Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για λέγε φίλε,πόσο χρόνο κρατάνε η μπαταρίες στο παιχνίδι και ποιες πέρνει.

Γενικά λίγες εντυπώσεις γιατί βλέπω και για νερό ;)

Έχει ήδη μπαταρίες, αν δεν κάνω λάθος είναι 2Α χαμηλής χωρητικότητας (δεν μπορώ να ελέγξω τώρα). Πόσο κρατάει δεν θυμάμαι αλλά μπορείς να έχεις έτοιμες φορτισμένες μπαταρίες (αν και δεν το δοκίμασα) και να τις βάλεις για να συνεχίσει το παιδί, αν και ο δικός μου συνήθως δεν το αδειάζει πλήρως. Το καλό είναι ότι κάνει για μικρούς γιατί όπως και να το τουμπάρει το αμαξι συνεχίζει την πορεία του. Επίσης, το τηλεχειριστήριο είναι σχετικά εύκολο με κουμπιά αντί για μοχλούς, ωστόσο προσέξτε τη κεραία σπάει εύκολα (έβαλα αλουμινοχαρτο το οποίο έφτιαξα σαν καλαμάκι και μια χαρά έπιανε από κοντά). Μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις, είναι πολύ οικονομικό και τα περισσότερα οικονομικά τηλεκατευθυνόμενα δεν έχουν επαναφορτιζόμενες. Τουλάχιστον εγώ αυτό διαπίστωσα έπειτα απο μια μικρή έρευνα όταν του το πήραμε.

Βρε παιδια προσφορες εκτός τεχνολογίας συνήθως δεν παιρνουν μπαταριες! :-)

Εδω μιλάμε συνηθως για καρπουζα πεπονια γιαουρτια, σπαλα χωρις κοκκαλο...

Ε φαντάστηκα ότι εδώ πιο πολύ θα το εκτιμήσουν οι νοικοκύρηδες οικογενειαρχες...
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε μένα έγραψε για κράτηση 1 ευρώ αλλά δεν πήρε τίποτα.

Εγώ που έχω ήδη wallet εδώ και 3 μήνες, εάν προσθέσω νέα κάρτα παίρνω το δωράκι; έχει δοκιμάσει κάποιος;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ που έχω ήδη wallet εδώ και 3 μήνες, εάν προσθέσω νέα κάρτα παίρνω το δωράκι; έχει δοκιμάσει κάποιος;

Για την ώρα το έχει πάρει κανένας; Εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα, παρότ έγινε η εγγραφή.

Δημοσ.

Για την ώρα το έχει πάρει κανένας; Εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα, παρότ έγινε η εγγραφή.

Ναι, εγώ κανονικά το πήρα και το εξαργύρωσα.

Δημοσ.

Παρασκευή έκανα εγγραφή στο mywallet και μόλις τώρα πήρα την δωροεπιταγή σε μήνυμα(Ο κωδικός ισχύει μέχρι τέλος της χρονιάς)

Δημοσ.

Με Εθνικης mastercard βγαζει εγγραφη για securecode?

ναι.

Μου ηρθε και εμενα ο κωδικος, περιμενω να βρω τιποτα αξιοπρεπες στον κωτσο να ριξω καμια παραγγελια

Δημοσ.

Μολις μιλησα με εξυπηρετηση πελατων της alphabank και εμαθα οτι αυτη ειναι υπηρεσια της alphabank και δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις αν δεν εισαι πελατης της τραπεζας. Αν εχεις καρτα της alphabank τοτε μπορεις να περασεις και δευτερες καρτες αλλων τραπεζων αμα θελεις αφου πρωτα περασεις την alpha καρτα. Μεταφέρω ακριβως οτι μου είπαν.

Δημοσ.

Μολις μιλησα με εξυπηρετηση πελατων της alphabank και εμαθα οτι αυτη ειναι υπηρεσια της alphabank και δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις αν δεν εισαι πελατης της τραπεζας. Αν εχεις καρτα της alphabank τοτε μπορεις να περασεις και δευτερες καρτες αλλων τραπεζων αμα θελεις. Μεταφέρω ακριβως οτι μου είπαν.

Αφότου περάσεις την κάρτα της Alpha; Εγώ δοκίμασα πρώτα να περάσω την Revolut, έφαγα άκυρο, και μετά πέρασα την κάρτα της Alpha και την δέχτηκε.

• Moderators
Δημοσ.

Μολις μιλησα με εξυπηρετηση πελατων της alphabank και εμαθα οτι αυτη ειναι υπηρεσια της alphabank και δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις αν δεν εισαι πελατης της τραπεζας. Αν εχεις καρτα της alphabank τοτε μπορεις να περασεις και δευτερες καρτες αλλων τραπεζων αμα θελεις αφου πρωτα περασεις την alpha καρτα. Μεταφέρω ακριβως οτι μου είπαν.

Παρτους ξανα να τους πεις οτι πρεπει να διαβασουν τιποτα γιατι δεν ειναι οπως σου τα ειπε.

• Like 5
Δημοσ.

ναι και εμεις που πηραμε ηδη την εκπτωση χωρις να εχουμε καρυα alpha bank δεν ξερουμε...

τελικα τι άσχετους εχουν να δινουν πληροφορίες παντου...

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πληρώνεις με μπανάνες θα έχεις μαϊμούδες. Τα παιδάκια με 500€ και 10 μέρες υποτυπώδη εκπαίδευση τα ρίχνουν στα τηλεφωνικά κέντρα και όποιον πάρει ο χάρος.

Κατά τα αλλά οι όροι έχουν ήδη παρατεθεί παραπάνω. Επίσης αναφέρθηκαν κάρτες άλλων τραπεζών που πέρασαν και ήρθε κανονικά κ το κουπόνι. Όποτε λένε μπαρούφες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Κοτσόβολο εγώ παρήγγειλα μαχαίρια Izzy. Eπίσης τώρα που το πήρε το μάτι μου...

MediaMarkt

WHIRLPOOL Ταψί Φούρνου 55λίτρα 45.5 x 7.5 x 37.2 5.99

Το πήρα πέρυσι και είναι φοβερό. Βαθύ, δε κολλάει...

Όλα τα άλλα καταστήματα το έχουν από 9.00 και πάνω, όπως και τα Siemens.

edit: Εξαντλήθηκε. Σημείωση (σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το παραγγείλει μελλοντικά): Το πλάτος 45.5 είναι το συνολικό μαζί με τα χερούλια. Το εσωτερικό πλάτος είναι 39.5. 

Επεξ/σία από helena_n
Δημοσ.

Από Κοτσόβολο εγώ παρήγγειλα μαχαίρια Izzy. Eπίσης τώρα που το πήρε το μάτι μου...

MediaMarkt

WHIRLPOOL Ταψί Φούρνου 55λίτρα 45.5 x 7.5 x 37.2 5.99

Το πήρα πέρυσι και είναι φοβερό. Βαθύ, δε κολλάει...

Όλα τα άλλα καταστήματα το έχουν από 9.00 και πάνω, όπως και τα Siemens.

Βάλε ένα λινκ αν μπορείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...