Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι το καταλαβα αλλα λεγατε για alpha bank και ο φιλος λεει για εθνικη!

δεχεται καρτες απο ολες τις τραπεζες, ανοιξε το διαβασε και θα καταλαβεις τι ειναι

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Zno (photo album e-site) προσφέρει δωρεάν (discount code: FREELBB) το Little Black Book (10$ το soft cover/15$ το hard cover). Πρόκειται για ένα άλμπουμ 25 φωτογραφιών. Τελική τιμή 7$, τα μεταφορικα. Νομίζω τιμια προσφορα. Ο κωδικός ισχύει από 6/6 έως 10/6.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Οι τελικες τιμες παντως ειναι απλα νορμαλ τιμες για μενα. Οι αρχικες μου φαινονται "απο αλλον πλανητη".

• Like 1
Δημοσ.

Οι τελικες τιμες παντως ειναι απλα νορμαλ τιμες για μενα. Οι αρχικες μου φαινονται "απο αλλον πλανητη".

Όντως έριξα και εγώ μία ματια,οι αρχικές τους είναι για τίποτα ανθρώπους που δεν έχουν ξαναδεί τιμες ρουχων στην ζωή τους.ειναι εξωπραγματικες.

Δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη προσφορά πάντως...

Δημοσ.

δεχεται καρτες απο ολες τις τραπεζες, ανοιξε το διαβασε και θα καταλαβεις τι ειναι

Και εγω δεν ειχα καρτα αλφα και εκανα χρηση χρεωστικης εθνικης. Περασε κανονικα. Η καρτα πειραιως χρεωστικη απορριφθηκε.

Αναμενω τωρα τη δωροεπιταγη του κωτσοβολου!

• Like 1
Δημοσ.

Για κάθε διαφορετικό σετ mail-κάρτας-αριθμό κινητού μπορείτε να πάρετε ένα δεκαρικο. Δεν τους πειράζει ακόμα κι αν οι κάρτες είναι στο ίδιο όνομα. Μέχρι τώρα μου έχουν περάσει μόνο κάρτες εθνικής (δεν εχω alpha), Πειραιώς δεν περνάει. Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να έχει υπόλοιπο η κάρτα που καταχωρείτε, χωρίς να αφαιρεί κάποιο ποσό.

• Like 1
Δημοσ.

Για κάθε διαφορετικό σετ mail-κάρτας-αριθμό κινητού μπορείτε να πάρετε ένα δεκαρικο. Δεν τους πειράζει ακόμα κι αν οι κάρτες είναι στο ίδιο όνομα. Μέχρι τώρα μου έχουν περάσει μόνο κάρτες εθνικής (δεν εχω alpha), Πειραιώς δεν περνάει. Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να έχει υπόλοιπο η κάρτα που καταχωρείτε, χωρίς να αφαιρεί κάποιο ποσό.

Εμένα πέρασε κάρτα της eurobank και περιμένω τον κωδικό
  • Moderators
Δημοσ.

Πειραιως με υπολοιπο δεν περναει. Αρα δεν ειναι το υπολοιπο το θεμα τους. Κατι δεν φαινεται να δουλευει καλα. Ισως δεν εχουν ολες υποστηριξη για secure code πως λεγεται, και δεν βλεπω να υπαρχει σημανση πανω στην καρτα ουτε σε αυτην που περασε (Εθνικη και εγω) ουτε στης Πειραιως που δεν περασαν 3 καρτες. Στην διαδικασια secure στην καρτα της Εθνικης που δουλεψε, οπως εγραψε και στην οθονη κανει κρατηση 1 ευρω με την τρεχουσα ημερομηνια και τα στοιχεια της alpha ως αποδέκτη του ποσου.

Δημοσ.

οντως κανει κρατηση 1 ευρω? δεν το παρατήρησα.

σε 2 μερες δεν ερχεται ο κωδικος?

χθες το εκανα το πρωι λογικα δευτερα θα ερθει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...