; Εμένα βγάζει 4ευρώ στο Checkout. edit: Στο ξεκάρφωτο μού έβγαλε popup να συμπληρώσω το e-mail μου για να μου στείλουν τον κωδικό για τα δωρεάν μεταφορικά. Σε 2ο λογαριασμό δεν είχα την ίδια επιτυχία.
alexserres2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 αμα συμπληρωσεις τ.κ. και επιλογη παραδοση στο σπιτι βγαζει μηνυμα κερδισατε δωρεαν μεταφορικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις